Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

gopta orhan murat ozdemır var bılıyomusunuz

hyr daha yenı gordum ınternette bakınıyoken gorusmeye gitsemmi diye dusundum

hyr daha yenı gordum ınternette bakınıyoken gorusmeye gitsemmi diye dusundum
Görüşmeye gidin bence zaten muayene ücretsiz. Birde 3 boyutlu olarak size göğüslerinizin ameliyattan sonra nasıl olacağını gösteriyor. Siz internette nerde gördünüüz merak ettiim:) Ben hiç görmdiğim için bi huzursuzum da:))

Canıım burda genel olarak bahsetmiş sanırım. Yani normal bi meme büyütme ameliyatı 4500den aşağı olamaz demiş

Doğrudur cnm ben pek dikkat ederek okumadım bu arada canım fln dıyorum ama yasınız kac genelde buradakıler benden buyuk oluyorlar

Evet profilden bakılıyormus yeni yeni girmeye basladıgım ıcın pek bilmiyorum bu sıteyı
Eveett Orhan Murat Özdemiri tesadüfen mi bulmuştun seen. Ben yarın ameliyat tarihi alıcam daa gidipp:)

evet tesadufen buldum damlamı onerdi yuvarlakmı bıde kac cc
Yuvarlak önerdii. Silikonların hepsini çıkarıp gösterdi en yumuşak olan pürüzsüz yuvarlak silikondu. Mentor marka 375cc kas altı, meme altı kesisi önerdi. Bana nasıl göğüs seviyosun diye sordu, büyüük dedim o da ekranda göğüslerime 375cc takılmış halini gösterdi 3 boyutlu olarak her açıdan. Çok beğendim bayıldım o hallerine Birde hürriyette ve başka diğer dergilerde makaleleri falan çıkan ünlü bi doktor aslında. Ama buradan hiç yaptıran yok o kafamı karıştırıyo bi tekk. Bide eski hastalarının fotograflarını gösterdi onları da çok beğendiim

Bendemi yrn gitsem görüşmeye :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…