Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bana 260 damla dedi zeynep hanım çok kafam karıstı herkez buyuk taktırıyo bıde sonradan ıstedıgım gıbı olmazsa hayata kuserm

Bana 260 damla dedi zeynep hanım çok kafam karıstı herkez buyuk taktırıyo bıde sonradan ıstedıgım gıbı olmazsa hayata kuserm
Boy kilon ve göğüs çevren kaç?? Bide göğüs dokun var mıı? Benim yok denecek kadar azz. 260cc biraz küçük gibi..

Boy kilon ve göğüs çevren kaç?? Bide göğüs dokun var mıı? Benim yok denecek kadar azz. 260cc biraz küçük gibi..

Gögüs dokum var ama az boyum 1,65 fln kilom 52 iydi en son gögüs cevremı bılmıyorum. banada az geldı doktor durmadan bana bırak dıyıp duruyo

Canım doktorlara kalırsan küçük dio ben dün yaptıralı bi hafta oldu 375cc takıldı şişler baya şuan hiç bişeye benzemiyor şişliklee inince neye benziyceni görcem sırtım agrısındam başka şikaueyim yok masaj söylemedi doktor bide krwm varmış iz kalmaması için söylemedi doktor onu araştırıcam bakalm

inş çabuk düzelirsiniz bende teredütteyim sizin boy kılo kac

aynen bana ilk damla dediler hacettepede yuvarlak gögüsün var yuvarlak üstüne yuvarlak olmaz dendi baska doktorlara gttm her ikisinede uygunsun dediler :)
Yuvarlak üstüne nasıl yuvarlak olmaz yahu şaşılacak şey doğrusu Ellerinde depolanmış fazla damla protez var sanırım bitirmek istiyorlar

Yuvarlak üstüne nasıl yuvarlak olmaz yahu şaşılacak şey doğrusu Ellerinde depolanmış fazla damla protez var sanırım bitirmek istiyorlar
ben bunu burda söleynce herkes sasırdı zaten bnce damla taktıkları için sürekli onda uzamnlasmslar yuvarlakda sorun cıkar dye korkuolar

Ben size nedense çok güveniyorum bu konuda sizce hangisi olmalı

Ben size nedense çok güveniyorum bu konuda sizce hangisi olmalı
Yuvarlak protez zaten kas altında kasında yapacagı baskı nedeni ile üst kutba baskı yapacak ve üstten alta doğru yumuşak bir geçiş yapacak. Kas üstüne koyulursa sıfır dokusu olan birinde top top görüntü yapabilir. Sizin meme dokunuz pek yok sanırım,yani foto ekleseniz baksak daha iyi anlarız..
Damla protezin riskleri beni korkutmuştu. Banada olmazdı zaten yapımdan dolayı. Bende istemedim :) Yuvarlak protezin duruşu bana göre daha güzel Zamanla çok çok daha güzel oluyor

Bencede yuvarlak daha iyi hatta zaman gectikce dahada dogallasiyo damla goruntusunu aliyo zaten. Bir arkadasim 10 sene kadar once damla yaptirmisti dogal dursun diye simdi hic dekoltesi yok ustler iyice bosaldi. Simdi benide gorunce yuvarlak taktirmaya karar verdi.

tesekkuurler ya cok yardımcı oldunuz bana

Aynen 260 minik minik olir sana hatta 350 bile yaptrsan tam olablr tabi hic dokun yoksa

tesekkurler kesınlestı artk yuvarlak 300 yaptırcam dr takmazsada baska bı dr bulurum artk

arkadaşlar tam bugun 3 hafta oldu ameliyatım..halen korse bandaj var haftaya cıkacak inişallah.. tam şekli ne zaman belli olur sizce. korse dogal olarak 3 haftadır takılı diye üst tarafı basıldı.. ama korse cıkınca dekolte olacak sanırım . 325 cc yuvarlak takılı.

Bnmde 3 hafta oldu ama daha tam dekolte var sayilmaz cnku sertler yani yumsayip bibirine btsmeden tam dekolte olmuyor

özelden msj attım sana hatta gecen hafta foto almadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…