Meme büyütme hakkında destek

?
Kızlarr merhaba :) Ben de zekeriya beyle görüşmeye gitmek istiyorum sizin de olduğunuzu görünce sormak istedim, doktorun yaklaşımı nasıl süreçten ve sonrasndan memnun kaldınız mı acaba ?
Açıkçası ben doğru doktoru seçtiğimi ameliyattan önce hissediyordum, ameliyattan sonra emin oldum :)
İnanılmaz ilgili, çok dostane, asla kafanızda soru işareti bırakmıyor, her istediğinizde ulaşabiliyorsunuz ve en ufak endişeniz olduğunda size mutlaka zaman yaratıp çağırıp kendi bakıyor.
Süreçle ilgili tek sıkıntım şuan estetik bir görüntüm olmaması. Göğsümün üst kısmı alt kısmından daha dolgun. Bir sürü foto gösterdi, bu hali normalmiş, 6.aydan itibaren doğallaşacakmış, ikna oldum bekliyorum işte, daha 2.ayım 😃
Aklınızdaki her doktorla görüşün, kim içinize siniyorsa o doğru doktor bence ☺️

Açıkçası ben doğru doktoru seçtiğimi ameliyattan önce hissediyordum, ameliyattan sonra emin oldum :)
İnanılmaz ilgili, çok dostane, asla kafanızda soru işareti bırakmıyor, her istediğinizde ulaşabiliyorsunuz ve en ufak endişeniz olduğunda size mutlaka zaman yaratıp çağırıp kendi bakıyor.
Süreçle ilgili tek sıkıntım şuan estetik bir görüntüm olmaması. Göğsümün üst kısmı alt kısmından daha dolgun. Bir sürü foto gösterdi, bu hali normalmiş, 6.aydan itibaren doğallaşacakmış, ikna oldum bekliyorum işte, daha 2.ayım 😃
Aklınızdaki her doktorla görüşün, kim içinize siniyorsa o doğru doktor bence ☺
Çok teşekkür ederim :) ben şuan hiç bir doktorla görüşmedim ama gerek sosyal medya kullanımı ve kendisini sürekli geliştirmesi ile zekeriya beyle görüşücem önce ve sanırım başka bir doktora da gereksinimim kalmayacak..
Benim ona soracağım bi soru var belki siz de sormuşsunuzdur size de yöneltmek isterim; bu yaptırdığımız ameliyat ömür boyu kalıcı olacak mı implantların geleceği yani bi 15 20 yıl sonrası nasıl olacak motiva bunun için bize artı sağlıyor mu? çünkü türkiyedeki tek kullanıcı zekeriya bey

Çok teşekkür ederim :) ben şuan hiç bir doktorla görüşmedim ama gerek sosyal medya kullanımı ve kendisini sürekli geliştirmesi ile zekeriya beyle görüşücem önce ve sanırım başka bir doktora da gereksinimim kalmayacak..
Benim ona soracağım bi soru var belki siz de sormuşsunuzdur size de yöneltmek isterim; bu yaptırdığımız ameliyat ömür boyu kalıcı olacak mı implantların geleceği yani bi 15 20 yıl sonrası nasıl olacak motiva bunun için bize artı sağlıyor mu? çünkü türkiyedeki tek kullanıcı zekeriya bey
Motiva silikon ömür boyu kalıcı sormuştum ben zekeriya beye aşırı kilo alıp verilmezse aynı kalır 20 yıl sonra da tek olabilecek deformasyon olsa olsa sarkma olur o da dediğim gibi kilo ile bağlantılı bende başka doktorla görüşmedim çok görüşünce aklı karışabilir insanın benim ameliyat 19 ekimde bakalım süreç nasıl geçecek burdan yazarım ne şekilde ilerlediğini daha zamanım var :) seneye yaza özgüvenli şekilde gireceğim inşallah 😬

Motiva silikon ömür boyu kalıcı sormuştum ben zekeriya beye aşırı kilo alıp verilmezse aynı kalır 20 yıl sonra da tek olabilecek deformasyon olsa olsa sarkma olur o da dediğim gibi kilo ile bağlantılı bende başka doktorla görüşmedim çok görüşünce aklı karışabilir insanın benim ameliyat 19 ekimde bakalım süreç nasıl geçecek burdan yazarım ne şekilde ilerlediğini daha zamanım var :) seneye yaza özgüvenli şekilde gireceğim inşallah 😬
Ayyy çok heyecanlı sizin içiiiinnn çok sevindim sizin adınıza :)) ben de olursa kasımda istiyorum inşallah, sorunsuz sıkıntısız atlatırız süreci :)

merhaba ben de zekeriya beyle gorusmeyi dusunuyorum acaba ozelden fotograf atma sansiniz var mi dusunmeden edemiyorum dogal olur mu diye her sey hazir benim cesaretim haric...

Merhaba,

Yarın Zekeriya Kul ile randevum var. Uzun olmasa da detaylı bir araştırma sürecinden sonra kendisine ulaştım.
Demişsiniz ya üst alt orantısız ama içime sindi diye, bu ameliyat sonrası olağan bir durum muymuş?Bir de aynada çok rahatsız edecek derece de mi kötü?Bir an önce yaptırmak istiyorum ama ameliyat sonrası beğenmemekten çok korkuyorum

Ay yapılsın kesinlikle bende kullanmayacağım sütyen falan resmen hayalim şu cümle. 😌 Bu arada Zekeriya beyde karar verdim kafamı karıştırmayacağım hiç dual plan motiva ergonomix yapılacak 315 cc dedi ölçtü falan ama 335cc isteyeceğim ekimin 19unda aksilik olmazsa ameliyat var. Şimdiden mutlu oluyorum düşündükçe :21:
Merhaba,

Zekeriya Bey işleminizi hangi hastanede yapacak acaba?

