Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Nasıl vücudunda da ödem oluyor mu yahu ben sadece memelerde ödem oluyor sanıyordum tüm vücutta nasıl olur aman allahım yaza fit girelim memeleri yaptıralım derken birde göbüşümüz mü çıkacak
Düşünsene göbekte ödem , popumuzda da ödem oluyormuş..... Iki ucu sivri bişeye dönüşürüz

Canım bana meme ucundan kas altına 375cc konuldu. Şuan 4 günlük sag koltuk altıma dogru agrım oluyor bu gün doktora gidicem
Bari ödem dudaklarımızda olsun Şöyle Arap bacı olalım, bi dudağı yerde bi dudağı gökte
vallahi olmayacak yerde ödem oluyor. Bilmiyor bu ödem olacağı yeri .. Ayy ben çok takıntılıyım göbek konusunda gece yattığım yerde bile aklıma geliyor mekik çekiyorum ilahiiii mutluluk öyle dudakta olmasın yahu

Nasıl vücudunda da ödem oluyor mu yahu ben sadece memelerde ödem oluyor sanıyordum tüm vücutta nasıl olur aman allahım yaza fit girelim memeleri yaptıralım derken birde göbüşümüz mü çıkacak

Esim dalga geciyodu. Bu gobekle silikonlarin gozukmuyo bile diye :)) bugun birax indi gibi ama hala gobekliyim canim 4 kilo fazlam var tartida. Nezaman incek bilmiyorum.

Esim dalga geciyodu. Bu gobekle silikonlarin gozukmuyo bile diye :)) bugun birax indi gibi ama hala gobekliyim canim 4 kilo fazlam var tartida. Nezaman incek bilmiyorum.
Anaamm benimki der silikonu göbeğine mi taktı yoksa dr diye, zaten dr um genç diye gıcık bu aralar

Benimkinin son esprisi : koordinatlari vereyimde fuzeleri buraya gonder diyo bugun. :)))) onada eglence cikti.
19 mayıs haftası oliim diye düşünmeye başladım ya GAZZZZZ-elleciğim sayesinde benim kankalardan biri de 16 Mayıs'ta okul projesi için İsveç e gidiyo.ben ona bu yeni gelişmeyi söyleyince " Canııııım keşke uçak bileti almasaydım , senin füzelerle giderdim " dedi

Hahahaha yahu hayatımda tek güldüğüm yer bu forum oldu gün yüzü görmemiş espiriler burada

Sanırım siz u konuyla ilgili bilgilisiniz fiyatlarından bahsedermısınız
Estağfurullah canım, ben de burada öğrendim bazı fiyatları , Hacettepe'de 5000-5500 civarı , özellerde de yine 5500 - 10000 arası .devlet hastanelerinde de 4000 civarı sanırım.en iyisi tek tek görüşmen

Estağfurullah canım, ben de burada öğrendim bazı fiyatları , Hacettepe'de 5000-5500 civarı , özellerde de yine 5500 - 10000 arası .devlet hastanelerinde de 4000 civarı sanırım.en iyisi tek tek görüşmen

bugün hacettepeye gittik eşimle 3600 fiyat verdi silikonla birlikte ama stajerler yapıyo prof istersemde 2000 fln fark edermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…