çok normal canım benim fotolarımı hatırlamıyor musun? bayaa kilolu gözüküyorum. gövdem kocaman olmuştu benim. amaaaaa ödemler inince memeler şekillenince çok güzel hissedeceksin kendini :)))
Denizciiiim, dinlen cnm , yorulma
Aktif dinlenin diye bi yazı okumuştumEve geldik canım annemlere skılıyorum bişey yapmadan duramıyorum
Korse ne zaman çıkcak cnm sormayı unuttum bide agrın ne zaman gecti
Aktif dinlenin diye bi yazı okumuştum
hala sabahları çok ağrım oluyo geceleri dönemiyorum bıçaklar saplanıyo sanki(( ama o yoğun ağrı 3. günden sonra geçmişti. ağrı kesicilerini düzenli alırsan hatta ağrı bile olmuyo gün içinde. korseyi nezaman çıkaracağını doktor söyleyecek. göğüslerinin birleşik olmasını istiyorsan biraz takman gerekiyor. ben çok istemediğim için 1 hafta sonra çıkarmıştım. dr. yeter demişti.
aslında benimkiside aktif dinl
bunu söylemek hiç aklımdan gecmezdi gögüslerimi yaptırmadan once ama çok sıkıyo şimdi
aslında benimkiside aktif dinl
bunu söylemek hiç aklımdan gecmezdi gögüslerimi yaptırmadan once ama çok sıkıyo şimdi
cnm koycamda şuan korse oldugu için anlaşılmaz çıksın şu korse çekip koycam begenirsemçok merak ediyorum fotolarını ...
Canım çok geçmiş olsun işin büyüğünü atlattın inşallah hersey olumlu devam eder.cnm koycamda şuan korse oldugu için anlaşılmaz çıksın şu korse çekip koycam begenirsem
teşekkürler cnm inş :)Canım çok geçmiş olsun işin büyüğünü atlattın inşallah hersey olumlu devam eder.
tmm cnmDeniz beni de izle, resim koyunca görmek istiyorummmm
İlahi :)Neee 505 mi? Nasil bi cesaret isi yaaa bayildim :))) sekerim bomba gibisin ama kulvarlarimiz farkli :)))
Zaten zor tutuyorum canım kendimi ama işte sabretmem lazımBence hemen yaptırın yaza memişli girelim hepimiz
BENİ de beni de unutmayınDeniz beni de izle, resim koyunca görmek istiyorummmm
Bol bol su iç odemler gidecek öyle öyle :)En büyük sorun kalkamamakbide benim kaburga kemklerim sayılırdı onceden, şimdi şişlikten bastırınca bile zor değiyor
Tesekkurler canım :)Bol bol su iç odemler gidecek öyle öyle :)
Izliyorum canımBENİ de beni de unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?