Devlet hastanesi silikon yapıomu ki .Vallahi hamile kalınca falan büyümüyor.benimde öyle 7 aylık hamileyim hala tık yok .neyle emzircem ben çocuğumu:)Bende istiyorum ama daha öncede konu açmıştım annem sıcak bakmıyodu konuya. Eninde sonunda bir gün dedim ben ameliyat olmak istiyorum, göğüslerimi büyütcem. Kızdı ihtiyacın mı var kilo al hamile kalınca büyür falan dedi. Bende beklemek istemiyorum dedim.Hararetli bi şekılde tartıştık. En son iyi napıyosan yap dedi kzıdı gitti yatmaya.ertesi gün 5 karış surat la dolaştı. Biraz konuşmadı bende konuyu açmadım bir daha . Araya da yaz girince erteledim eylül ekim gibi tekrar açıcam konuyu . Çok istiyorum yaa napıcamÜstelik maddi durumum özele el vermediğinden Devlet hastanesi yada araştırma hastanesinde olcam. Kızlar dua edin annemi ikna edeyimde bitsin bu iş hayırlısıyla :97:
evet canım yapıyorlar ve özel e göre fiyatları 1000 ile 1500 arası değişiyorDevlet hastanesi silikon yapıomu ki .Vallahi hamile kalınca falan büyümüyor.benimde öyle 7 aylık hamileyim hala tık yok .neyle emzircem ben çocuğumu:)
Devlet hastanesi silikon yapıomu ki .Vallahi hamile kalınca falan büyümüyor.benimde öyle 7 aylık hamileyim hala tık yok .neyle emzircem ben çocuğumu:)
valla benimde kucucuktu 30 kg aldim b cup sutyeni dolduramadim ama cokta guzel emzirdim ben kestim memeden sutum vardı. koca meme=sut diil takma kafana amaaa emzirmekten sora olmayan memeler dahada kayboluyor. hala evlenince ve cocuk olunca buyur diyenlere kufur ediyorumDevlet hastanesi silikon yapıomu ki .Vallahi hamile kalınca falan büyümüyor.benimde öyle 7 aylık hamileyim hala tık yok .neyle emzircem ben çocuğumu:)
Benim memeler de babama çekmişDevlet hastanesi silikon yapıomu ki .Vallahi hamile kalınca falan büyümüyor.benimde öyle 7 aylık hamileyim hala tık yok .neyle emzircem ben çocuğumu:)
valla bende emzirme olayım bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.bende aldım 22 kilo hala tık yok .Rüyalarıma giriyor tutup memeyi bebeğin ağzına koyamıyorum hep aynı rüyaaaaaaavalla benimde kucucuktu 30 kg aldim b cup sutyeni dolduramadim ama cokta guzel emzirdim ben kestim memeden sutum vardı. koca meme=sut diil takma kafana amaaa emzirmekten sora olmayan memeler dahada kayboluyor. hala evlenince ve cocuk olunca buyur diyenlere kufur ediyorum
Katılıyorum cnmvalla benimde kucucuktu 30 kg aldim b cup sutyeni dolduramadim ama cokta guzel emzirdim ben kestim memeden sutum vardı. koca meme=sut diil takma kafana amaaa emzirmekten sora olmayan memeler dahada kayboluyor. hala evlenince ve cocuk olunca buyur diyenlere kufur ediyorum
valla bende emzirme olayım bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.bende aldım 22 kilo hala tık yok .Rüyalarıma giriyor tutup memeyi bebeğin ağzına koyamıyorum hep aynı rüyaaaaaaa
Katılıyorum cnm
Canım seneeeeeee 2007 , kızım doğmuş, kakalı doğdu yoğun bakımda.... Hemşire çağırdı, annesi gelsiiiiiiin diye.buyrun benim dedim.yoğun bakımda yavrum, kontrol altında.emzir dedi.hıhhhhhhhhhh, nasıl yani dedim, çıkar memeni dedi.önden düğmeli gecelik var üstümde, düğmeleri aç memeni çıkar dedi.ben de başladım gülmeye , nasıl gülüyorum ama.hemşire hanım mümkün değil burdan çıkmaz benim memem dedim.komple soyundum, çünkü yarım limon kadardı.kadın naaaapıyosunuz dedi, mememi çıkarıyorum dedim. O da niye soyunuyosunuz diyo :)))) soyununca gördü tabi.vah yavrum , çocuğun ağzı senin memenden büyük dedi. Ben artık hem gülüyorum hem ağlıyorum.bebek tutmayı bilmiyorum, emzirmeyi bilmiyorum, çocuğun ağzına denk getirmeye çalıştık.AMA NE UĞRAŞTIKvalla bende emzirme olayım bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.bende aldım 22 kilo hala tık yok .Rüyalarıma giriyor tutup memeyi bebeğin ağzına koyamıyorum hep aynı rüyaaaaaaa
Teşekkür ederimm.. İnşallah ben saçmalamam çünkü başımda erkek arkadaşım var çocuk nişan öncesinden soğumasın bendeninşallah istediğin gibi olurlar biraz zaman istiyor tabiki .. Biz hemen istediğimiz gibi olsun istiyoruz yılların verdiği memesizlikle sabırsızlanıyoruz ama zamanla güzelleşecekler eminim. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah yolumuz kesişir ankarada olan arkadaşlarla
Şimdi ufak ağrılarım var ama düne göre iyiyim cnm çok şükür atlattm sonundaDenizzzz nasılsın cnm?!?!
Şimdi ufak ağrılarım var ama düne göre iyiyim cnm çok şükür atlattm sonunda
Insanlar memeyi atletin üstünden çıkarıp emzirir ya, ben onu yapamıyordum. Komple atleti alttan yukarı kadar kaldırıp memeyi tamamen çıkarıyordum.o yüzden de çok üşüyordum, saatte bir aç kapa aç kapa .baktık ki ben de bebek de gaz problemi yaşıyoruz, şöyle bi çözüm ürettik:atletin sadece meme olan yerlerini kestik , yani 2 pencere açtıkVallahi görüntü çok KOMİKti ama belim hiç üşümedi bi daha
Sevindim canım valla siz böyle söyleyince hemen yaptirasım geliyoŞimdi ufak ağrılarım var ama düne göre iyiyim cnm çok şükür atlattm sonunda
canım yarın öbürgün daha iyi olacaksın. hatta kendi başına kalkabildinmi çok daha mutlu olacaksın :)))
En büyük sorun kalkamamakbide benim kaburga kemklerim sayılırdı onceden, şimdi şişlikten bastırınca bile zor değiyor
Sevindim canım valla siz böyle söyleyince hemen yaptirasım geliyomutluluk2015 le ben zaten böyle biri çok ii geçti güzel oldu diyince hemen gaza geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?