ben yalniz gidecem ameliyata, yandim desenizeAynen ilk 4 gün kendi başınıza yatıp kalkamaz, tuvalete gidemezsiniz. Ben 2. gün yemeğimi bile kendim yiyemiyordum. 1 haftada kendi işinizi görmeye başlıyorsunuz, pek çok şeyi yapabiliyorsunuz.
Hiç korkma canım ameliyattan odama geldim ve bir daha hiç yatmadım. Dokturum biraz dinlenseniz dedi . Hiç ağrım olmadı, sadece ilk iki gün kalkarken eşim destek oldu ama onunda kolayunı bulmuştum. Ağrı beklentiyle, ağrı eşiğiyle alakalı bir durum. Ayrıca görüştüğüm bir doktor yaş ne kadar ileri ise ağrı o ksdar az oluyor demişti ki forumdaki gözlemimde o yönde. Burada tek başına ameliyat olan pekçok kişi oldu. Ameliyatın ertesi günü İstanbul un altını üstüne getirip 2 gün sonra memkeketine dönenler vardı. Hiç korkma, ameliyat bu ağrı olacak tabi diye regl dönemini karşılar gibi kendini hazırlarsan sorun yaşamazsın benceben yalniz gidecem yandim desenize
Rassig , hic korkma ben de ameliyatima yalniz gitmistim. Cok zor olmadi. Ameliyattan hemen sonra ilk bir kac saat agrim olmustu o da sirt agrisi . Agri kesicilerle gecti . Yemegimi kendim yemistim ve sabah kendim giyinebilmistim. Sadece ilk bir kac gun yataktan kalkarken birinin destegini aliyorsun . 3. gun alisveris yapmistim . O kadar korkulacak bir durum degil . Yalniz benim kas ustu olmustu. Umarim sen de en basarili ve kolay sekilde atlatirsin .ben yalniz gidecem ameliyata, yandim desenize
Artik korkunun ecele faydasi yok derler ya, bende mecbur gecicem bu yoldan yalniz basima..esim izin alamiyor.bende birdahaki seneye beklemek istemiyorumRassig , hic korkma ben de ameliyatima yalniz gitmistim. Cok zor olmadi. Ameliyattan hemen sonra ilk bir kac saat agrim olmustu o da sirt agrisi . Agri kesicilerle gecti . Yemegimi kendim yemistim ve sabah kendim giyinebilmistim. Sadece ilk bir kac gun yataktan kalkarken birinin destegini aliyorsun . 3. gun alisveris yapmistim . O kadar korkulacak bir durum degil . Yalniz benim kas ustu olmustu. Umarim sen de en basarili ve kolay sekilde atlatirsin .
Artik korkunun ecele faydasi yok derler ya, bende mecbur gecicem bu yoldan yalniz basima..esim izin alamiyor.bende birdahaki seneye beklemek istemiyorum
canim ben resimlerini bekliyorum daha beni unutmaRassig , hic korkma ben de ameliyatima yalniz gitmistim. Cok zor olmadi. Ameliyattan hemen sonra ilk bir kac saat agrim olmustu o da sirt agrisi . Agri kesicilerle gecti . Yemegimi kendim yemistim ve sabah kendim giyinebilmistim. Sadece ilk bir kac gun yataktan kalkarken birinin destegini aliyorsun . 3. gun alisveris yapmistim . O kadar korkulacak bir durum degil . Yalniz benim kas ustu olmustu. Umarim sen de en basarili ve kolay sekilde atlatirsin .
biliyorum unutmadım , bikac güne eklerim birkaç resim :)canim ben resimlerini bekliyorum daha beni unutma
Beratti resimlerini hala bekliyoruz canımcanım :)biliyorum unutmadım , bikac güne eklerim birkaç resim :)
dun eklemiştim dishekimim :)Beratti resimlerini hala bekliyoruz canımcanım :)
Ay ben göremiyorum o haldedun eklemiştim dishekimim :)
Izlemeye aldım simdi , görebilirsin herhalde .Ay ben göremiyorum o haldeNeden acaba
Beratti.. Harika olmuşlar gözlerime inanamıyorum. Göğüslerin kadar sütyenlerin de bir o kadar güzel <3 ya ben de istiyorum böyle,benimki de olur mu acaba. Ama senin cc fazla gibi galiba kaçtıIzlemeye aldım simdi , görebilirsin herhalde .
Dishekimim benim 425 cc 75 b idi oncesinde 75 D oldu simdi bazen 80 c de kullanıyorum . Senin vücut ölçülerini bilmiyorum meme dokun var mı , doktorlar zaten ölçülerini aldıktan sonra sana en uygun protezi yerleştiriyorlar ben simdi bir sey söyleyemem bu konuda . Vücuduna uyacak yakışacak en dolgun olan büyüklüğü istiyorum diyebilirsin .Beratti.. Harika olmuşlar gözlerime inanamıyorum. Göğüslerin kadar sütyenlerin de bir o kadar güzel <3 ya ben de istiyorum böyle,benimki de olur mu acaba. Ama senin cc fazla gibi galiba kaçtı
bende 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. senin çocukların büyük o açıdan sorun yaşamazsın ama ilk gün çok ağrılı oluyor tuvaletini bile yanlız yapamıyorsun. yani kıyafetlerii indiremiyorsun. 3-4 gün boyunca yatıp kalkamıyorsun. kollarını kaldıramıyorsun. kesinlikle yanına birini almalısın
Yanımda kalır annem 1hafta falan.ağrı nasıl bi ağrı ya çok korkuyorum böyle ağrı kesici ile falanda mı geçmiyor?2sezeryan oldum sonuçta niye böyle korku sardı bilmiyorumbende 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. senin çocukların büyük o açıdan sorun yaşamazsın ama ilk gün çok ağrılı oluyor tuvaletini bile yanlız yapamıyorsun. yani kıyafetlerii indiremiyorsun. 3-4 gün boyunca yatıp kalkamıyorsun. kollarını kaldıramıyorsun. kesinlikle yanına birini almalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?