Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Devlet hastanesi silikon yapıomu ki .Vallahi hamile kalınca falan büyümüyor.benimde öyle 7 aylık hamileyim hala tık yok .neyle emzircem ben çocuğumu:)

Devlet hastanesi silikon yapıomu ki .Vallahi hamile kalınca falan büyümüyor.benimde öyle 7 aylık hamileyim hala tık yok .neyle emzircem ben çocuğumu:)

aaa canım allah kavuştursun, analı babalı büyütsün. bende ilerleyen zamanlarda (1-2 yıl içinde) ikinci bebeğimi düşünüyorum inşallah. seni takip edicem.

valla benimde kucucuktu 30 kg aldim b cup sutyeni dolduramadim ama cokta guzel emzirdim ben kestim memeden sutum vardı. koca meme=sut diil takma kafana amaaa emzirmekten sora olmayan memeler dahada kayboluyor. hala evlenince ve cocuk olunca buyur diyenlere kufur ediyorum

Benim memeler de babama çekmiş yok hiç ama 2 çocuğumu da o minicik ceviz kadar memelerimle emzirdim.süt geliyor merak etme , hem de fışkırıyor

valla bende emzirme olayım bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.bende aldım 22 kilo hala tık yok .Rüyalarıma giriyor tutup memeyi bebeğin ağzına koyamıyorum hep aynı rüyaaaaaaa

Katılıyorum cnm

valla bende emzirme olayım bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum.bende aldım 22 kilo hala tık yok .Rüyalarıma giriyor tutup memeyi bebeğin ağzına koyamıyorum hep aynı rüyaaaaaaa

haha. merak etme canım emzirirsin. hatta benden ameliyattan sonra tepkimeyle süt geldi göğüslerimden. demekki emzirebilirmişim dedim :)) kas altı mı oldun?

Canım seneeeeeee 2007 , kızım doğmuş, kakalı doğdu yoğun bakımda.... Hemşire çağırdı, annesi gelsiiiiiiin diye.buyrun benim dedim.yoğun bakımda yavrum, kontrol altında.emzir dedi.hıhhhhhhhhhh, nasıl yani dedim, çıkar memeni dedi.önden düğmeli gecelik var üstümde, düğmeleri aç memeni çıkar dedi.ben de başladım gülmeye , nasıl gülüyorum ama.hemşire hanım mümkün değil burdan çıkmaz benim memem dedim.komple soyundum, çünkü yarım limon kadardı.kadın naaaapıyosunuz dedi, mememi çıkarıyorum dedim. O da niye soyunuyosunuz diyo :)))) soyununca gördü tabi.vah yavrum , çocuğun ağzı senin memenden büyük dedi. Ben artık hem gülüyorum hem ağlıyorum.bebek tutmayı bilmiyorum, emzirmeyi bilmiyorum, çocuğun ağzına denk getirmeye çalıştık.AMA NE UĞRAŞTIK sonra benim zilli bi tuttu, 2 yıl bırakmadı.o minik memelerden ne süt geldi ne süt

Teşekkür ederim cnm :)

Insanlar memeyi atletin üstünden çıkarıp emzirir ya, ben onu yapamıyordum. Komple atleti alttan yukarı kadar kaldırıp memeyi tamamen çıkarıyordum.o yüzden de çok üşüyordum, saatte bir aç kapa aç kapa .baktık ki ben de bebek de gaz problemi yaşıyoruz, şöyle bi çözüm ürettik:atletin sadece meme olan yerlerini kestik , yani 2 pencere açtık Vallahi görüntü çok KOMİKti ama belim hiç üşümedi bi daha

çareler tükenmez :)))

En büyük sorun kalkamamak bide benim kaburga kemklerim sayılırdı onceden, şimdi şişlikten bastırınca bile zor değiyor

çok normal canım benim fotolarımı hatırlamıyor musun? bayaa kilolu gözüküyorum. gövdem kocaman olmuştu benim. amaaaaa ödemler inince memeler şekillenince çok güzel hissedeceksin kendini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…