Brazcil dolassan ii gelir aslinda bn 3.gun direnlerimi aldrmaya gtmstm 4.gun de avm ye sutyen almaya braz yoruyodu ama lafan dagiliyor en azndan yani bnm icin ole olmstubenım 6.günüm olduğu için ellemem yasak.. yarın sabah ilk kontrolum var inşalllah banyo yasağim da bitiyor..umarım sigara yasagımda bitsin..tam 6 gündür evdeyım..arac bile kullanmam yasak..artık çıkmak ve iyileşmek istiyorum..yogun agrılarım geçti ama halen normal hayatıma dönemedım..ayakkabılarımı giyinemıyorum mesela çok aşagı egilemiyorum ..beton taşıyor gibiyim zaten..ama tabiki aynaya baktıkça mutlu oluyorum orası başka:))))
Canım benim ilk görüştüğüm dr( bi profesördü) : ben direne gerek duymuyorum, çünkü kanamayı çok iyi durduruyorum dedi . bi de , diren demek enfeksiyon riski demek, nasıl oradan kan çıkıyorsa o kadar kolay da mikrop girer demişti.ama 2. Görüştüğüm Dr da, dirensiz olmaz dedi.Orada az da olsa bi kan birikir, bu da ileride oluşabilecek kapsülü artırır dedi.hımm anladım dren takılınca şişmiyomuki acaba
Diren nerede??? Kesinin olduğu yerde mi ??? Nerede ???Kıyamam dikkat et sizliyodu ilk zamanlar dren yerlerim benimde bide orayı dikmiyolar demi benim dikmemislerdi
Diren nerede??? Kesinin olduğu yerde mi ??? Nerede ???
nasil anlatsamki yani memenin yan tarafinda ama memede degul kesi kolunu ortuyo orayi yanda iste
koltuk altındamıydı yaniiBenimkiler kesi yerinin en alt ucundaydı.
Evet canım koltuk altında.kesi yerimin en alt ucu gibi.ayrı değil.ince boruları oradan çıkıyordu.baya uzunlardı.ön tarafta,pijamamın lastiğinin altında tutuyordum onları.bol pijama üstü ve biraz da kambur yürüyünce çocuklarım hiç farketmediler.resimlerimde dikkatli bakarsan en altta izleri görünüyor.koltuk altındamıydı yaniizor olmadımı öyle. haa ayrı kesi ama dimi
AAA zor olmuştur tahmin ediyoum koltuk altında bide onların agırlıgıEvet canım koltuk altında.kesi yerimin en alt ucu gibi.ayrı değil.ince boruları oradan çıkıyordu.baya uzunlardı.ön tarafta,pijamamın lastiğinin altında tutuyordum onları.bol pijama üstü ve biraz da kambur yürüyünce çocuklarım hiç farketmediler.resimlerimde dikkatli bakarsan en altta izleri görünüyor.
Onlar çok sıkı bantlıydılar canım oraya.o yüzden ağırlıklarını hiç hissetmedim.ama oradan girip tüm göğüs altımı dolanıyorlardı.çıkartılırlarken çok canım acımadı ama hissettim.dren olması iyi birşey bence.bu ameliyatın hiç kanamasız olması pek mümkün gelmiyor bana.vücutta kalacağına dışarı atılması iyi birşey.AAA zor olmuştur tahmin ediyoum koltuk altında bide onların agırlıgı
Çok memnunum çok doğal duruyor çok şükürmrb suan memnunmusun guzel yaptimi ve ne kadar ucret odedin bilgi verebilur misin
Beni de izler misin canım? Doğallığını ben de görmek istiyorumÇok memnunum çok doğal duruyor çok şükür
Canım sen yaptırdın kurtuldun, biz hala buradayızkızlar merhaba nasılsınız. ne zamandır giremedim. durumlar nasıl
kızlar merhaba nasılsınız. ne zamandır giremedim. durumlar nasıl
bencede katılıyorum dren gerekli bide zaten herkesin illaki oluyor ilk zamanlar uyuşukluk hissetmeme Allahın emriOnlar çok sıkı bantlıydılar canım oraya.o yüzden ağırlıklarını hiç hissetmedim.ama oradan girip tüm göğüs altımı dolanıyorlardı.çıkartılırlarken çok canım acımadı ama hissettim.dren olması iyi birşey bence.bu ameliyatın hiç kanamasız olması pek mümkün gelmiyor bana.vücutta kalacağına dışarı atılması iyi birşey.
foto koycaktin en son ???bugün 7.günüm ve ilk kontrolümü oldum..herşey normal kas altı yuvarlak 325 cc ama çok doğal damla şeklinde artık gögüslerim:))) tam istediğim gibi.. bu arada dr masaj vermedı..sadece bandajımı 1 ay takacagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?