Meme büyütme estetiği yaptıranlar lütfen yardım

Peki
bunca acı çekmene rağmen yine olsa yine yaptırırmıydın

farklı canım yaa. kas çok farklıymış göğüs kası olmazsa kol kası hiç işe yaramıyormuş bizzat öğredim bunu :)
ama gçiyor . yine olsa yine yaptırırım

hiç giresim kalmadı canım yaa anlamıyorum hiç bişey. arkadaşlarım ne yapmış göremiyorum.
heves bırakmadılar :)

Yukarıdaki menüden kendi adına gel tıklamadan yeni menü açılacak "Arkadaşlarımın aktiviteleri" yazıyor, ordan görebilirsin canım..

hmmm baktım hep sen varsın kimse giremiyor benim gibi demekki
sen nasıl oldun

İyiyim canım, iyileşme süreci devam ediyor işte bildiğin gibi ama normal yaşantıma geri dönmüş bulunuyorum artık :) Sen nasıl oldun, senin ciciler epey doğallaşmıştır.

İyiyim canım, iyileşme süreci devam ediyor işte bildiğin gibi ama normal yaşantıma geri dönmüş bulunuyorum artık :) Sen nasıl oldun, senin ciciler epey doğallaşmıştır.
evet baya farkettiler yumuşadılar. elimle birleştirebiliyorum ama avuçlayınca sert oluyor tabi.
sütyene geçtin mi

Kızlar rica etsem meme estetiğini hangi yöntem ve ne kadar ücretle nerede yaptırdığınızı yazar mısınz? Bende düşünüyorum lütfen yardımcı olun.

evet baya farkettiler yumuşadılar. elimle birleştirebiliyorum ama avuçlayınca sert oluyor tabi.
sütyene geçtin mi

Benimkiler de yumuşak, aynen yoğuruyorum onları birleşiyorlar. protez de gelmiyor elime. Sütyene de geçiş yaptım ama 1 ay balensiz kullanıcam. Bir şey sorucam canım, benim normalde gün boyu hiçbir problem olmuyor, ama sabahları özellikle sağ mememin kasına bir ağrı saplanıyor hareket ederken yatakta, kalkınca birkaç dk sonra o da kalmıyor. Normal midir sence bu?

kramp gibi mi oluyor. ben üstüne yatmış oluyorum mesla çok az ağrıyor geçiyor . hafif bi ağrı ama. sende sağına yaslanarak uyuyorsan kas yoruluyordur baskıdan ondan ağrı yapıyordur.

Kızlar rica etsem meme estetiğini hangi yöntem ve ne kadar ücretle nerede yaptırdığınızı yazar mısınz? Bende düşünüyorum lütfen yardımcı olun.
canım ben dual plan yani yarısı kas altı yarısı üstü yöntml meme altı kesisi ile oldum
damla protez 345 cc takıldı. ankara 4600 hacettepe haldun beye oldum

kramp gibi mi oluyor. ben üstüne yatmış oluyorum mesla çok az ağrıyor geçiyor . hafif bi ağrı ama. sende sağına yaslanarak uyuyorsan kas yoruluyordur baskıdan ondan ağrı yapıyordur.

Genelde sağıma dönüp yatıyorum evet aynen kramp gibi.. Bir de ben önceden yüzüstü yatmaya alışık olduğum için yan yatarken hafif öne doğru eğiliyorum farkında olmadan, ondan da olabilir.

Genelde sağıma dönüp yatıyorum evet aynen kramp gibi.. Bir de ben önceden yüzüstü yatmaya alışık olduğum için yan yatarken hafif öne doğru eğiliyorum farkında olmadan, ondan da olabilir.
evet canım bende de o zaman oluyor. üstüne yattıgımda ağrıyor. bana izin verdi haldun bey ama dmekki hala vucut tam alışık değil

evet canım bende de o zaman oluyor. üstüne yattıgımda ağrıyor. bana izin verdi haldun bey ama dmekki hala vucut tam alışık değil

Evet vücut belli ediyor zaten neye hazır olup olmadığını, neyse buna şükür yan da yatamıyorduk :)

merhaba berattı fotografarınıı bende gorebılırmıyım ? sizi izlemeye adım sızde alırsanız sevınırım..benım amelıyatımada az kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…