- Konu Sahibi gecimsizkiz
-
herkes kendi doktorunu güvenilir bulduğunu söyleyip onu tavsiye edecektir.. gizist istanbuldan ankaraya gitti şuanda da memnun takip ettiğim kadarı ile uygun maliyetli olsun diyorsan hacettepe de ömer / figen .. ameliyatına giren asisyan ve uzman.. daha detaylı bilgi sanıyorum ki kendisinden alırsın.. seve seve yardımcı olacaktır
Arkadaşım istanbulda benim bildiğim fiyatlar diğer illere göre daha yüksek. Ben izmirde oldum ameliyat ımı.Ama Ankara da olsaydım Hacettepe de ömer beyi düşünürdüm büyük ihtimalle. Çünkü çok fazla ameliyat olmuş ve memnun kalan hastasını gördüm bu forumda.Gizst arkadaşımızın açtığı sayfayı takip edersen çok daha fikir sahibi olursun canım.:)
Hacettepe Dr. Ömer Beyin tam bilgilerini alabilir miyim. internet sayfasında rastlamadım da.
O asistan zaten ozmanlığını almadığı için onunla alakalı araştırma yapman sadece ameliyat yaptırmış insanlardan olur.. figen özgür'dü sanırım soyadından emin değilim onunla beraber giriyorlar ameliyata... telefon numarası daha önce vardı ama gerek yok diye sildim
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/626833-gizist-meme-buyutme-hacettepe-hastanesi.html
bu konudan bak istersen iletişime geçmen daha kolay olur.
Evet arkadaşımız doğru hatırlıyor soyadını.İsmi figen Özgür doktorun.Kendisi prof zaten.Gizist arkadaşımız sana kesinlikle yardımcı olur.Çünkü sayfa çok aktif canım.Sen bence forumu ordan takip et.Sanırım çok talep var.O yüzden bence bir an önce doktordan ilk randevunu al ve aramıza katıl.Sen sanırım Ankarada oturmuyorsun.Bulunduğun ilde neden istemedin?
Arkadaşlar; Ankara ve ya İstanbul'da güvenilir bir yerde meme büyütme estetiği yaptırmak istiyorum. Yaptıran ve yakını yaptıran bana tavsiyelerde bulunabilirler mi? uzak olduğum için araştırma yapamıyorum. sizin yardımınız gerekiyor.
Pardon canım Hatay da oturuyorum diye yazmışsın.Yeni farkettim.Ankarada tanıdıkların var herhalde o zaman dimi?
istanbulda benim tanidığim akın demiralay,naci çelik,serhat tuncer var bunları araştırabilirsin elleri gerçekten iyi benim tanıdıklarım akın beye ameliyat oldu memnun diğerlerine ameliyat olan tanıdıklarım yok ama ameliyatlarını izledim başarılılar.
çok istediğin bir hayali ertelemek kötü bir durum...öncelikle allah yardımcın olsun ...ben sana istediğin iller ve doktorlar hakkında yardımcı olamayacağım fakat maliyeti hakkında yardımcı olabiliirm...ben 13 ocakda antalya araştırma hastanesinde Asım uslu ya ameliyat oldum..350 cc dual plan yuvarlak mentor marka protez uygulandı...protez için 1,300 tl hastane masrafları içinde 1950 tl ödeme yaptım toplamda sütyen ile felan 3300 civarı düşünebilirsin..çok doktor gezdim doktorumdanda hastanedende çokda memnun kaldım...ben hala maleiyat olamadım ve bu durum beni çok üzüyor. sürekli aksilik çıktı ve ertelemek zorunda kaldım. ama yaz gelmeden ameliyat olmak istiyorum. bütçem çok sınırlı bi de o var tabi. yakın zamanda Hacettepe ve ya Ankara'da başka hastane ile Adana'da ameliyat olan arkadaşlar varsa lütfen benimle deneyimlerini ve ödedikleri ücreti paylaşsınlar. imkanları varsa özelden de mesaj atabilirler.
Çok teşekkür ederim canım. Bu bilgi de süper benim için. Devlet Hastanesi olunca 3000-4000 civarı demek. İyi o kadar param var. Bir de hastaneyi ayarlasam nisan gelmeden ameliyat olsam inşallah. Peki senin kas altı mi üstü mü oldu ameliyat. İyileşme ve işe dönme sürecin nasıl oldu. Ne kadar süre kendi özel islerini birinin yardımı ile yaptın. Vs vs deneyimlerinden faydalanamak istiyorumçok istediğin bir hayali ertelemek kötü bir durum...öncelikle allah yardımcın olsun ...ben sana istediğin iller ve doktorlar hakkında yardımcı olamayacağım fakat maliyeti hakkında yardımcı olabiliirm...ben 13 ocakda antalya araştırma hastanesinde Asım uslu ya ameliyat oldum..350 cc dual plan yuvarlak mentor marka protez uygulandı...protez için 1,300 tl hastane masrafları içinde 1950 tl ödeme yaptım toplamda sütyen ile felan 3300 civarı düşünebilirsin..çok doktor gezdim doktorumdanda hastanedende çokda memnun kaldım...
Çok teşekkür ederim canım. Bu bilgi de süper benim için. Devlet Hastanesi olunca 3000-4000 civarı demek. İyi o kadar param var. Bir de hastaneyi ayarlasam nisan gelmeden ameliyat olsam inşallah. Peki senin kas altı mi üstü mü oldu ameliyat. İyileşme ve işe dönme sürecin nasıl oldu. Ne kadar süre kendi özel islerini birinin yardımı ile yaptın. Vs vs deneyimlerinden faydalanamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?