Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Seni cok iyi anliyorum cunku bende boyle hisediyordum. Baskalarin konularini yorumlarindan sadece fikir alabilirsin canim, karar degil. Karari kendin alicaksin zaten doktorunu buldugun anda iste bu diceksin ve aklindaki tum sorunlar cozulecek. Yuz yuze gorusmeni tavsiye ederim aklindaki doktorlarla, buna imkanin yoksa da telefondan gorus derim.
Canım suana kadar 3 doktorla görüştüm 3 u de kesin sonuç veriyor ve 3 u de farklı fiyatlar veriyor işte hepsi kendinden emin konusuyor

Kızlar yardımmbende mayısta olmak istiyorum emzirmeyı 4 ay önce bıraktım göğüslerim yumuşak ve içi boş ama bugun gogus ucunu sıktım süt geldi amelıyat olamam mı acaba

merhabalar ben de cuma günü ameleyat oluorum çarşamba işe baslıcam sizce o zan kdr toparlarmıyım dokto toparlarsın dedi cokda emin diren kullancakmıs bide kaç gun sonra duş alınabiliyor acaba ?

merhabalar ben de cuma günü ameleyat oluorum çarşamba işe baslıcam sizce o zan kdr toparlarmıyım dokto toparlarsın dedi cokda emin diren kullancakmıs bide kaç gun sonra duş alınabiliyor acaba ?
Canim her kesin farkli oluyor durumu sanirim ameliyat sonrasi. Benim ilk gun cok agrim vardi, ikinci gun drenlerim alindi, ucuncu gun kuafore sacimi yikattim,yarim dus alip gezmeye ciktim. Kollarini zorlamadikca isine gidebilirsin bence oyle ofis isi fln ise ama ne kadar cok dinlenebilirsen dinlen derim.

Canim her kesin farkli oluyor durumu sanirim ameliyat sonrasi. Benim ilk gun cok agrim vardi, ikinci gun drenlerim alindi, ucuncu gun kuafore sacimi yikattim,yarim dus alip gezmeye ciktim. Kollarini zorlamadikca isine gidebilirsin bence oyle ofis isi fln ise ama ne kadar cok dinlenebilirsen dinlen derim.
aynen masa başı ama gelip giderken skntı olablrr özellkle aksamları otobus fln yogun oluyor ama o sekil izin aldım yani aksi bi durum cıkmazsa çarsamba baslarsın dedi doktor hayrlısı bide hala profil konusuna karar veremedm son 3 gun doktor sipariş fln vermiormu ona kafam takldı onuda bugun sorcam :)

aynen masa başı ama gelip giderken skntı olablrr özellkle aksamları otobus fln yogun oluyor ama o sekil izin aldım yani aksi bi durum cıkmazsa çarsamba baslarsın dedi doktor hayrlısı bide hala profil konusuna karar veremedm son 3 gun doktor sipariş fln vermiormu ona kafam takldı onuda bugun sorcam :)

Masa basi ise yaparsin canim ama yolculuk ederken kendini koru carpan iten olmasin. Ben 9 gunumde ise basladim, benim de ofis isi ama dinlenebilseydim daha fazla dinlenirdim yani. Ev islerimi baya ihmal etmis durumdayim.
Profil konusunda neye takildigini soylersen yardimci olmaya calisiriz burdan .

hm ben başlamak zorundayım zaten cok uzak değil işimde evme smdi ilk doğal olsun dedim mod.plus takalım dedi sonra fotoları gösterdi bn brz kçk fln deynce o zmn seni high profl tatmin eder dedi bnde high profl istiorum sanrm ama bu seferde cok yapay durmasndan korkuorum:D

hm ben başlamak zorundayım zaten cok uzak değil işimde evme smdi ilk doğal olsun dedim mod.plus takalım dedi sonra fotoları gösterdi bn brz kçk fln deynce o zmn seni high profl tatmin eder dedi bnde high profl istiorum sanrm ama bu seferde cok yapay durmasndan korkuorum:KK70:

Ben high profil taktirdim canim. Ilk once moderate plus dusunuyordum ama iyi ki de high yaptirmisim diyorum simdi. Doktoruna her dusunceni paylas ki tam ne istedigini anlayabilsin, ben doktorun yanina gittigimde heyecandan bi kilitlendim :KK17: iyi ki yanimda arkadasim vardi bu forumda tanistigim ,hatirlatiyordu bana soracaklarimi.

