Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

300cc kas altı taktıranlar takip edebilir mi? Fikir edinmek istiyorum, gördüğüm çok fazla örnek yok ne yazık ki isteyene özelden kendi fotomu atabilirim.
Sİzin 300cc high profil miydi şuan memnun musunuz büyüklüğünden? Taktırılmadan önce dokunuz var mıydı

Kizlar ameliyat olduktan sonra dus almak icin ne ladar beklediniz. Ben sali gunu oldum daha dus almadim, korkuyorum ve galiba kokuyorum

Hangi sehirde hangi doktora ameliyat oldunuz acaba. Fatih uyguru düşünüyorum bende

Kaç yıl oldu siz ameliyat olalı, meme implant hastalığı, lenfoma gibi çeşitli sorunlar yaşadınız mı peki ve dikleştirmede oldu mu, birde hangi marka kasaltı mı kac cc bilgi verebilir misiniz rica etsem
Şubatta 10 sene olacak Hayır, hiçbir rahatsızlık yaşamadım. Ben popoya da protez koydurdum, bahsedilen hiçbir sorun yok bende çok şükür
Dikleştirme olmadı, gerek yoktu. Protezle gögsüm toparlandı. Kas zarı altına, 400 cc Mentor yuvarlak protez oldu

Ben bir kere olsun ömür boyu kullanayım, hic sorun yaşamayayım istiyorum, sizi görünce cesaret aldım ama yinede bu hastalıklarla ilgili korkularım var. Tam benim istedigim sekilde ölçüde taktırmışsıniz,Sizin meme dokunuz var mıydı, ve sizce fatih uygur nasil bir doktor, pişman olmaktan korkuyorum

Selam arkadaşlar bende sonunda dün ameliyatımı oldum.. 350cc mentor kas altı takıldı.Şuan gayett iyiyim gözümü çok korkutmuşum.Biraz gerginlik dayanılıcak kadar da kas ağrım var sadece,kendi başıma kalkabiliyorum yemeğimi yiyebiliyorum üstümü bile değiştirebiliyorum her sey çok kolay oldu :) 172 boyum 65 kiloyum doğal olmasını istedim doktorumdan ama 400 bile kaldırırmışım yine de bu füze görüntüsü bile beni mutlu ediyorr :)

Ameliyat öncesi dolgulu 75B cup sütyen kullanıyordum. Emzirmelerden dolayı meme üst lobum boş tu, altta biraz dokum vardı. Ben pişman olmadım Allah ta kimseye pişmanlık yaşatmasın diyim. Büyük umutlarla bu ameliyatı oluyoruz. Ameliyat sonuçta tabi, komplikasyonları var ama illa yaşanacak degil. En basit ameliyatın bile komplikasyonu var. Her türlü riski göze alıp masaya yatıyoruz.ama hep iyi düşündüm, iyi oldu. Doktoruma da güvendim, sorun olmadı çok şükür

Geçmiş olsun

Dün gördüğüm bir haber beni ürküttü . Silikon ve dolguları eritiyormuş aşı gerçek olamaz değil mi ?

Kas zarı altıyla kas altı aynı sey degil di mi, yani kaslariniz kesilmedi di mi

Kas zarı altıyla kas altı aynı sey degil di mi, yani kaslariniz kesilmedi di mi
Hayır, aynı degil. Kas kesilmiyor. Kasın üzerindeki zar kastan ayrılıyor, o zarın altına koyuluyor protez. Yani kas üstü oluyor, sadece üzerinde zar oluyor

Kas altıyla kas zari altı aynı mı acaba diye endiseliydim. Ben de kas zarı altı ameliyat olayım diyorum da ve sizin gibi tek tarafta olan sarkma protezle toparlanir diye umut ediyorum
Anladım, size uygun olan yöntem ne ise o olsun ki sorun yaşamayın sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…