günde 1 paket net bitiyoBen mesela sigara içmiyorum ama arada , haftada 1 tane arkadaşlarla içerim.ona rağmen, ben de tedirgin oldum .
Ankra eğitim ve araştırma hastanesinde cnm
Daha değil ama devlette olacağı için protez +hastane masrafları.. Hatta bazı dr lar hastane masrafını sigortaya bile karşılattırabiliyormuş bende buradan öğrendim.. Ama maksimum 4000-4500 ü bulur .. Bu arada FDA onaylı protezlerin fiyatını bilen var mı? Ben yuvarlak 1500 damlanın 1800 civarı olduğunu biliyorum ama güncel bir fiyat mı emin değilimfiyatını görüştünüzmü ?
Hiiii, çok canım yaaaagünde 1 paket net bitiyo
Meme için her yol mübah valla bana dese ozaman kadar yemek yeme yememHiiii, çok canım yaaaahemen azalt bi kaç güne de bırakmaya çalış.Ben yabancı bi kanalda Amerikalı plastik cerrahları anlatan bi program izlemiştim, kadın ameliyat öncesi sigarayı bırakmıyor diye Dr kadını ameliyat etmemişti.
Canım ben mentorun yuvarlağının 2000 damlanında 2500 civarı old. Duymuştum.bilen varsa yazsınDaha değil ama devlette olacağı için protez +hastane masrafları.. Hatta bazı dr lar hastane masrafını sigortaya bile karşılattırabiliyormuş bende buradan öğrendim.. Ama maksimum 4000-4500 ü bulur .. Bu arada FDA onaylı protezlerin fiyatını bilen var mı? Ben yuvarlak 1500 damlanın 1800 civarı olduğunu biliyorum ama güncel bir fiyat mı emin değilim
Meme için her yol mübah valla bana dese ozaman kadar yemek yeme yemem
Daha değil ama devlette olacağı için protez +hastane masrafları.. Hatta bazı dr lar hastane masrafını sigortaya bile karşılattırabiliyormuş bende buradan öğrendim.. Ama maksimum 4000-4500 ü bulur .. Bu arada FDA onaylı protezlerin fiyatını bilen var mı? Ben yuvarlak 1500 damlanın 1800 civarı olduğunu biliyorum ama güncel bir fiyat mı emin değilim
Çok denedim bırakmayı daha yasım cokta buyuk degıl halada bırakabılırım diye dusunuyorum ama şimdilik çalışmıyorum evde sıkıntıdan ard arda yakıyorum calışmaya basladıgımda cok kararlıyım ıns bırakıcamHiiii, çok canım yaaaahemen azalt bi kaç güne de bırakmaya çalış.Ben yabancı bi kanalda Amerikalı plastik cerrahları anlatan bi program izlemiştim, kadın ameliyat öncesi sigarayı bırakmıyor diye Dr kadını ameliyat etmemişti.
Sen birkaç dr la daha görüş bence güvenemediğin içine sinmeyen biryere sakın yaptırma sonuçta güven çok önemli. Ben tlf da konuşmama rağmen o güveni aldım dr umdan.. Muayeneye gittiğimde de devam ederse hemen olurum ama kafama birşey takılırsa başka dr da araştırırım.. Vereceğimiz karar sonraki hayatımız için çokkk önemli. Bu arada sigarayı bırakmanda belki de bir sebep olacak bu ameliyat.. Bence yapabilirsin, yarın dene hemen..Ben bugun 3600 fiyat aldım hacettepeden ilk görüşmeye gttiğim yer hemen ameliyat olmak istiyorum ama pek guvenemedim nasıl yapsam bilmiyorum
Sen birkaç dr la daha görüş bence güvenemediğin içine sinmeyen biryere sakın yaptırma sonuçta güven çok önemli. Ben tlf da konuşmama rağmen o güveni aldım dr umdan.. Muayeneye gittiğimde de devam ederse hemen olurum ama kafama birşey takılırsa başka dr da araştırırım.. Vereceğimiz karar sonraki hayatımız için çokkk önemli. Bu arada sigarayı bırakmanda belki de bir sebep olacak bu ameliyat.. Bence yapabilirsin, yarın dene hemen..
