Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Neeee ertesi gun mu ucacaksin???? Cok erken degil mi??? Alt taraf pek sorun olmaz belki yine de ilk gunler oturunca dikisler batiyo biraz ama silikon ameliyati baya zorlar cnm bence ucakta
Ameliyatımı elazigda olucam istanbula dönmem gerek bir an önce bugün dr.la tekrar konuşayım bakalım ne olucak

Ay
Ameliyatımı elazigda olucam istanbula dönmem gerek bir an önce bugün dr.la tekrar konuşayım bakalım ne olucak
Ay ertesi gün ağrın olabilir cnm. Benim bugün 3. Günüm bırak uçağı asansöre binecek cesaretim yok. Dr bişey olmaz der aslında bişey de olmaz hani. Boş yere ağrı cekmeyesin

Kizlaar
Bugün 4. Günüm
Kas altı 300 cc
Sağ göğsüm den hem hafif bir ses geliyor ara ara hem de inceden titreşim oluyor? Normal mi bu?
Bir de bugüne kadar hep sağ memede hassasiyet vardı. Sabaha karşı solun ağrısı ile uyandım.
Bir an evvel normale donsem keşke.
O kadar ağrı kesici içiyorum baş ağrısı da cabası

geçmiş olsun biryesil elma, biraz bilgi verir misin acaba? ben de olmayı düşünenlerdenim

geçmiş olsun biryesil elma, biraz bilgi verir misin acaba? ben de olmayı düşünenlerdenim
Valla cnm düşünmekle çok zaman geçiyor. Bence bir doktora muayeneye hele bir git gerisi çorap sökügü gibi geliyor.
Kas altı yapıldı bana. O yüzden biraz ağrım var. Ama hiç pişman değilim.
Yıllarca düşündüm durdum. Yaptiricam Yaptiricam dedim. Yillar geçmiş. Zaman kaybetme derim

canım çok sağol desteğin için. ben de Ankara'da Volkan Tayfur ile görüştüm. Çok olumlu geçti görüşme. Ama yine de çok korkuyorum. HAklısın bekledikçe vesvese artıyor.Ben işimden dolayı ancak yazın olabileceğim. 2 çocuğum var. Nasıl olur sonrası bilemiyorum.

hiç korkulacak bi operasyon değil.bu gün benim onaltıncı günüm..tamamiyle normal hayata döndüm..ehil ellerde yapıldıktan sonra sonuçarı çok güzel..ağrı durumuda ameliyat tekniğine göre değişiyor..kas altı biraz ağrılı olabiliyomuş..kas üstünde ağrı yok denecek kadar az oluyor..istediğin şekli dr.una iyi anlat sadece.

kızlar merhaba..ameliyat günüm belli oldu..haldun beyle görüştüm ayın 27 sinde cuma günü ameliyat olucam inşallah..biraz heyecan ve biraz korku var içimde..

kızlar merhaba..ameliyat günüm belli oldu..haldun beyle görüştüm ayın 27 sinde cuma günü ameliyat olucam inşallah..biraz heyecan ve biraz korku var içimde..
Ameliyat gününü size bu kadar yakın tarihe mi verdii ne zaman verdiii? Bende muayene icin randevu aldım da haldun beyden:)

Ameliyat gününü size bu kadar yakın tarihe mi verdii ne zaman verdiii? Bende muayene icin randevu aldım da haldun beyden:)

normal şartlarda 2016 ocaka kadar doluydu fakat ben şehir dışından gittiğim ve işyerinden kısıtlı izin almam nedeniyle baya bi ısrarcı oldum..oda ancak iptal olan bir ameliyat olursa yerine alırız demişti ve beklediğim oldu..iptalden dolayı açılan boşluğa beni aldı

cnm benim gittiğimde bana ilk söylediği buydu daha sonra ajandasına baktı araya bir yere alabilrmiyim diye ama dediğim gibi çok yoğun çalışan bi dr..ve işinin ehlide olunca durum böyle oluyor demekki..yinede seni yanlış yönlendirmek istemem gidip görüştüğünde sana en net cevabı yine kendisi verecektir..uzun bi tarihe verse bile inan bana beklemeye değer..daha ilk görüşmede budur dedirtiyor,güven veriyor..bir hasta doktorundan daha ne isterki..

Tesekkür ederiim:) size kac cc takılacakk kas altı mı olucak bide haldun bey damla takıyor degil mi sadece?

pazartesi günü tahlillerimi teslim etmeye gidicem..ve cc hakkında o zaman karar vericez..dolgusuz sütyenle gitmemi özellikle istedi deneme yapılacak azda olsa fikir edinmek için..ama en net kararı ameliyat sırasında veririz dedi..yani göğüs haznesi ne kadarını alabilirse ve en doğal hangisi olursa onu kullanırız dedi..ben doğallıktan yana olduğumu ve iki tane koca portakal görüntüsü istemediğimi söyledim oda o halde damla kullanırız dedi..

Arklar çoğu bayan damlayı tercih ediyor yuvarlak fazla tercih edilmiyor sebebini öğrenebilirmiyim

güncel fiyatlar sitesinde yazıyor haldun kamburoğlu diye girersen kendi sitesinde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…