Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bende korse falan yok. Ilk gün sporcu sütyeni üzerine sargı vardı ikinci gün çıkarttı doktor. Meme için de korse mi var ki?
Korse derken sporcu sutyeni gibi cnm oda yarım ama 1 haftaya anca cikartirlarmis bugün benim 2. Günüm korse ustumde

hmm anladm canım olsun ya eninde sonunda aklında varsa yaptirirsin
Tabi ki var :) inş 4 ay sonra olcam şimdi ömer bey le görüştüm gel muayene edelim dedi birde haziran da ankara ya gitme ihtimali varmış inş gitmez kas üstü olursa 10 gün de toplarsin falan dedi ama bn kas altı istiyorum çünkü burda hemen hemen herkes kas altı olmus

valla bende emzirme olayım bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.bende aldım 22 kilo hala tık yok .Rüyalarıma giriyor tutup memeyi bebeğin ağzına koyamıyorum hep aynı rüyaaaaaaa
Canım ben dümdüz memelerimle öyle bir emzirdimki.çevremde benim gibi emziren görmedim.sürekli göğüs pedi kullanırdım kıyafetlerim kirlenmesin diye.bol bol su iç ve bol bol emzir.gör bak nasıl sütün geliyor.üstelik emzirdikçe hızla zayıflıyorsun

Evet canım kas altı yaptırınca sarkmada olmuyomus

Kızlarr şuan otogardayım nasipse sabaha ankaradayım .. Ver elini dr sonra :) başım inanılmaz ağırıyor bu yol bitsin daha başlamadan gözümde büyüyor hadi bakalım başlamak kazanmanın yarısı derler bizde koyulduk yollara inşallah dönüşümde istediğim mememlere kavuşurum

Hayırlı yolculuklar canım

İnşallah işlerin hep çok yolunda gider.güzel heyecanlar bunlar
İnsan kendini tuhaf hissediyor cnm. Heyecan, korku, endişe, yerinde duramama bir yandan da pişmanlık. Gerçekten de bunca strese değse bari diyorsun.. Bak senin ne güzel içine sindiği gibi oldu . Allah nasıl olursa olsun benim içime sindirsin. Ben mıtlu olursam etrafımdaki herkes de mutlu olur ..

Hatırlıyorum da ameliyat yaklaştıkça kendimi çok garip hissetmeye başlamıştım.uyuyamıyordum,yiyemiyordum.sanki hayal aleminde gibiydim.sabah kalkıp ameliyata giderken bile ben şimdi gerçekten ameliyat mı olucam diyordum.üzerinden kaç ay geçti gitti.ileride tatlı birer anı olacak bu heyecanlar:)inşallah çok içine sinen bir sonuca ulaşırsın canım:)

Bende bende dün gece heç yattım saat beşte gözümü açtım . Dön sağa sola yok şimdiden böyleysem pzrts zaten o heyecNdan naparım bilmem yahu düşünemiyorum en çok korktuğum narkozdan sonra saçmalamak nişan arifesi çocuğu soğutmayım kendimden

Ben de saçma sapan konuşmaktan çok korkmuştum:))neyse ki sadece 325cc takıldı değilmi diye sormuşum.defalarca ve herkese:))eşim taklidimi yapıp güldü bol bol:)

Ben de saçma sapan konuşmaktan çok korkmuştum:))neyse ki sadece 325cc takıldı değilmi diye sormuşum.defalarca ve herkese:))eşim taklidimi yapıp güldü bol bol:)
Kafaya neyi takıyorsan uyandıktan sonra da onları söylüyormuşsun demek ameliyat öncesi çok düşünmüşsün 325cc yi benim kaç cc olacağı bile belli değil .. Ay otobüs kalktı kızlar gidiyorum ya benn bende bu gudubetlik varken inşallah birşey olmaz.. Gökten kasnak yağsa kafama geçmez, oklava yağsa bi tarafıma girer şimdi burada detaylı söyleyemicem okadar şanssızım yani bu benim kendime uyarladığım bir söz beni anlatıyor tam. Yanımdaki teyze dualara başladı hadi bakalım hayırlısıyla gidelim şu ANGARA ya :)

Evet canım ameliyathaneye 300 ve 325 cc getirilecekti.325 uymaz da 300 takılırsa diye korkmuştum.o yüzden herhalde:)
Aklına sakın kötü şeyler getirme.iyi düşün,iyi olsun.memeler sana şans getirecek.her şey çok daha güzel olacak:)Hayırlı yolculuklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…