- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
Arkadaşlar merhaba,
Siteye yeni üye oldum Yakın zaman önce ben de göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünmeye başladım Geçen hafta sonu randevu alarak muayene olmaya gittim. Bana verilen fiyat 3.500 TL idi. 290 cc damla olarak düşündü doktor. Forumdan okuduğum kadarı ile fiyat hep yüksek sizlerin yazdığınız mesajlarda Acaba diye düşünmeye başladım Henüz ilk görüşmem olduğu için ve konu hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için pek fazla düşünmedim üzerinde İstanbulda ikamet ediyorum. Başka doktorlara da gidip muayene olmakta fayda vardır herhalde? Bir de fiyat sizce nasıl acaba? Göğüslerim 75 bedeni tam olarak doldurmamakta Bu yüzden de hep dolgulu sütyen kullandım Bikinilerde de keza aynı durum söz konusu idi Sizlerin fikirleri nelerdir? Boyum 1.75 kilom 57.. Şimdiden çok teşekkürler
Yahu bazı bayanlar dogum yapıp emzirdikten sonrada gögüsleri kocaman kocaman kalıyor.Nasıl oluoyda küçülmüuorlar anlamıyorum yahu..Bende iki çocuk emzirdim,gögüslerimin üst kısmı eridi gitti yahu.Ama Allahtanki sarkam olayımız yok şekerim.O konuda şanslıyız valla
Canim oldun mu ameliyatini? Ben de seyahatteyim, fazla takip edemiyorum. Yazdiysan da kacirmis olabilirim. Umarim her sey yolunda gitmistir ve memeler de istedigin gibi olmustur.
Kaldi 25 gun...
canımcım, bana mı sordun bu soruyu,
öyle anlayıp cevap vereyim, ben daha olmadım, 27 sinde inşaallah, kaldı 3 gün, çok heyecanlıyım, aklımda sürekli o anlar var, ne olacak, nasıl olacak, vs.
merak etmeyin, tüm ayrıntıları zevkle paylaşacağım,
canım merhaba.sen hangi doktor ile görüşmeye gittiğini söylersen ona göre sana söylediği fiyat şöyle ya da böyle diyebilirim ben..eğer devlet hastanesi ise çok normal bir fiyat.. ya da boğaziçi tıp merkezinin fiyatları çok ucuz diyorlardı orası ise de verilen fiyat normaldir..ben Barış Çakır a 3.5 ay önce 6500 tl ye ameliyat oldum..şu an da doktorum 7500 tl ye ameliyat yapıyor..istanbuldaki özel hastanede ameliyat yapan doktorların çoğu bu fiyat civarındadır..Naci Çelik in yaptığı göğüsleri de çok beğeniyorum o da 7500 8000 tl civarı diye biliyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Siteye yeni üye oldum… Yakın zaman önce ben de göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünmeye başladım… Geçen hafta sonu randevu alarak muayene olmaya gittim. Bana verilen fiyat 3.500 TL idi. 290 cc damla olarak düşündü doktor. Forumdan okuduğum kadarı ile fiyat hep yüksek sizlerin yazdığınız mesajlarda… Acaba diye düşünmeye başladım… Henüz ilk görüşmem olduğu için ve konu hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için pek fazla düşünmedim üzerinde… İstanbul’da ikamet ediyorum. Başka doktorlara da gidip muayene olmakta fayda vardır herhalde? Bir de fiyat sizce nasıl acaba? Göğüslerim 75 bedeni tam olarak doldurmamakta… Bu yüzden de hep dolgulu sütyen kullandım… Bikinilerde de keza aynı durum söz konusu idi… Sizlerin fikirleri nelerdir? Boyum 1.75 kilom 57.. Şimdiden çok teşekkürler…
Aynen öyle canım, Boğaziçi Tıp Merkezine gittim... Hatta Dr. Necdet UÇAR... Bir kere olmasını ve tam olmasını istiyorum bu durumda fiyat çok önemli değil ama çok da uçuk rakamlar ödemek istemiyorum... Sen memnun musun peki? Sana hangi tip ve kaç cc takıldı acaba? Çok endişeleniyorum ama bir an önce de her şey olsun btsin istiyorum.. Daha doktor bile bulamamışken..
