Meme Büyütme hakkında bilgi rica ediyorum

artn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
295
7
naci bey iyi günler.

- en büyük korkum vücudumun protezi kabul etmemesi (vücut onu yabancı madde olarak algılayabiliyormuş, o nedenle). böyle bir olasılık yüzde kaçtır?

- ameliyat olduktan sonra iyice toparlanana kadar hastanede kalmam mümkün müdür?

- işim gereği kollarımı kullanan biriyim. bir sporcu kadar kolumu, omuzlarımı rahatça kullanabilmek, istediğim gibi uyuyabilmek ve ameliyattan belli bir süre geçtikten sonra gerçekten üstümdeki tüm korkkuyu atmak isterim. bunlar ne kadar mümkündür?

- ölçüm 75A
boyum167 cm
kilom 53
omuz genişliğim 36 cm
bel 65
basen 95
göğüs çapım 15 cm kadar
bilgilerin yeterli olduğu kadarıyla bende doğal duracak silikon ile kaç beden büyürüm? (doğal görünüm, silikonun belli olmaması, rahat hareket edebilmek benim için önemli)

Merhaba,

Sırayla cevap vereyim,

- Vücudun protezi kabul etmemesi çok çok nadir rastlanan bir olaydır. Mesela benim başıma gelmedi.

- Ameliyat olduktan sonra hastanede en fazla 1 gece kalmayı öneririz. Zaten daha fazla kalmayı siz istemezsiniz.

- Meme Protezi ağrılı bir ameliyattır. Hatta zayıf iseniz ağrıyı daha fazla hissedersiniz. Kimi hasta 4-5 gün sonra normal yaşamına dönerken kimi hastada bu 3 haftayı bulur. O nedenle bu konu biraz size bağlı.

- Kullanılacak protez büyüklüğünü ancak 3 boyutlu çalışma yapılarak ve hasta ile karar verilerek kesin olarak belirlenir.

X