Evet aslında hacettepe bu konuda çok iyi ameliyatı asistanlr yapsa da bence sorumlu olduklrı dr yada doç bu ameliyata müdahale edebilirler hatta girebilirler de ameliyata. Sana tam olarak ne söylendi ameliyat konusunda?? Benim dr um opr dr plastik cerrahı günde birsürü ameliyat yapıyor ama ekstra 2000 tl almaz.. Çünkü arkadaşım bana öyle dedi ğrotez +hastane masrafı.. Ama o masraf da maksimum 1000 olur. Eğer sigortaya da karşıltırlrsa fiyat daha da düşer.. Sütyen falan birşey tutmuyor zaten.. Paranın çoğu proteze gidiyoraslında şöyle bir durum var eşim hiççç istemıyodu yaptırmamı ama ben 2 yıldır fln kafaya taktım iyice kesın yaptırcam dedım onu ıkna ettım sonrada yaptırmamam için parayı ön plana koydu 3000 den fazla veremem dedı ama bılıyorum verebılır cok sukur durumumuz ıyı o yuzden şuan tek cazıp gelen fiyat konusunda hacettepe oldu sdce pek guvenemıyorum
Evet aslında hacettepe bu konuda çok iyi ameliyatı asistanlr yapsa da bence sorumlu olduklrı dr yada doç bu ameliyata müdahale edebilirler hatta girebilirler de ameliyata. Sana tam olarak ne söylendi ameliyat konusunda?? Benim dr um opr dr plastik cerrahı günde birsürü ameliyat yapıyor ama ekstra 2000 tl almaz.. Çünkü arkadaşım bana öyle dedi ğrotez +hastane masrafı.. Ama o masraf da maksimum 1000 olur. Eğer sigortaya da karşıltırlrsa fiyat daha da düşer.. Sütyen falan birşey tutmuyor zaten.. Paranın çoğu proteze gidiyor
Evet aslında hacettepe bu konuda çok iyi ameliyatı asistanlr yapsa da bence sorumlu olduklrı dr yada doç bu ameliyata müdahale edebilirler hatta girebilirler de ameliyata. Sana tam olarak ne söylendi ameliyat konusunda?? Benim dr um opr dr plastik cerrahı günde birsürü ameliyat yapıyor ama ekstra 2000 tl almaz.. Çünkü arkadaşım bana öyle dedi ğrotez +hastane masrafı.. Ama o masraf da maksimum 1000 olur. Eğer sigortaya da karşıltırlrsa fiyat daha da düşer.. Sütyen falan birşey tutmuyor zaten.. Paranın çoğu proteze gidiyoraslında şöyle bir durum var eşim hiççç istemıyodu yaptırmamı ama ben 2 yıldır fln kafaya taktım iyice kesın yaptırcam dedım onu ıkna ettım sonrada yaptırmamam için parayı ön plana koydu 3000 den fazla veremem dedı ama bılıyorum verebılır cok sukur durumumuz ıyı o yuzden şuan tek cazıp gelen fiyat konusunda hacettepe oldu sdce pek guvenemıyorum
Tlf un azizliği iki kere yollamışımBende bi arkadaşımla görüştüm oda yaptırmak istiyodu onceden onunda bi arakdası yyaptırmıs üücretsiz sigorta karsılıyomus yarın o arkadasından ogrenıp bana haber verecek
Evet aslında hacettepe bu konuda çok iyi ameliyatı asistanlr yapsa da bence sorumlu olduklrı dr yada doç bu ameliyata müdahale edebilirler hatta girebilirler de ameliyata. Sana tam olarak ne söylendi ameliyat konusunda?? Benim dr um opr dr plastik cerrahı günde birsürü ameliyat yapıyor ama ekstra 2000 tl almaz.. Çünkü arkadaşım bana öyle dedi ğrotez +hastane masrafı.. Ama o masraf da maksimum 1000 olur. Eğer sigortaya da karşıltırlrsa fiyat daha da düşer.. Sütyen falan birşey tutmuyor zaten.. Paranın çoğu proteze gidiyor
Bu benim tahminim canım bence görüş dr la.. Daha az yada daha fazla çıkabilir bana fiyat hakkında birşey söylemedi dr..protez+hastane masrafı 1000 tl yazmıssın eger öyleyse gercekten cok ıyı bıze 3600 dediler bide prof. e yaptırırsak +2000 daha ıstıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?