Merhaba. Kasım’ın son haftasında meme büyütme operasyonu oldum. Boyut olarak 350-375cc olarak düşünmüştük. Doktorum Mahmut Nuri Karatoprak. Ameliyat sırasında kaslarımdan dolayı 375 büyük geldiğini kas yırtılması olabilir dediği için 350cc taktı. Ben aslında daha büyük istiyordum, yıllardır küçük memeden rahatsız olduğum için doğal dursun istemiyordum. Daha yeni olduğu için belki ilerleyen süreçte istediğim gibi olur diye düşünüyorum. Asıl sorun yaşadığım durum ve bilgi almak istediğim şey doktor ilgisi.
Ameliyattan 5 gün sonra kontrole gittim ve 2-3 dakikada baktı sorun yok dedi. Sonra bir daha kontrole falan gelmene gerek yok dedi. İzler için herhangi bir krem vs önermedi. Mahmut bey ile daha önce konuşmuş kişiler var mı? Genel halimi böyle acaba? İlk daha operasyon geçirdiğim için süreci bilmiyorum. Böyle mi oluyor?
Ameliyattan 5 gün sonra kontrole gittim ve 2-3 dakikada baktı sorun yok dedi. Sonra bir daha kontrole falan gelmene gerek yok dedi. İzler için herhangi bir krem vs önermedi. Mahmut bey ile daha önce konuşmuş kişiler var mı? Genel halimi böyle acaba? İlk daha operasyon geçirdiğim için süreci bilmiyorum. Böyle mi oluyor?