- Emoji Skoru
- 4.776
- Puanlar
- 208
Düşünsene göbekte ödem , popumuzda da ödem oluyormuş..... Iki ucu sivri bişeye dönüşürüzNasıl vücudunda da ödem oluyor mu yahuben sadece memelerde ödem oluyor sanıyordum tüm vücutta nasıl olur aman allahım yaza fit girelim memeleri yaptıralım derken birde göbüşümüz mü çıkacak
Canım bana meme ucundan kas altına 375cc konuldu. Şuan 4 günlük sag koltuk altıma dogru agrım oluyor bu gün doktora gidicem
vallahi olmayacak yerde ödem oluyor. Bilmiyor bu ödem olacağı yeri .. Ayy ben çok takıntılıyım göbek konusundaBari ödem dudaklarımızda olsunŞöyle Arap bacı olalım, bi dudağı yerde bi dudağı gökte
Hacettepe'de Haldun hoca, Ersoy hoca, özelde Oğuz Kılıç , Ferruh Bingül , Volkan Tayfur , Atiilla Kurtay, Gürhan bey... Duyduklarım canım.
Nasıl vücudunda da ödem oluyor mu yahuben sadece memelerde ödem oluyor sanıyordum tüm vücutta nasıl olur aman allahım yaza fit girelim memeleri yaptıralım derken birde göbüşümüz mü çıkacak
Anaamm benimki der silikonu göbeğine mi taktı yoksa dr diye, zaten dr um genç diye gıcık bu aralarEsim dalga geciyodu. Bu gobekle silikonlarin gozukmuyo bile diye :)) bugun birax indi gibi ama hala gobekliyim canim 4 kilo fazlam var tartida. Nezaman incek bilmiyorum.
HahahahahaBenimkinin son esprisi : koordinatlari vereyimde fuzeleri buraya gonder diyo bugun. :)))) onada eglence cikti.
19 mayıs haftası oliim diye düşünmeye başladım ya GAZZZZZ-elleciğim sayesindeBenimkinin son esprisi : koordinatlari vereyimde fuzeleri buraya gonder diyo bugun. :)))) onada eglence cikti.
Bak en büyük espiri malzemesi olan küçük memelerimiz, büyüyünce de neşe kaynağı olmaya devam ediyor
Bak en büyük espiri malzemesi olan küçük memelerimiz, büyüyünce de neşe kaynağı olmaya devam ediyor
Hahahaha yahu hayatımda tek güldüğüm yer bu forum oldu
19 mayıs haftası oliim diye düşünmeye başladım ya GAZZZZZ-elleciğim sayesindebenim kankalardan biri de 16 Mayıs'ta okul projesi için İsveç e gidiyo.ben ona bu yeni gelişmeyi söyleyince " Canııııım keşke uçak bileti almasaydım , senin füzelerle giderdim " dedi
19 mayıs haftası oliim diye düşünmeye başladım ya GAZZZZZ-elleciğim sayesindebenim kankalardan biri de 16 Mayıs'ta okul projesi için İsveç e gidiyo.ben ona bu yeni gelişmeyi söyleyince " Canııııım keşke uçak bileti almasaydım , senin füzelerle giderdim " dedi
Estağfurullah canım, ben de burada öğrendim bazı fiyatları , Hacettepe'de 5000-5500 civarı , özellerde de yine 5500 - 10000 arası .devlet hastanelerinde de 4000 civarı sanırım.en iyisi tek tek görüşmenSanırım siz u konuyla ilgili bilgilisiniz fiyatlarından bahsedermısınız
Canım zaten burada kendi arasında kaynatan bi grup oldukHahahaha yahu hayatımda tek güldüğüm yer bu forum oldugün yüzü görmemiş espiriler burada
Heyt beeeeee, bu nasıl bi ego yahu
Estağfurullah canım, ben de burada öğrendim bazı fiyatları , Hacettepe'de 5000-5500 civarı , özellerde de yine 5500 - 10000 arası .devlet hastanelerinde de 4000 civarı sanırım.en iyisi tek tek görüşmen
Canım benim orada çalışan bi arkadaşım Ersoy hocayı önermişti.Ama ben görüşmedim kendisiyle.bugün hacettepeye gittik eşimle 3600 fiyat verdi silikonla birlikte ama stajerler yapıyo prof istersemde 2000 fln fark edermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?