Fotoarkadaşlarr cuma günü göğüs buyutme amelyatım var kas altı yontemı ılee gun ve gun sızlere paylaşacagımm opuldunuzzzz
Benim de 9 ocakta foto attım gördünmü?adanada amelyat oluyorum doktoruma guvenıyorum bakalım inşallah istediğim gibi olur acısınada razıyım yeterkı içime sinsin :) panık ıllakı oluyor oyle tatlı bı heyecan ve korku varkı içim içime sıgmıyor :):):):) senın amelytaın ne zaman canım neyse benm paylaşımlarımı görursun artıkkk :):):):)
canım sana tavsıyemm ben de forumda yenı oldugumda soyle bugune kadar konuları bır gezin yorumları okuu emin ol aradıgın her cevabı bulacaksın fıyat konusunda şehıre hastaneye gore degısıyor ben adanada 4500 ozelden oluyorum mesela ama 6000 yapan hastanede gordum bu degısıyor acıkcası bı kac doktorla randevu alıp gorusmen snn ıcın en dogrusu cunku kısıye gereken uygulamaklarda bazen degısıklık gosterıyormerhaba canlarım bende formda yeniyim ve bende silikon isteyenlerdenim ama sanırım biraz tedirginim bir kızım var acıkcası ameliyat olmaktan korkmuyorm cünkü estetik olmasada daha önce 2 kere oldum fakat biraz arastrmacıyım doktorumun kim olacagı konusunda kararsızım yani acıkcası iyi bir doktor arayısındayım ayrıca ameliyat olucak arkadaslarım ortalama fiyat nedir bana yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkürederim
Merhaba karariniz hayirli olsun simdiden burdaki konulari okursaniz bir cok degisik ve basarili doktorarin ismi geciyor tabi fiyatlar degisebiliyor ama en uygunu bogazici tip merkezimerhaba canlarım bende formda yeniyim ve bende silikon isteyenlerdenim ama sanırım biraz tedirginim bir kızım var acıkcası ameliyat olmaktan korkmuyorm cünkü estetik olmasada daha önce 2 kere oldum fakat biraz arastrmacıyım doktorumun kim olacagı konusunda kararsızım yani acıkcası iyi bir doktor arayısındayım ayrıca ameliyat olucak arkadaslarım ortalama fiyat nedir bana yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkürederim
hemşeri cıktık demekkkkk :):)teşekkür ederim bıtanemm sanada maşallahh dıyorum :)Ay hemde benim memleketim adana da oluyorsun insallah hersey gonlunce olur canim
Tsk ederim hemserimhemşeri cıktık demekkkkk :):)teşekkür ederim bıtanemm sanada maşallahh dıyorum :)
Canım benim göğüs altından yapılan kesiyle yerleştirildi protezlerim ve çevremdeki herkesten daha çok sütüm oldu,bebeğim küçük doğduğu için emzirmeyi başaramadım,ama 1 senedir sağarak veriyorum,hiç öyle süt veremezsin diye bişey yok
Canim uzulme dualarimiz seninlebende bu yola girdim fakat şansım yaver gitmedi ne hayallerle olduğum bu ameliyatın şuan hüsranını yaşıyorum..Allah kimsenin başına vermesin şuan ne yapıcağımıda bilmiyorum sadece korkuyorum ruhsal anlamda çöktüm hiçbir şeye odaklanamıyorum keşke zamanı geri alabilme imkanım olsaydı arkadaşlar lütfen ameliyat olmadan önce doktorunuzu iyi araştırın ünlü bir doktor olmasının hiç bir önemi yok bunun örneği benim önemli olan vicdanlı işini iyi yapan aldığı parayı hak eden helalinden çalışan olması çünkü bazı şeylerin telafisi ya yok ya da zor ve yıpratıcı hepinize geçmiş olsun umarım hayallerinize kavuşursnuz banada dua edin
Göğüs kafesime dokunamiyorum üstündeki deriyi siyirdigi için memeler birleşti tekrar bir ameliyatla iki meme arasının göğüs kafesime dikilmesi lazım zor basit bir ameliyat değilnasıl bi sıkıntınız oldu
Canim cok saolCanim uzulme dualarimiz seninlepes etme pesini birakma hakkini ara canim elbet bir yolunu bulursun canim allah daha beterinden korusun
çok geçmiş olsun.inşallah 2. ameliyatın iyi geçer ve tüm sıkıntılarından kurtulursun..Göğüs kafesime dokunamiyorum üstündeki deriyi siyirdigi için memeler birleşti tekrar bir ameliyatla iki meme arasının göğüs kafesime dikilmesi lazım zor basit bir ameliyat değil
Çok teşekkür ediyorumçok geçmiş olsun.inşallah 2. ameliyatın iyi geçer ve tüm sıkıntılarından kurtulursun..