Merhaba,

Yarın Zekeriya Kul ile randevum var. Uzun olmasa da detaylı bir araştırma sürecinden sonra kendisine ulaştım.
Demişsiniz ya üst alt orantısız ama içime sindi diye, bu ameliyat sonrası olağan bir durum muymuş?Bir de aynada çok rahatsız edecek derece de mi kötü?Bir an önce yaptırmak istiyorum ama ameliyat sonrası beğenmemekten çok korkuyorum
Lütfen yarın görüşmenizi buraya aktarın ben de zekeriya beyle görüşmek istiyorum ama okullar açılınca eylülde gidebilicem ancak :) paylaşırsanız çok seviniirm

Lütfen yarın görüşmenizi buraya aktarın ben de zekeriya beyle görüşmek istiyorum ama okullar açılınca eylülde gidebilicem ancak :) paylaşırsanız çok seviniirm
Merhaba, benim görüştüğüm ilk doktor zaten başkası ile de görüşmeyeceğim bayağı araştırdım çünkü.Zekeriya bey’in hekim ve insan olarak yaklaşımını beğendim kullandığı marka ve modele de çok hakim o yüzden Ekim ayına gün aldım ameliyat için.355 cc high profil kas altı olacak.Ben görüşmenizi tavsiye ederim.

Merhaba herkese :KK54:uzun yıllardan beri meme büyütme ameliyatı olmak istiyordum ancak yaşım (26) ve maddi durum gereği şu an kendimi hazır hissetiğimden zekeriya beyle görüşmeye gittim. Kendisi dual plan 315 cc motiva ergonomix silikonun vücudumun kaldıracağını söyledi. Benim kalçam geniş olduğu için omuzlarımlada orantılı olduğundan bir tık daha büyük istiyorum açıkcası 355 cc için cildimde çatlak olabileceğini söyledi. Bu markada dual plan silikon yaptıran var mı acaba ? 315 kaç kup gibi olur bilginiz var mı ? Birde gögüste silikonu hissediyor musunuz dual plan yöntemiyle yapıldığında ? Desteğinizi fikrinizi esirgemezseni sevinirim :) şimdiden herkese teşekkürler.:KK68:
Canım bende olalı bugun tam 3 ay oldu aşırı memnunum doktorum Altan yücetaş aşırı memnunum zaten benden 2 hafta sonra yakın arkadaşım da oldu o da baya memnun onunla da görüşmen taraftariyim

Merhaba, benim görüştüğüm ilk doktor zaten başkası ile de görüşmeyeceğim bayağı araştırdım çünkü.Zekeriya bey’in hekim ve insan olarak yaklaşımını beğendim kullandığı marka ve modele de çok hakim o yüzden Ekim ayına gün aldım ameliyat için.355 cc high profil kas altı olacak.Ben görüşmenizi tavsiye ederim.
Ne kadara ameliyat oluyorsunuz acaba

Sonunda ameliyatı oldum dün ilk defa gördüm şu an için bayaa dolgun c kup resmen ama tahminimce iyileştiğinde tam istediğim boyut ve görüntüde olacak. Cebi iyi yerleştirmişiz dedi zekeriya hoca 🥳 şu an tek sıkıntım benim çok nefesim kesiliyor gibi oluyor ya baskı var baya sende de öyle oldu mu canım ? Bu his ne zamana geçiyor 5 gün geçti daha ameliyat olalı
Aklınızdaki her doktorla görüşün, kim içinize siniyorsa o doğru doktor bence ☺️

Ay yapılsın kesinlikle bende kullanmayacağım sütyen falan resmen hayalim şu cümle. 😌 Bu arada Zekeriya beyde karar verdim kafamı karıştırmayacağım hiç dual plan motiva ergonomix yapılacak 315 cc dedi ölçtü falan ama 335cc isteyeceğim ekimin 19unda aksilik olmazsa ameliyat var. Şimdiden mutlu oluyorum düşündükçe :21:
Merhaba, Motiva marka protezden memnun musunuz,yumuşalığı ve hissi nasıl? Ben de sonbaharda ameliyat olmak istiyorum.Birkaç gündür Motiva markasını araştırıyorum ve çok doğal sonuçlar gördüm.Geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum,sevgiler ❤️

En doğru ve en doğal yöntem olarak kullanan çok fazla kişi var ve hiçbir şekilde ameliyat izi dahi olmadan kusursuzca en güzel estetiğe kavuşuyorsun diğer yöntemler çok yorucu ve asla garantili değil zeytinyap masaj spor çeşitli bitkiler vs sakın kullanmayın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim merhaba seni cok iyi anliyorum ben de cok arastirmistim zekeriya bey de listemdeydi. 27 martta Prof Dr Cemal Aygıt a koltukaltı kesisiyle kas zarı altından sola 275cc saga 300cc yuksek profil protezle ameliyat oldum. İnan ki cok memnunum cemal hoca vucuduma gercekten en uygununu yapmış zaten ameliyata girmeden once 275,300 veya 300,325 diye konusmustuk ama gercekten herkesin vucuduna gore degisiyo bi de kas zarı altı oldugu icin de kas altına gore daha dolgun duruyo ve gercekten cok dogal duruyo. İnşallah senin de istedigin gibi olur. Cemal hocayla gorusmeni oneririm canim zaten gorusme ucretsiz hem cc konusunda fikir edinirsin hem de tum sorularini tek tek cevapliyo cok tatli
Evli misiniz ? Yada çocuk düşünüyor musunu ileride 😞 bende hamilelikten sonra göğüsler sarkar diye korktuğun için ve 2. Bi operasyon istemediğim için kararsızım

X