Hiç bir silikon ömürlük değildir. 10 sene de bir ameliyat olmak istemeyip o silikonları ömrünüzün sonuna kadar kullanmayı istiyorsanız kendiniz bilirsiniz. Kendi bedeniniz, kendi hayatınız. Olacaklardan siz sorumlu olursunuz. Geriye kalan sorularınızın cevabını almanız oldukça zor. Her insanın yaşadığı tecrübeler ayrı. Kimisi 1 yıl içerisinde protezleri çıkartmak durumunda kalır, kimisi 5-7-10-11 yıl sonra ya değiştirir ya da çıkartır. Bazılarında hemen kapsül oluşur, kimisi sürekli göğüsünden, daha doğrusu silikonlardan şikayetçi olur, öbürü büyük taktırıp sırtım artık ağrımaya başlıyor, diğeri takışan markanın kötü olduğunu öğrenince çıkartmak ister vs vs. Herkesin hikayesi, bünyesi ve düşüncesi ayrı. Ayın sonunda ameliyatıma bir yıl olacak ve daha yeni yeni her şey yoluna girdi. Ama bir başkasına sorarsanız 3üncü aydan itibaren silikon taktırdığını unuttum der. Bence siz bu konuyu gerçekten düşünün. Protezlerim ömürlük olacak ben zamanı geldiğinde onları değiştirmek istemiyorum diyorsanız hiç bulaşmayın. Bunun şakası ve nazı olmaz. Sağlıktan bahsetiyoruz. Çocuk oyuncağı değil. Ve dediğim gibi. Her insanın bünyesi ayrı. Hepimiz aynı ameliyattan geçtik ama sorarsanız çoğumuz aynı ağrıları çekmedik, aynı sonuçları almadık.