Mrb arkadaşlar
Uzun zamandır meme estetiği düşünüyorum çünkü çok kötü bir haldeyim 2cocuk ve üstüne baya kilo verince gogsumun derisi bile üst üste katlaniyo zaten bir deri kaldı
Bu ameliyati olanlara birkaç sorum var ve en önemlisi şu ki
1)muayeneye gittiğinizde doktor taktiracginiz silikona bir ömür bictimi (yani ben aylardır düşünüp bir türlü kesin kararı veremedim. Ben bu acıları cekeceksem omur boyu kullanmalıyım 10 senede bir ameliyat olamam yani)
2)silikon taktırıp kaç senedir sorunsuz kullanıyorsunuz
3)ameliyat olup göğsünde kapsül gelişen varmı varsa ne yaptınız
4)doktorunuz söylediyse kapsül olusma riski yüzde kaç mis
5)bana ne tavsiye edersiniz
Şuan hergun bunları düşünüyorum ama dertsiz başıma dertte almak istemiyorum ameliyattan 1 sene 3 sene 10 sene sonra ya bana sorun yasatirsa diye düşünmeden edemiyorum
Uzun zamandır meme estetiği düşünüyorum çünkü çok kötü bir haldeyim 2cocuk ve üstüne baya kilo verince gogsumun derisi bile üst üste katlaniyo zaten bir deri kaldı
Bu ameliyati olanlara birkaç sorum var ve en önemlisi şu ki
1)muayeneye gittiğinizde doktor taktiracginiz silikona bir ömür bictimi (yani ben aylardır düşünüp bir türlü kesin kararı veremedim. Ben bu acıları cekeceksem omur boyu kullanmalıyım 10 senede bir ameliyat olamam yani)
2)silikon taktırıp kaç senedir sorunsuz kullanıyorsunuz
3)ameliyat olup göğsünde kapsül gelişen varmı varsa ne yaptınız
4)doktorunuz söylediyse kapsül olusma riski yüzde kaç mis
5)bana ne tavsiye edersiniz
Şuan hergun bunları düşünüyorum ama dertsiz başıma dertte almak istemiyorum ameliyattan 1 sene 3 sene 10 sene sonra ya bana sorun yasatirsa diye düşünmeden edemiyorum