Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

dr Akın Demiralay İstanbul ama Antalyaya haftada bır gün geliyor
Benim de görüştüğüm bi doktor masaj önermiyormuş. Hastaların masajı dogru bi sekilde yapamadıgını zor birşey oldugunu söyledi. 10.günden sonra yüz üstü yatmaya başlıcaksın ve silikonlar o zaman yerleşmeye başlıycak zaten masaj görevi görücek dedi. Ama ben kime yaptırırsam yaptırıyım masaj yapmayı düşünüyorum yumuşaması için

ben dr sözünden çıkmayı düşünmüyorum.zaten şuan istanbulun ve antalyanın en iyi hekimi ..vardır bildiği..artı inanılmaz işçiliği güzel..bu yüzden yaşasın doktorum:))

Herkese merhaba ergenligimdemden beri silikon kelimesi dilimde olmasina ragmen 30 yasimda ozellikle dogum sonrasi goguslerimin yok olmasi ile istegim ciddi bir hal aldi. Kisa surede sayenizde cok sey ogrendim ama isin fiziksel olarak aci vs kismi gecici kafami psikolojik boyutu daha cok kurcaliyor.
Simdi ben yillarca memesiz yasamisim nasi tasinir bilmem tek tasidigim sutyen:)) ilk basta dogal oldun diyoruz korkuyoruz buyuk olcak die sora alisinca kucuk bile diyebilme potansiyelim var tabi ya dogru karardan nasil emin olucam alisirmiyim onlara pisman olur muyum?

Aynı ben doğumlardan önce küçüktü artık yok

Arkadaşlar bende bu önümüzdeki pazartesi yada salı günü ameliyat olucam çok heywcanlıyım anlatamam doktorum denizlide Cengiz bayram çok araştırdım alanında gerçekten çok iyi bi doktor Sizlere yazarım burdan gelişmeleri

Canım hayırlı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…