Meme büyütme estetiği

Mcada

🧿
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
5.706
10.153
herkeze merhaba arkadaşlar iki çocuk annesiyim oğlumu memeden kesildi ve doğal olarak göğüslerim kuru erik misali pörsüdü zaten yoktu hepten kayboldu önümüzdeki ay randevu aldım nisan sonu mayıs başı gibi operasyonu olmayı düşünüyorum tecrübeli dostlar bana süreci anlatır mısınız çok agrılı oldu mu normal hayata dönme hızımız nasıl olacak sonuctan memnun kaldınız mı şimdiden tesekkür ediyorum

Merhaba oglunuzu sutten keseli ne kadar oldu ben de ameliyat dusunuyorum iki ay oldu keseli ama süt geliyor hala göğsümden..

Merhaba oglunuzu sutten keseli ne kadar oldu ben de ameliyat dusunuyorum iki ay oldu keseli ama süt geliyor hala göğsümden..
Benim de 1 ay oldu canim sut kesen bi ilaç kullandırdı dr um çekildi gibi bisey bana gittiğim bi dr 3 ay bitince yapılabilir demişti sende tabi bi görüş her dr farklı düşünebilir

Ben henuz gidip de muayene olmadim sadece telefondan bilgi aldim kimisi 6 ay bekle dedi kimisi sut kesilsin oyle olur dedi baska bi doktor da bir ay daha bekle gel cunku meme dokusuna dokunmuyoruz dedi kafam karisik o yüzden

Bende 5ay önce oldum hic agrim sizim olmadi hemen ayaklandim sadece gögüslerimde baski vardi okadar
Kisin ameliyat olmak en mantiklisi bence yaza dogru tam iyilesmis olursun
Sonuctanda memnunum keske daha önce olsaymisim
Darisi tüm isteyenlerin basina

Merhaba 3 gun once ameliyat oldum. Agrim sizim benimde yok gbi.sadece baski var, yatip kalkmak zor. Bende cocuk emzirdim. Az dokum vardi, 375 cc takildi, suan odem var ama memnunum, keske daha once cesaret etseymisim. Simdiden ozguvenim yerine geldi diyebilirim.

Ben henuz gidip de muayene olmadim sadece telefondan bilgi aldim kimisi 6 ay bekle dedi kimisi sut kesilsin oyle olur dedi baska bi doktor da bir ay daha bekle gel cunku meme dokusuna dokunmuyoruz dedi kafam karisik o yüzden
Sorun olmaz diyo çoğu cunku kanallarla işi yok ya

Merhaba 3 gun once ameliyat oldum. Agrim sizim benimde yok gbi.sadece baski var, yatip kalkmak zor. Bende cocuk emzirdim. Az dokum vardi, 375 cc takildi, suan odem var ama memnunum, keske daha once cesaret etseymisim. Simdiden ozguvenim yerine geldi diyebilirim.
Sahi mi canim benim nasıl sevinirdin beni allah ta seni sevindirsin güle güle sağlıkla kullan insallah

Bende 5ay önce oldum hic agrim sizim olmadi hemen ayaklandim sadece gögüslerimde baski vardi okadar
Kisin ameliyat olmak en mantiklisi bence yaza dogru tam iyilesmis olursun
Sonuctanda memnunum keske daha önce olsaymisim
Darisi tüm isteyenlerin basina
Canım benim sağlıkla güle güle kullan cok sevindim teşekkür ederim zaman ayırdığın için

Ben de olalı 24 gün oldu kas üstü 375 cc suan gayet iyi durumdayım ilk 10 gün kollarımda halsizlik oldu bir de ben 3.gün işe başlamak zorunda kaldım iki cocugum var idare ettim bugüne geldim darısı başına canım korkma ilk günler sıkıntılı sonra rahat ediyorsun

Ben de olalı 24 gün oldu kas üstü 375 cc suan gayet iyi durumdayım ilk 10 gün kollarımda halsizlik oldu bir de ben 3.gün işe başlamak zorunda kaldım iki cocugum var idare ettim bugüne geldim darısı başına canım korkma ilk günler sıkıntılı sonra rahat ediyorsun
Tebrik ederim seni super anne harikasın cok sevindim bunu duyduğuma etrafta o kadar bilgi kirliliği var ki insan korkuyor sayenizde rahatladım ben

X