Selam canım..Bogaziçi Tıp Merkezinde Dr.Defne Erkara ya bir arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu.Ayrıca Daha önceden görev yapan Meltem hanım vardı,onada arkadaşımın eşi burun ameliyatı olmuştu Oradan biliyorum o hastaneyi..Forumdada o tip merkezinde daha önce ameliyat olan arkadaşlarımız vardı ama artık pek girmiyorlar foruma.Keşke girmeye devam etseydiler sana daha net güzel bilgiler verebilirlerdi..Neyse..Şimdi fiyat konusuna gelince evet Bogaziçi tıp merkezi, fiyat olarak diger yerlere göre uygun evet.Fakat şöyle bir durum var.Mesela benim doktorum Hasan Fındık.Hasta muayenelerini kendi muayenehanesinde kabul ediyor,ameliyatlarını anlaşmalı oldugu hastanede yapıyor.Daha öncesinde Hasan bey kendi hastanesinde yapıyordu o zaman tabi fiyat daha düşüktü ama anlaşmalı hastane olunca haliyle doktorun o hastaneye ödedigi bir mebla oluyor.Fiyatta otomatik olarak artıyor.Hele hastane lüks olunca dahada çok artıyorBogaziçi Tıp Merkezinde doktor çalıştıgı hastanede ameliyatlarını yapıyor,kendi cebinden bir para çıkmadıgı için fiyat düşüyor..İnşallah anlatabilmişimdir..Yani, fiyat düşük,bu doktor kötümü acaba?? Diye düşünme,daha mantıklı olarak bakalım olaylara.Senin dikkat edecegin konu protez markası ve içerigi..Yani protez markasından markasına göre fiyat degişir,koheziv jel daha pahalıdır,serum fizyolojik protezler daha ucuzdur.Damla protez yuvarlak proteze göre biraz daha pahalıdır..Ama damla yuvarlak protez konusunda şunu belirtiyim.Yuvarlak ucuz o kötü degil,damla protez anatomik oldugu için pahalıdır.Senin vücut şekline,gögüs yapına hangi tip protez uygunsa onu tercih edecektir doktorun elbette..290cc damla önermiş mesela.Kas altımı,kas üstümü,onuda belirtirsen daha iyi yorum yapabiliriz.Mesela senin boyun uzun,kilonda gayet iyi..benim boyum 1.68 civarı,60 kilodayım bana 400cc takıldı mesela.Avatardaki foto bana ait,duruşu budur..Tabi senin nasıl bir gögüs istediginde önemli burada.Büyükmü istiyorsun,dogal bir gögüsmü istiyorsun..Buna göre doktorun sana belirli bir protez büyüklügü seçecektir..Başka doktora gidip fikir alma konusuna fikrimi söyliyim..Yani bence birşey kaybetmezsin,sonuçta doktorlarımızın çogu görüşmelerden ücret talep etmiyorlar fakat tabi 6000 ytl,7500 ytl,10000 ytl gibi fiyatlar karşına çıkacaktır..Ama git görüş yani..Mesela Hasan bey meme büyütme ameliyatını 6000 ytl ye yapıyor.Ben kendisine ameliyat oldum çokta menmun kaldım yani..Biran önce kafana göre bir doktor bulup ameliyat olup en az benim kadar mutlu olmanı dilerim..Sevgiler..
canım doktor araştırmanı yapıp doktoruna karar verdikten sonra endişe edecek bir şey kalmıyor..bana damla silikon 310 gram kullanıldı canım..sonuçtan çooooooook memnunum çoook.
Söylemek istediğini çok iyi anladım canım.. Ben de böyle resimlerdeki gibi olduğu günleri görebilecek miyim bakalım... Dr. Hasan Fındık ile de bir randevu alıp görüşmeye gideyim ve diğer arkadaşların önerdiği bir kaç doktora daha... En azından bir fikir sahibi olabilirim... Gittikten sonra söylediklerini de paylaşırım... Paylaşımın için çok çok teşekkür ederim..
Yahu bazı bayanlar dogum yapıp emzirdikten sonrada gögüsleri kocaman kocaman kalıyor.Nasıl oluoyda küçülmüuorlar anlamıyorum yahu..Bende iki çocuk emzirdim,gögüslerimin üst kısmı eridi gitti yahu.Ama Allahtanki sarkam olayımız yok şekerim.O konuda şanslıyız valla
benim annem de emzirince büyür demişti, emzirince daha da küçüldü gitti,
bazılarına maalesef bol kepçeden dağıtılmış,
Pardon ya, alintisi cikmamis :44:
Gail 21inde olacak diye hatirlamistim, ona sordum aslinda. Ay senin de azicik kalmis, hadi hayirlisiyla olsun bitsin insallah
kesinlikle sana katılıyorum koşmuş kapmışlar tüm memişleri bize kalmamış ya olan olmayanın halinden anlamıyo malesef..
benim bir ara ergenlikte büyüyor diye aşırı kaşınmaya başlamıştı..heveslenmiştim..sonra şeytanlar mı çaldı ne kayboldu:)) ..kilo da aldım sonrasında bi göğüsler nemalanmadı o yağlardan:))
Çok teşekkür ederim tatlım, Barış Çakır ile de görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.. Yorumlarını paylaşırım... :)
git görüş canım barış beyle de diğer doktorlarla da nasıl olsa çoğu doktor öngörüşme ücretsiz..Yalnız Barış bey e en son git derim çünkü ilk ona gidersen cazibesine kapılır başka hiçbir doktorla görüşmeye gerek duymazsın
Çok da aklımı bulandırmak istemiyorum açıkcası.. Korkuyorum da... Yani ameliyat sonrası beni ne gibi şeyler bekliyor diye düşünüyorum.. Hareket kısıtlaması oluyor mu acaba diye... Bazen vazgeçsem mi diyorum ama rahat rahat bikinimi giyip ben de dolaşmak istiyorum sahilde :) İstediğim gibi olmaması düşüncesinden oluyor zaten bu korku da bence... Avrupa yakasında oturuyorum.. Hafta sonu fırsat bulabilirsem bi uğramak istiyorum.. Artık Boğaziçi Tıp Merkezinden sonra nasıl gelir bilmiyorum.. :)