Merhaba 3 hafta önce özelde 25 bin liraya yaptırdım AnkaraMerhabalar yakın tarihte devlet hastanesi veya özelden meme büyütme silikon fiyatı alanlar şehir ve fiyatını paylaşır mısınız rica etsem
Merhaba 3 hafta önce özelde 25 bin liraya yaptırdım Ankara
nerde yaptirdiniz memnun musu
Ömer Ekin le görüşün derim. Bir tane bile mutsuz hastasına denk gelmedim. fiyatları da makul. medya doktorları gibi hiç değil. hemşireleri ,asistanını ve kendisini ameliyat öncesi ameliyat sonrası her daim arayabilirsiniz. her zaman doktordan çok aile yakını gibi hissedeceğiniz bir hekimdir. bende tavsiye üzerine meme büyütme ameliyatı oldum. kendimi çok şanslı hissediyorum. muayenesi ücretsiz en azından fikir almak için bile gidebilirsiniz. dikiş izlerine gelince hocamın sihirli elleri sayesinde çok hafif ve sorunsuz oldu.Merhabalar yakın tarihte devlet hastanesi veya özelden meme büyütme silikon fiyatı alanlar şehir ve fiyatını paylaşır mısınız rica etsem
Makul dediğiniz fiyat 36 bin çıkÖmer Ekin le görüşün derim. Bir tane bile mutsuz hastasına denk gelmedim. fiyatları da makul. medya doktorları gibi hiç değil. hemşireleri ,asistanını ve kendisini ameliyat öncesi ameliyat sonrası her daim arayabilirsiniz. her zaman doktordan çok aile yakını gibi hissedeceğiniz bir hekimdir. bende tavsiye üzerine meme büyütme ameliyatı oldum. kendimi çok şanslı hissediyorum. muayenesi ücretsiz en azından fikir almak için bile gidebilirsiniz. dikiş izlerine gelince hocamın sihirli elleri sayesinde çok hafif ve sorunsuz oldu.
Merhaba ne durumdasınız memnunmusunuz bende olmaya karar verdim ve tedirginim güvenilir bir hekim arıyorum pişman olmak istemiyorum hangi hekim ile çalıştınız teşekkür ederimMerhaba 3 hafta önce özelde 25 bin liraya yaptırdım Ankara
Hekimi iyi araştırın ben onurkan idacıya oldum ama hiç memnun kalmadım baştan savma alelacele iş yapan ayrıca yüzünüze bile bakmayan biri. Ameliyat sonrası itibariyle doktoru hiç görmüyorsunuz asistanları suratsız bir şekilde ilgileniyor sizinle sorularınıza cevap alamıyorsunuz yönlendirme yok. Ben 15 gün sonra masaja başlanacağını iz kremi kullanılabileceğini arkadaşımın doktorundan öğrendim düşünün onu bile söylemiyorlar öyle aceleleri varki 1 ay kontrolüne bile çağırmadılar kestim biçtim hadi bay bay işleriMerhaba ne durumdasınız memnunmusunuz bende olmaya karar verdim ve tedirginim güvenilir bir hekim arıyorum pişman olmak istemiyorum hangi hekim ile çalıştınız teşekkür ederim
Buarada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ben doktordan memnun değilim meme ameliyatı olun hiç zor bir süreç değil ağrılı değil spor yapmışsında kasların ağrıyor gibi düşünün. 3 günde normal hayatınıza dönersiniz Kaç CC olacağını aceleye getirmeyin ona iyi karar verirseniz gerisi hiç zor değil ve pişman olmazsınız.Merhaba ne durumdasınız memnunmusunuz bende olmaya karar verdim ve tedirginim güvenilir bir hekim arıyorum pişman olmak istemiyorum hangi hekim ile çalıştınız teşekkür ederim
Doktoru görmüyoruz çok doğru asistanlar ilgileniyor asistanlar da iyi bence yani en azından bana karşı soyledikleriniz le karşılaşmadım kontrol ilk kez oldum 10.gun geleceksin dedi izin alamayacağım için gidemeyecegimi söyledim 1 ay da mutlaka gelmelisin dedi ona da mecbur izin alicam heralde bı şekilde genel olarak doktor dışında iyi gidiyor gibi tabi bu durum değişir mi bilememHekimi iyi araştırın ben onurkan idacıya oldum ama hiç memnun kalmadım baştan savma alelacele iş yapan ayrıca yüzünüze bile bakmayan biri. Ameliyat sonrası itibariyle doktoru hiç görmüyorsunuz asistanları suratsız bir şekilde ilgileniyor sizinle sorularınıza cevap alamıyorsunuz yönlendirme yok. Ben 15 gün sonra masaja başlanacağını iz kremi kullanılabileceğini arkadaşımın doktorundan öğrendim düşünün onu bile söylemiyorlar öyle aceleleri varki 1 ay kontrolüne bile çağırmadılar kestim biçtim hadi bay bay işleri
Doktoru görmüyoruz çok doğru asistanlar ilgileniyor asistanlar da iyi bence yani en azından bana karşı soyledikleriniz le karşılaşmadım kontrol ilk kez oldum 10.gun geleceksin dedi izin alamayacağım için gidemeyecegimi söyledim 1 ay da mutlaka gelmelisin dedi ona da mecbur izin alicam heralde bı şekilde genel olarak doktor dışında iyi gidiyor gibi tabi bu durum değişir mi bilem
Oldum canım 18 Mayıs Ankara onurkanidaciya oldum 25 bin şimdi 10. Günüm gayet iyiyim her işimi kendim yapabiliyorum aşırı yorucu olmamak kaydıyla ilk günler haliyle ağrılı ve zor bir süreç ilk 3 gün pişman olmuştum keşke yaptirmasaydim diye hatta çıkarmayı bile düşündüm ama şimdi gayet mutluyum insallah bakalım zamanla iyice şekil alıp guzellesirler şimdiden iyiki diyorum ödemler iyice azaldı bünye ile alakalı sanırım biraz dirayetliyim maşallah bana nazar etmeyinSiz araştırma yapıyorsunuz zannetmiştim 13 Mayıs'ta yazmışsınız oldunuz mu? Nasıl geçti kime oldunuz