Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ya ben ekleyemedım nasıl olcak

oldu galıba ekledım

Merhaba, ameliyat olan herkese gecmis olsun. Ben de subat ayinda olacagim ankarada haldun kamburogluna.
Kas alti olacak ameliyatim 1 gun hastanede kalcakmisim. 1 gunden sonra 1.5 saatlik otobus yolculugu yapabilir miyim sizce?

Sadece meme buyutme oldu aynen kida surdu ama doktorum ugrasmis baya sekli filan ameliyat sirasinda deneyerek karar verilmis 325cc yubarlak takildi. Seni takibe alirim bakabilirsin o zaman :)
misty_ cok gecmiş olsun nasılsın şuan izlemeye aldım seni sende alırsan merak ettim 325 cc benimde

arkadaşlarr cuma günü göğüs buyutme amelyatım var kas altı yontemı ılee gun ve gun sızlere paylaşacagımm opuldunuzzzz
Ayy harikasın yaaa ameliyat günü yakın olanları kıskanıyom :) en iyi dileklerim seninle.hiç panik yok sakin sakin ameliyatımızı olup çıkıcaz.haberlerinin devamını bekliyorum.birde nerde yani hangi şehirde ameliyat olcan şeker?

merhaba canlarım bende formda yeniyim ve bende silikon isteyenlerdenim ama sanırım biraz tedirginim bir kızım var acıkcası ameliyat olmaktan korkmuyorm cünkü estetik olmasada daha önce 2 kere oldum fakat biraz arastrmacıyım doktorumun kim olacagı konusunda kararsızım yani acıkcası iyi bir doktor arayısındayım ayrıca ameliyat olucak arkadaslarım ortalama fiyat nedir bana yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkürederim

adanada amelyat oluyorum doktoruma guvenıyorum bakalım inşallah istediğim gibi olur acısınada razıyım yeterkı içime sinsin :) panık ıllakı oluyor oyle tatlı bı heyecan ve korku varkı içim içime sıgmıyor :):):):) senın amelytaın ne zaman canım neyse benm paylaşımlarımı görursun artıkkk :):):):)

Ay hemde benim memleketim adana da oluyorsun insallah hersey gonlunce olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…