Ameliyatımı elazigda olucam istanbula dönmem gerek bir an önce bugün dr.la tekrar konuşayım bakalım ne olucakNeeee ertesi gun mu ucacaksin???? Cok erken degil mi??? Alt taraf pek sorun olmaz belki yine de ilk gunler oturunca dikisler batiyo biraz ama silikon ameliyati baya zorlar cnm bence ucakta
Ay ertesi gün ağrın olabilir cnm. Benim bugün 3. Günüm bırak uçağı asansöre binecek cesaretim yok. Dr bişey olmaz der aslında bişey de olmaz hani. Boş yere ağrı cekmeyesinAmeliyatımı elazigda olucam istanbula dönmem gerek bir an önce bugün dr.la tekrar konuşayım bakalım ne olucak
Valla cnm düşünmekle çok zaman geçiyor. Bence bir doktora muayeneye hele bir git gerisi çorap sökügü gibi geliyor.geçmiş olsun biryesil elma, biraz bilgi verir misin acaba? ben de olmayı düşünenlerdenim
hiç korkulacak bi operasyon değil.bu gün benim onaltıncı günüm..tamamiyle normal hayata döndüm..ehil ellerde yapıldıktan sonra sonuçarı çok güzel..ağrı durumuda ameliyat tekniğine göre değişiyor..kas altı biraz ağrılı olabiliyomuş..kas üstünde ağrı yok denecek kadar az oluyor..istediğin şekli dr.una iyi anlat sadece.canım çok sağol desteğin için. ben de Ankara'da Volkan Tayfur ile görüştüm. Çok olumlu geçti görüşme. Ama yine de çok korkuyorum. HAklısın bekledikçe vesvese artıyor.Ben işimden dolayı ancak yazın olabileceğim. 2 çocuğum var. Nasıl olur sonrası bilemiyorum.
kızlar merhaba..ameliyat günüm belli oldu..haldun beyle görüştüm ayın 27 sinde cuma günü ameliyat olucam inşallah..biraz heyecan ve biraz korku var içimde..
Ameliyat gününü size bu kadar yakın tarihe mi verdii ne zaman verdiii? Bende muayene icin randevu aldım da haldun beyden:)kızlar merhaba..ameliyat günüm belli oldu..haldun beyle görüştüm ayın 27 sinde cuma günü ameliyat olucam inşallah..biraz heyecan ve biraz korku var içimde..
Ameliyat gününü size bu kadar yakın tarihe mi verdii ne zaman verdiii? Bende muayene icin randevu aldım da haldun beyden:)
cnm benim gittiğimde bana ilk söylediği buydu daha sonra ajandasına baktı araya bir yere alabilrmiyim diye ama dediğim gibi çok yoğun çalışan bi dr..ve işinin ehlide olunca durum böyle oluyor demekki..yinede seni yanlış yönlendirmek istemem gidip görüştüğünde sana en net cevabı yine kendisi verecektir..uzun bi tarihe verse bile inan bana beklemeye değer..daha ilk görüşmede budur dedirtiyor,güven veriyor..bir hasta doktorundan daha ne isterki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?