bakim göremedimFoto
Benim de 9 ocakta foto attım gördünmü?
bende bu yola girdim fakat şansım yaver gitmedi ne hayallerle olduğum bu ameliyatın şuan hüsranını yaşıyorum..Allah kimsenin başına vermesin şuan ne yapıcağımıda bilmiyorum sadece korkuyorum ruhsal anlamda çöktüm hiçbir şeye odaklanamıyorum keşke zamanı geri alabilme imkanım olsaydı arkadaşlar lütfen ameliyat olmadan önce doktorunuzu iyi araştırın ünlü bir doktor olmasının hiç bir önemi yok bunun örneği benim önemli olan vicdanlı işini iyi yapan aldığı parayı hak eden helalinden çalışan olması çünkü bazı şeylerin telafisi ya yok ya da zor ve yıpratıcı hepinize geçmiş olsun umarım hayallerinize kavuşursnuz banada dua edin
gecmis olsun canim
Üzülme lütfen,kendini harap etme.. Inan ilk değilsin.. Forumda da bu sorunu yaşayan birçok kişi var maalesef.Birçogu ameliyat oldu,orta kısıma dikiş atılıp sabitlendi.Kimi tekrar protez taktrmadı kimi daha ufak bir protezle gögüslerini tekrar forma kavuşturdu. Bu kişilerle özelden iletişimdeyim hâlen. Açıkça foruma yazmıyorlar maalesef ama özelden bilgilerini aldım hep.Mutlular....Göğüs kafesime dokunamiyorum üstündeki deriyi siyirdigi için memeler birleşti tekrar bir ameliyatla iki meme arasının göğüs kafesime dikilmesi lazım zor basit bir ameliyat değil
Çok haklısın canım çok saol yorumların için benim için çok önemli sizin desteğinizÜzülme lütfen,kendini harap etme.. Inan ilk değilsin.. Forumda da bu sorunu yaşayan birçok kişi var maalesef.Birçogu ameliyat oldu,orta kısıma dikiş atılıp sabitlendi.Kimi tekrar protez taktrmadı kimi daha ufak bir protezle gögüslerini tekrar forma kavuşturdu. Bu kişilerle özelden iletişimdeyim hâlen. Açıkça foruma yazmıyorlar maalesef ama özelden bilgilerini aldım hep.Mutlular....
Zor bir süreç,dikkat edilmesi gerek evet ama imkansız,çaresi olmayan bir durum değil çok şükür.. Bazı doktorlar yapmıyor,yapmak istemiyor ama başarı ile yapan birçok kişi var..
Öncelikle kendi doktoruna git tabiki,şimdi neyin ne oldugunu biliyorsun en azından. Bakalım nasıl bir tutum izleyecek doktorun,ne önerecek ne yapacak.. Ona göre bir yol izlersin ..
geçmiş olsunn canımm fotonu cok merak ettim beni izleyebilir misin?cooookkk gecmis olsun canim sen baya iyisin nazar deymesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?