• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

araba kullanabiliyormusuzz yemek yapabiliyormusuz böyle küçük işler yapılabiliyomus ama ağır kaldırmamak gerekıyormus mesela cocugu kucagınıza alamıyomussunuz
evet biliorum bende yaklasık 1 ay önce amlyt oldum :D

mrb karar verdiysen bence fazla beklemeden konusunda iyi bir plastik cerrahi dr. una gidip görüş almanda fayda var. istersen bi yakınım yaptırdı çok memnun onu önerebilirim antalya damı yaşıyorsun

Kafanda acabalar varsa acele etme canım. Başka doktorlarlada görüş,fikir al öyle karar ver :KK66:

Sizin yazılarınızı çok okudum çantaya neler koyulması geretiğini fln çok işime yarayacak tesekkurler. Hemen olsun bitsin istiyorum tatile kadr hiç bir sorunum olmasın istiyorum

Sizin yazılarınızı çok okudum çantaya neler koyulması geretiğini fln çok işime yarayacak tesekkurler. Hemen olsun bitsin istiyorum tatile kadr hiç bir sorunum olmasın istiyorum
Aynı süreçlerden geçtik canım. Bende acele ediyordum ama çok doktor görüştüm,fikir aldım,ne istediğime hangi doktorun bana nasıl bir gögüs yapabileceğini anladım... Bazen çok doktor görüşmesi kafa karışıklığı yapıyor diye yazıyorlar ama katılmıyorum. Inanın kendinizin doktoru oluyorsunuz araştırdıkça,görüştükçe ;) Tedirginliğiniz var,kafanızdaki bazı şeyleri netleştirmeniz için başka doktorlarlada görüşüp fikir alın öyle karar verin demek istedim. O kadar masraf acı yaşayacaksınız. Keşkeleriniz olmasın,çok mutlu olun ;)

Aynı süreçlerden geçtik canım. Bende acele ediyordum ama çok doktor görüştüm,fikir aldım,ne istediğime hangi doktorun bana nasıl bir gögüs yapabileceğini anladım... Bazen çok doktor görüşmesi kafa karışıklığı yapıyor diye yazıyorlar ama katılmıyorum. Inanın kendinizin doktoru oluyorsunuz araştırdıkça,görüştükçe :KK66: Tedirginliğiniz var,kafanızdaki bazı şeyleri netleştirmeniz için başka doktorlarlada görüşüp fikir alın öyle karar verin demek istedim. O kadar masraf acı yaşayacaksınız. Keşkeleriniz olmasın,çok mutlu olun :KK66:

Siz nerde oldunuz ameliyat

aynen yaa bndede göbek oldu ben kilo fln aldm sanmstım :KK70: ama amlyattan sonra 4 gün afedersnz tvalate cıkamdm onunda etksi vardı galba
Ayyy lilişimmm şok oldum göbüş falan çokıyor denilince :)) ama napalım herşey güzel memişler için değil mi ona da bir süre katlanırız ama birinin burada 2ay geçmemiş ödemleri sen yine 4günde toparlamışsın canımcımm :D

400 cc çok değilmi bana 260 dediler ben 300 fln istiyodum ole olursa gobegıne ıner dedıler
Herkesin vücut,gögüs durumu farklı canım. Bana daha ufagı küçük olurdu ve mutsuz olurdum. Iki çocuk emzirdim gögüslerimin içi boşalmıştı benim . Alt kısımda doku vardı,üst boştu. B cup idim ameliyat öncesi şimdi C veya D cup kullanıyorum sütyen kalıbına göre ;) Yani öyle aman aman büyük olmadı..

Back