Ekleyip bakiyosun ve cikiyosun !!!olur tabi eklıyorum o zaman
Ekleyip bakiyosun ve cikiyosun !!!
Beni izlemeye alın lütfen,albüm oluştururkende takip ettiklerim olarak ayarları yapın ..!! Herkesin fotoları görmesini istemezsiniz sanırım,istediğiniz üyeler sizin özel fotolarınızı görsünki üzücü şeyler yaşamayın
Beni izlemeye alın lütfen,albüm oluştururkende takip ettiklerim olarak ayarları yapın ..!! Herkesin fotoları görmesini istemezsiniz sanırım,istediğiniz üyeler sizin özel fotolarınızı görsünki üzücü şeyler yaşamayın
Ekleyip bakiyosun ve cikiyosun !!!
Bak,bu linke tıkla. 1 Ekim 2014 tarihli mesajımı oku.Sana yardımcı olacak anlattıklarımya ben ekleyemedım nasıl olcak
Bak,bu linke tıkla. 1 Ekim 2014 tarihli mesajımı oku.Sana yardımcı olacak anlattıklarım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/
Albüm ayarları olan yete tıklayıp kontrol edin tekrardan. Takip ettiklerim yazıyorsa doğru yapmıştırsınız ayarlarıyaptım oldu galıba ins tek takıp ettıklerım göruyodur
Canım 225 cc benim,mentor protez,ben hiç rahatsızlık hissetmedim yumuşaklık konusunda.Alevdemir peki kac cc taktirmistiniz? Bir se yumsakliklari normal bir meme kivaminda miydi? Markasi neydi protezin?
Sadece meme buyutme oldu aynen kida surdu ama doktorum ugrasmis baya sekli filan ameliyat sirasinda deneyerek karar verilmis 325cc yubarlak takildi. Seni takibe alirim bakabilirsin o zaman :)
Teşekkürler :) Şu an gayet iyiyim normal yaşantıma döndüm yarın da haftalık kontrolüm var.misty_ cok gecmiş olsun nasılsın şuan izlemeye aldım seni sende alırsan merak ettim 325 cc benimde
Ayy harikasın yaaa ameliyat günü yakın olanları kıskanıyom :) en iyi dileklerim seninle.hiç panik yok sakin sakin ameliyatımızı olup çıkıcaz.haberlerinin devamını bekliyorum.birde nerde yani hangi şehirde ameliyat olcan şeker?arkadaşlarr cuma günü göğüs buyutme amelyatım var kas altı yontemı ılee gun ve gun sızlere paylaşacagımm opuldunuzzzz
Hadi insallah agrisiz bir ameliyat surec gecirsinarkadaşlarr cuma günü göğüs buyutme amelyatım var kas altı yontemı ılee gun ve gun sızlere paylaşacagımm opuldunuzzzz
adanada amelyat oluyorum doktoruma guvenıyorum bakalım inşallah istediğim gibi olur acısınada razıyım yeterkı içime sinsin :) panık ıllakı oluyor oyle tatlı bı heyecan ve korku varkı içim içime sıgmıyor :):):):) senın amelytaın ne zaman canım neyse benm paylaşımlarımı görursun artıkkk :):):):)Ayy harikasın yaaa ameliyat günü yakın olanları kıskanıyom :) en iyi dileklerim seninle.hiç panik yok sakin sakin ameliyatımızı olup çıkıcaz.haberlerinin devamını bekliyorum.birde nerde yani hangi şehirde ameliyat olcan şeker?
cooook teşekkürler kızlarr iyiki varsınızz yahuuuHadi insallah agrisiz bir ameliyat surec gecirsin
Ay hemde benim memleketim adana da oluyorsun insallah hersey gonlunce olur canimadanada amelyat oluyorum doktoruma guvenıyorum bakalım inşallah istediğim gibi olur acısınada razıyım yeterkı içime sinsin :) panık ıllakı oluyor oyle tatlı bı heyecan ve korku varkı içim içime sıgmıyor :):):):) senın amelytaın ne zaman canım neyse benm paylaşımlarımı görursun artıkkk :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?