Eveeet ben ona olmayı düşünüyoruum. Ama forumdan kimse ona olmadı diye kararsızım:)gopta orhan murat ozdemır var bılıyomusunuz
Eveeet ben ona olmayı düşünüyoruum. Ama forumdan kimse ona olmadı diye kararsızım:)
7500 dedii ama pazarlık yaptımSize ne kadr dedi
4500 fln yazıyo sıtesınde7500 dedii ama pazarlık yaptımsiz görüştünüz müü size ne kadar dedii. Normal fiyat 8500'müş
Görüşmeye gidin bence zaten muayene ücretsiz. Birde 3 boyutlu olarak size göğüslerinizin ameliyattan sonra nasıl olacağını gösteriyor. Siz internette nerde gördünüüz merak ettiim:) Ben hiç görmdiğim için bi huzursuzum da:))hyr daha yenı gordum ınternette bakınıyoken gorusmeye gitsemmi diye dusundum
aaaa gerçekten mii o eski bi fiyat olabiliir bence4500 fln yazıyo sıtesınde
aaaa gerçekten mii o eski bi fiyat olabiliir bence
aaaa gerçekten mii o eski bi fiyat olabiliir bence
Canıım burda genel olarak bahsetmiş sanırım. Yani normal bi meme büyütme ameliyatı 4500den aşağı olamaz demişhttp://www.tavsiyeediyorum.com/makale_5328.htm
En düşük 4500 tl daha uygunu olmazmıs ole bsyler yazıyo tam okumadm cnm
Canıım burda genel olarak bahsetmiş sanırım. Yani normal bi meme büyütme ameliyatı 4500den aşağı olamaz demiş
23 yaşındayıım:) Sende 22 sanırım:))Doğrudur cnm ben pek dikkat ederek okumadım bu arada canım fln dıyorum ama yasınız kac genelde buradakıler benden buyuk oluyorlar
23 yaşındayıım:) Sende 22 sanırım:))
EveettEvet profilden bakılıyormus yeni yeni girmeye basladıgım ıcın pek bilmiyorum bu sıteyı
EveettOrhan Murat Özdemiri tesadüfen mi bulmuştun seen. Ben yarın ameliyat tarihi alıcam daa gidipp:)
Yuvarlak önerdii. Silikonların hepsini çıkarıp gösterdi en yumuşak olan pürüzsüz yuvarlak silikondu. Mentor marka 375cc kas altı, meme altı kesisi önerdi. Bana nasıl göğüs seviyosun diye sordu, büyüük dedimevet tesadufen buldum damlamı onerdi yuvarlakmı bıde kac cc
Bu arada boyum 1.70 kilom 59. 75a'yı zor dolduruyorum şuan:) 375cc takılırsa 75c olucam sanırım:)evet tesadufen buldum damlamı onerdi yuvarlakmı bıde kac cc
Bendemi yrn gitsem görüşmeye :SYuvarlak önerdii. Silikonların hepsini çıkarıp gösterdi en yumuşak olan pürüzsüz yuvarlak silikondu. Mentor marka 375cc kas altı, meme altı kesisi önerdi. Bana nasıl göğüs seviyosun diye sordu, büyüük dedimo da ekranda göğüslerime 375cc takılmış halini gösterdi 3 boyutlu olarak her açıdan. Çok beğendim bayıldım o hallerine Birde hürriyette ve başka diğer dergilerde makaleleri falan çıkan ünlü bi doktor aslında. Ama buradan hiç yaptıran yok o kafamı karıştırıyo bi tekk. Bide eski hastalarının fotograflarını gösterdi onları da çok beğendiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?