Doktorun kimdiii masaj hic mi yapmıcakmışsııınbugün 7.günüm ve ilk kontrolümü oldum..herşey normal kas altı yuvarlak 325 cc ama çok doğal damla şeklinde artık gögüslerim:))) tam istediğim gibi.. bu arada dr masaj vermedı..sadece bandajımı 1 ay takacagım..
Kızlar foto attım bakabilir misin durumum çok mu vahim olcemedim ama görünce de az çok anlarsınız diye düşündümCanım sen yaptırdın kurtuldun, biz hala buradayız
Beni de izler miisiiiinKızlar foto attım bakabilir misin durumum çok mu vahim olcemedim ama görünce de az çok anlarsınız diye düşündüm
izledim canım sen yaptırdın miBeni de izler miisiiiin
Benim nisana kaldııı annem o zaman yanıma gelebilcek... Bide 2 doktor arasında da karar veremiyorum şu an benizledim canım sen yaptırdın mi
Hangileri canım senin kiler nasıl bnm gibi miBenim nisana kaldııı annem o zaman yanıma gelebilcek... Bide 2 doktor arasında da karar veremiyorum şu an ben
Orhan Murat Özdemir ve Atilla Kurtay arasında kaldım been. Senin durumun nasıldı kiiHangileri canım senin kiler nasıl bnm gibi mi
Yok meme olarakOrhan Murat Özdemir ve Atilla Kurtay arasında kaldım been. Senin durumun nasıldı kii
Yook gibii bişey canıım yaa seninkinden de küçüükYok meme olarakçık mu küçük yani
Canım bi an once yaptiralım yaaYook gibii bişey canıım yaa seninkinden de küçüük
Ben nisanda yaptırabilicem ancaa. Annem o zaman gelebilcek çünkü yanımaa. 1 ay sabretmek zorundayıım. Sen ne zaman yaptırcaksıın nerde yaptırcaksıınAnladim
Canım bi an once yaptiralım yaa
Benim ki karışık biraz canım başka bi operasyon daha düşünüyorum ikisi olursa ağustos eylül gibi ama sadece bu olursa bnde nisan Mayıs gibi düşünüyorumBen nisanda yaptırabilicem ancaa. Annem o zaman gelebilcek çünkü yanımaa. 1 ay sabretmek zorundayıım. Sen ne zaman yaptırcaksıın nerde yaptırcaksıın
Ne zaman gecti sirt agrilariniz acaba? Bugun 7. Gunum ve cok fazla sirt agrim varhaha ben çok nazlıyım yaa fena hele yan yatmayı okadar cok özlemiştim ki neyseki geldi geçti şimdi sıras sızde sorunsuz atlatırsınız insallah
yan yatmaya başladıktan sonra azaldı heralde 15 20 gun sonra canım net hatırlamıyorum amaNe zaman gecti sirt agrilariniz acaba? Bugun 7. Gunum ve cok fazla sirt agrim var
z bende elazgda ismet bingole yaptrcam iz falan kaliomu acabaÇok memnunum çok doğal duruyor çok şükür
Benimki daha küçük,Yook gibii bişey canıım yaa seninkinden de küçüük
canm yaa bu doktorlar hangi ilde ve ne kadarayapiolarOrhan Murat Özdemir ve Atilla Kurtay arasında kaldım been. Senin durumun nasıldı kii
Ankarada canım Atilla Kurtay 6000, Orhan Murat Özdemir 7500. İkisinin yaptığı ameliyat sonuçlarını da çok beğendim. Hatta Atilla Kurtay'ın yaptığı ameliyatın sonucunu canlı gördüm, çok güzeelb
canm yaa bu doktorlar hangi ilde ve ne kadarayapiolar
Bizim seninle büyüklükleer aynıııBenimki daha küçük,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?