Meme buyutme estetigi sonrasi olusan lenf ödem

Rif ampulle hemsire arkadaslarla toparladik simdilik sislik var actim bugun baticon ile temizleyip acik biraktim 2 saat zor zamanlar geciriyoum lutfen benim icin dua edin kizlar sag elim insin doktorda yarin kontrol edecek bakalim sonucu bende merak ediyorum. Ucret konusunda kendi hatasindan dolayi ucret almadi ama ben pansimana gittigimde yinede istemeden bir kisim ucret verdim daha da toparlasin beni diye iste boyle kizlar Cook dikkat koltukalti ameliyatini beceremeyen rahat bir doktorla basbasayim Allah yardimcim olsun. Sevgiler..

Rif ampulle hemsire arkadaslarla toparladik simdilik sislik var actim bugun baticon ile temizleyip acik biraktim 2 saat zor zamanlar geciriyoum lutfen benim icin dua edin kizlar sag elim insin doktorda yarin kontrol edecek bakalim sonucu bende merak ediyorum. Ucret konusunda kendi hatasindan dolayi ucret almadi ama ben pansimana gittigimde yinede istemeden bir kisim ucret verdim daha da toparlasin beni diye iste boyle kizlar Cook dikkat koltukalti ameliyatini beceremeyen rahat bir doktorla basbasayim Allah yardimcim olsun. Sevgiler..
Can'ım çok geçmiş olsun!!! Hadi bakalım inşallah en yakın zamanda toparlanırsın!!! Bu arada dr un kim çok Merak ettim. Özelden adını yazar mısın, sıkıntı değilse?

Ben 2. Ayda yasadim bu durumu kapsullu mememe sert masaj yap dedi bence ondan oldu be poset tasiyabilirsin artik demisti ayni gun manavdan 2poset biseyler alip 200 metre yurumustum. Aksami masajda yapinca sisirdim kolu bence bu ama ameliyatta biryerlere degmemis olsa musade ettigi seyleri yaptigim gunun aksami sismezdi bence diger kolda neden bisey yok ???

Canım ben de 2 aylıkken ağır şeyler taşıyordum.Masaj ve poşet taşıma yüzünden böyle birşey olmamalı.Doktorunun bir hatası var bence de ve hakkını sonuna kadar aramalısın.Çok üzüldüm.İnşallah sağlığına bir an önce kavuşursun...

Bende merak ettim son durumu ve Dr unu. .
Ayniyim simdilik arkadaslar hatta biraz daha sisi yan tip ile toparlamaya calisiyorum. Fatih beye gittim olmadi yani birseyler duydum umudum oradan kesildi. Simdi farkli seyler deniyorum insalkah iyilesirim.

Ayniyim simdilik arkadaslar hatta biraz daha sisi yan tip ile toparlamaya calisiyorum. Fatih beye gittim olmadi yani birseyler duydum umudum oradan kesildi. Simdi farkli seyler deniyorum insalkah iyilesirim.
Canim Fatih uygur à mi gittin ? ona mi ameliyat oldun ? neler duydun ki? burda yapmak istemezsen lutfen ozelden paylasirmisin benimle ? bende Fatih uygur à ameliyat olmak istiyorum ve bunun icin yurt disindan gelecegim lutfen benim icin onemli

Canim Fatih uygur à mi gittin ? ona mi ameliyat oldun ? neler duydun ki? burda yapmak istemezsen lutfen ozelden paylasirmisin benimle ? bende Fatih uygur à ameliyat olmak istiyorum ve bunun icin yurt disindan gelecegim lutfen benim icin onemli
Gel canim fatih bey memede basarili benim lenf odem. Bende teshis icin lenfosintigrafi istedi. Arastirdim. Zararli birsey o lenflere. O sebepten istemiyorum onunla devam etmek... Bana cozum fatih beyde degil. Memede profesyonel.

Gel canim fatih bey memede basarili benim lenf odem. Bende teshis icin lenfosintigrafi istedi. Arastirdim. Zararli birsey o lenflere. O sebepten istemiyorum onunla devam etmek... Bana cozum fatih beyde degil. Memede profesyonel.
senin ilk ameliyati ni Fatih uygur mu yapti canim?

:KK19:QUOTE="pakmelenk, post: 49873563, member: 342860"]Hayir canim. burada rencide etmek istemedigim biri yapti ama eger elim iyilesmezse acik bir dil ile adini paylasacagim. Az daha vakti var.[/QUOTE]
Can'ım inşallah herşey düzelir

Her dr aşina olduğu yöntemi tercih ediyor sanırım :KK66: koltuk altı kesisi ile sadece kasaltı oluyor zAten. Yani meme dokusu olan biri için uykun bir yöntem değil, double bubble denen çift meme görüntüsü oluşabilir.Ben gibi dümdüz olanlar için çok avantajlı bi yöntem.ameliyattan sonraki iyileşme döneminde de memealtında bi kesi yeri ve dikiş olmadığı için, kesi yerine baskı yapan/dikiş yerini geren/iyileşmeyi geçiktiren bi durum olmuyor. .Protez koltukaltından açılan kanalla pectoral major kasın altına koyuluyor. Kesi yeri de koltukaltındaki kıllı bölümde 3 cm kadar. Zamanla tamamen silikleşip katlantı yerinde kayboluyor. Endoskopik cerrahi ile yapıldığı için daha az travma VE daha az kanama oluyor. Meme ucundaki sinirlere yaklaşılmıyor VE his kaybı olmuyor. Tabi bu avantajlar bu yöntemi başarıyla gerçekleştiren doktorların elinde hayat buluyor. Dediğim gibi her cerrah farklı bi kesi yerini avantajlı buluyor. Bazı dr lar memeucunu (erojen bölge olduğu için) tercih etmezken, bazı dr lar da memeucunu çok avantajlı buluyor. Bazıları da memealtından şaşmıyor. Bu yöntem demode midir bilemem, tıpçı değilim. Ama dr um tüm gelişmeleri yakından takip eden çok başarılı bir cerrah, "atıl" bi yöntemi tercih etmezdi diye düşünüyorum. :KK66:

Dediğim burada önemli olan hastanın altyapısı VE cerrahın yeterliliği :KK66: ama arkadaşımızın başına gelen çok sıkıntılı bi durum. Allah yardımcısı olsun :KK66: hepimiz sağlıkla kullanalım memelerimizi :KK66:

Merhaba mutluluk2015 mutluluk2015 . Koltukaltindan meme buyutme yapan basarilu onerebilecegin doktor var mi?

Canım çok geçmiş olsun.Yazını okuyunca tedirgin oldum doğrusu.Ben de koltuk altından ameliyat oldum.2 seneyi geçti.Şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür ama doktorunun adını özelden yazabilirsen çok memnun olurum.
Canım çok geçmiş olsun.Yazını okuyunca tedirgin oldum doğrusu.Ben de koltuk altından ameliyat oldum.2 seneyi geçti.Şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür ama doktorunun adını özelden yazabilirsen çok memnun olurum.
Merhaba Violetta72 Violetta72 . Ben de koltukaltindan ameliyat olmak istiyorum basarili doktor arastirma asamasindayim. Sende koltukaltindan ameliyat olmussun doktorun kimdi memnun musun canim?

X