• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme estetiği yaptıranlar lütfen yardım

Peki
Dual plan ile oldum yani yarisi kas altina yarisi kas üstüne kondu.Herkesin agri duzeyine göre degisir ama ben çok aci cektim kollarimi kipirdatamadim.yattigin yerden kesinlikle kendi gucumle kalkamadim birinin beni sirtimdan ittirmesi gerekiyordu.4.gün kendimi zorlayarakta olsa kalkmaya basladim sonra gün gün daha iyi oldum 7.gün sporcu sutyenimi giyince dahada rahatladim ve eve geldigimde iki çeşit yemek yapmistim mutfak işlerini yapabiliyordm.sizin iki tane de cocugunuz varmis birinin size illaki bakmasi lazim tek basiniza kalkamazsiniz yatamazsiniz.benim esim bakti ilk iki gün üçüncü gün bi arkadasimi cagirdim o bakti.siz kalmaya baslayinca gerisi kolaylasiyor eve yardiminiz olmayabilir ama kendi ihtiyaclarinizi yardim olmadan karsilarsiniz
bunca acı çekmene rağmen yine olsa yine yaptırırmıydın

Cevap yazan herkese teşekkür ederim 1eylül sabah 9da randevu aldım bu işi yaptırmayı kafama koydum ama çok korkuyorum herkes ilk 3-4günün çok ağrılı olduğunu söylüyor bunu yaşayan bilir mesela 2sezeryan oldum çok ağrı yaşamadım en azından yatınca ağrım olmuyordu sanırım bu daha farklı bir ağrı .ağrı kesici falan işe yaramıyormu?tam olarak ne zaman geçiyo bu ağrılar
farklı canım yaa. kas çok farklıymış göğüs kası olmazsa kol kası hiç işe yaramıyormuş bizzat öğredim bunu :)
ama gçiyor . yine olsa yine yaptırırım

hiç giresim kalmadı canım yaa anlamıyorum hiç bişey. arkadaşlarım ne yapmış göremiyorum.
heves bırakmadılar :)

Yukarıdaki menüden kendi adına gel tıklamadan yeni menü açılacak "Arkadaşlarımın aktiviteleri" yazıyor, ordan görebilirsin canım..

hmmm baktım hep sen varsın :D kimse giremiyor benim gibi demekki
sen nasıl oldun

İyiyim canım, iyileşme süreci devam ediyor işte bildiğin gibi ama normal yaşantıma geri dönmüş bulunuyorum artık :) Sen nasıl oldun, senin ciciler epey doğallaşmıştır.

İyiyim canım, iyileşme süreci devam ediyor işte bildiğin gibi ama normal yaşantıma geri dönmüş bulunuyorum artık :) Sen nasıl oldun, senin ciciler epey doğallaşmıştır.
evet baya farkettiler yumuşadılar. elimle birleştirebiliyorum :D ama avuçlayınca sert oluyor tabi.
sütyene geçtin mi

Kızlar rica etsem meme estetiğini hangi yöntem ve ne kadar ücretle nerede yaptırdığınızı yazar mısınz? Bende düşünüyorum lütfen yardımcı olun.

evet baya farkettiler yumuşadılar. elimle birleştirebiliyorum :D ama avuçlayınca sert oluyor tabi.
sütyene geçtin mi

Benimkiler de yumuşak, aynen yoğuruyorum onları birleşiyorlar. protez de gelmiyor elime. Sütyene de geçiş yaptım ama 1 ay balensiz kullanıcam. Bir şey sorucam canım, benim normalde gün boyu hiçbir problem olmuyor, ama sabahları özellikle sağ mememin kasına bir ağrı saplanıyor hareket ederken yatakta, kalkınca birkaç dk sonra o da kalmıyor. Normal midir sence bu?

Benimkiler de yumuşak, aynen yoğuruyorum onları birleşiyorlar. protez de gelmiyor elime. Sütyene de geçiş yaptım ama 1 ay balensiz kullanıcam. Bir şey sorucam canım, benim normalde gün boyu hiçbir problem olmuyor, ama sabahları özellikle sağ mememin kasına bir ağrı saplanıyor hareket ederken yatakta, kalkınca birkaç dk sonra o da kalmıyor. Normal midir sence bu?
kramp gibi mi oluyor. ben üstüne yatmış oluyorum mesla çok az ağrıyor geçiyor . hafif bi ağrı ama. sende sağına yaslanarak uyuyorsan kas yoruluyordur baskıdan ondan ağrı yapıyordur.

Kızlar rica etsem meme estetiğini hangi yöntem ve ne kadar ücretle nerede yaptırdığınızı yazar mısınz? Bende düşünüyorum lütfen yardımcı olun.
canım ben dual plan yani yarısı kas altı yarısı üstü yöntml meme altı kesisi ile oldum
damla protez 345 cc takıldı. ankara 4600 hacettepe haldun beye oldum

kramp gibi mi oluyor. ben üstüne yatmış oluyorum mesla çok az ağrıyor geçiyor . hafif bi ağrı ama. sende sağına yaslanarak uyuyorsan kas yoruluyordur baskıdan ondan ağrı yapıyordur.

Genelde sağıma dönüp yatıyorum evet aynen kramp gibi.. Bir de ben önceden yüzüstü yatmaya alışık olduğum için yan yatarken hafif öne doğru eğiliyorum farkında olmadan, ondan da olabilir.

Genelde sağıma dönüp yatıyorum evet aynen kramp gibi.. Bir de ben önceden yüzüstü yatmaya alışık olduğum için yan yatarken hafif öne doğru eğiliyorum farkında olmadan, ondan da olabilir.
evet canım bende de o zaman oluyor. üstüne yattıgımda ağrıyor. bana izin verdi haldun bey ama dmekki hala vucut tam alışık değil

farklı canım yaa. kas çok farklıymış göğüs kası olmazsa kol kası hiç işe yaramıyormuş bizzat öğredim bunu :)
ama gçiyor . yine olsa yine yaptırırım[/QUO
hadı ya öylemiymiş :( benım kollarım cok güçsüzdür 9 eylülde amelıyat oluyorum kas altı .

Dishekimim benim 425 cc 75 b idi oncesinde 75 D oldu simdi bazen 80 c de kullanıyorum . Senin vücut ölçülerini bilmiyorum meme dokun var mı , doktorlar zaten ölçülerini aldıktan sonra sana en uygun protezi yerleştiriyorlar ben simdi bir sey söyleyemem bu konuda . Vücuduna uyacak yakışacak en dolgun olan büyüklüğü istiyorum diyebilirsin .
merhaba berattı fotografarınıı bende gorebılırmıyım ? sizi izlemeye adım sızde alırsanız sevınırım..benım amelıyatımada az kaldı..

Back