İndirim yaptııı normal fiyat 8500 :)Murat bey geçen seneye göre fiyatı arttırmamış o zaman.geçen sene de arayanlara bu fiyatı veriyorlardı.
Ben de şaşırmıştım canım.çünkü 1 seneden fazla zaman geçti.İndirim yaptııı normal fiyat 8500 :)
Seninle konuşmuştuk canıım. Sonrasında murat beyle tekrar konuştum ve baya ısrar ettim:))Ben de şaşırmıştım canım.çünkü 1 seneden fazla zaman geçti.
Yok canııım bu nakit fiyatı daha fazla da inmiyooDaha fazla indirim yapmasa da ödemede bir kolaylık sağlar belki
Yaa.neyse canım hayırlısı olsun inşallah.Yok canııım bu nakit fiyatı daha fazla da inmiyoo
dr Akın Demiralay İstanbul ama Antalyaya haftada bır gün geliyorDoktorun kimdiii masaj hic mi yapmıcakmışsııın
Benim de görüştüğüm bi doktor masaj önermiyormuş. Hastaların masajı dogru bi sekilde yapamadıgını zor birşey oldugunu söyledi. 10.günden sonra yüz üstü yatmaya başlıcaksın ve silikonlar o zaman yerleşmeye başlıycak zaten masaj görevi görücek dedi. Ama ben kime yaptırırsam yaptırıyım masaj yapmayı düşünüyorum yumuşaması içindr Akın Demiralay İstanbul ama Antalyaya haftada bır gün geliyor
İnşallah sizde bu mutluluğu yasayacaksiniz canim :)Canım sen yaptırdın kurtuldun, biz hala buradayız
Çok yeni henüz tabi şuan var dr. Geçicek dedibend3 ela
z bende elazgda ismet bingole yaptrcam iz falan kaliomu acaba
İki ay öncesinde Mesut Özcana birisi olmuştu.ama ismini hatirlamiyorummrh arkadaşlar yakın zamanda Bursa'da meme büyütme ameliyatı olan var mı varsa hangi doktor ve fiyatını öğrenebilir miyim. çok acil
memnun muydu peki bi bilgin var mı ya doktor araştırıyorumİki ay öncesinde Mesut Özcana birisi olmuştu.ama ismini hatirlamiyorum
ewet memnundu diye hatırlıyorum.mesut özcan zaten alanında başarılı bi dr.slında bu konuda uzman baya dr. varmemnun muydu peki bi bilgin var mı ya doktor araştırıyorum
Aynı benHerkese merhaba ergenligimdemden beri silikon kelimesi dilimde olmasina ragmen 30 yasimda ozellikle dogum sonrasi goguslerimin yok olmasi ile istegim ciddi bir hal aldi. Kisa surede sayenizde cok sey ogrendim ama isin fiziksel olarak aci vs kismi gecici kafami psikolojik boyutu daha cok kurcaliyor.
Simdi ben yillarca memesiz yasamisim nasi tasinir bilmem tek tasidigim sutyen:)) ilk basta dogal oldun diyoruz korkuyoruz buyuk olcak die sora alisinca kucuk bile diyebilme potansiyelim var tabi ya dogru karardan nasil emin olucam alisirmiyim onlara pisman olur muyum?
Canım hayırlı olur inşallahArkadaşlar bende bu önümüzdeki pazartesi yada salı günü ameliyat olucam çok heywcanlıyım anlatamam doktorum denizlide Cengiz bayram çok araştırdım alanında gerçekten çok iyi bi doktor Sizlere yazarım burdan gelişmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?