hmm yok bnde öle heycandan kitlenme fln gayet rahat lüzumlu lüzumsuz herseyi soruorum zate fotoları gösterdkten sonra seni high profl mutlu etcek anladım dedi moderate plus daha düşük profl aslında daha doğal durablr o yuzden karar veremedm kas altı olcak zaten :)

aynen masa başı ama gelip giderken skntı olablrr özellkle aksamları otobus fln yogun oluyor ama o sekil izin aldım yani aksi bi durum cıkmazsa çarsamba baslarsın dedi doktor hayrlısı bide hala profil konusuna karar veremedm son 3 gun doktor sipariş fln vermiormu ona kafam takldı onuda bugun sorcam :)[b
bende 9.gün işe başladım masa başı ama yinede 2 hafta imkanım olsaydı iyi olurdu diye düşündüm.otobüsle işe gidip gelmek zorundaysan mutlaka oturarak gitmelisin ayakta gidemezsin çünkü kolundan güç alıp tutunamazsın.banyoyu sanırım 7 gün falan yapmıştım tam hatırlamıyorum.

cevap yazdım ama biyerlerde yanlışlık oldu sanki sen yazmışsın gibi düştü foruma :))
neyse bi daha yazayım ben 9. gün işe başladım masa başı işi.keşke 2 haftalık izin alsaymışım dedim.ama zorda olsa çalıştım.otobüsle işe gitme konusu oturarak seyahat edebileceksen sıkıntı yok ama ayakta kesinlikle olmaz çünkü kolundan güç alıp tutunamazsın.banyo olayı ben 7. gündü galiba.

cevap yazdım ama biyerlerde yanlışlık oldu sanki sen yazmışsın gibi düştü foruma :))
neyse bi daha yazayım ben 9. gün işe başladım masa başı işi.keşke 2 haftalık izin alsaymışım dedim.ama zorda olsa çalıştım.otobüsle işe gitme konusu oturarak seyahat edebileceksen sıkıntı yok ama ayakta kesinlikle olmaz çünkü kolundan güç alıp tutunamazsın.banyo olayı ben 7. gündü galiba.
hadi yaa sabah sorun değilde akşam oturmam imkansız tabi 3 gün idare etsem ctesi pazar yine tatil oluyor da idare edebilrmiyim bilmiorum

hadi yaa sabah sorun değilde akşam oturmam imkansız tabi 3 gün idare etsem ctesi pazar yine tatil oluyor da idare edebilrmiyim bilmiorum

Canim zaten ilac alicaksin, agrilarin icin. Idare edebilrmisin, edersin ama daha uzun izin alip dinlenseydin daha iyi olurmus bence. Ameliyat sutyeni uzerine bir de bandaj kemer takiliyor o beni cok daraltiyo mesela uzerine ne giysem siskin duruyo surekli boynumda kocaman sal doluyorum belli olmasin diye.

Bİ KAÇ GÜN BOL SEYLER GYCEM ZATEN BENDE göruntü o kdr önemli değil işime geleymde yoksa skntı izin braz :(

Hayirlisiyla son iki günüm. Aslında düşündüğüm kadar heyecanli degilim. Ya da bastirmaya mi çalışıyorum. Ama tek bildiğim Allahin izniyle cok mutlu olduğum. Çünkü okulda otobüste yolda cafede aklima geldigi zaman siritiyorum. Bugun labaratuardayken yakin arkadaşım ne geciyo aklindan kac saattir gulusuyosun diye sordu. Soyleyemedim gülerek geciştirdim:21::21:Inşallah hic bi zaman sorun yasamayiz

Hayirlisiyla son iki günüm. Aslında düşündüğüm kadar heyecanli degilim. Ya da bastirmaya mi çalışıyorum. Ama tek bildiğim Allahin izniyle cok mutlu olduğum. Çünkü okulda otobüste yolda cafede aklima geldigi zaman siritiyorum. Bugun labaratuardayken yakin arkadaşım ne geciyo aklindan kac saattir gulusuyosun diye sordu. Soyleyemedim gülerek geciştirdim:21::21:Inşallah hic bi zaman sorun yasamayiz
Ben soguk kanli biriyim ama korku basladi valla :)karmasik duygular icindeyim:)

Back