Hosbulduuum artik ben de memisleliler kervanindayim iyiki varsiniz desteginiz olmadan bu kadar motive olamazdim hatta az once arzum77 aradi asil94le de mesajlasiyoruz cok mutlu oldum sagolsun cok dostane insanlarsiniz hepinizi seviyorum :) <3Cok gecmis olsun canimm iyi olmana sevindimaramiza hosgeldin
cok geçmiş olsun canım cok mutlu oldum sorunsuz atlatmana güle güle kullan darısı başıma :)Ciktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydumAgri kesici bile yapmadilar henuz sadece cikista titrercesine usudum sonra hava ufleyen hortum getirdiler suan sicacigim mutluyum yeni bir hayata kavustum darisi sizin basiniza
Ciktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydumAgri kesici bile yapmadilar henuz sadece cikista titrercesine usudum sonra hava ufleyen hortum getirdiler suan sicacigim mutluyum yeni bir hayata kavustum darisi sizin basiniza
Beyhan çakır canım internetten web siteside var bakabilirsin :)Canım doktorun kim adanada?
hadi hayirlis iyi haberlerini bekliyoruzBu ayın 19 randevu aldım ameliyat için çok heyecanlıyım ve hala karar sızım
M masal diyar Aahahahahhaklısın vallahi herkesin bünyesi kaldıramayabilir ben izleyebildim hatta ameliyatını lokal anesteziyle yapacağız deseler tamam diyebilirim bile
cooookkk gecmis olsun canim sen baya iyisin nazar deymesinCiktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydumAgri kesici bile yapmadilar henuz sadece cikista titrercesine usudum sonra hava ufleyen hortum getirdiler suan sicacigim mutluyum yeni bir hayata kavustum darisi sizin basiniza
Kucuk bi sorunum var devamli yrdiklerimi cikartiyorum o da nazarlik olsun napalim :)cooookkk gecmis olsun canim sen baya iyisin nazar deymesin
geçmiş olsun misty mesajını geç gördüm hayırlı olsun.Millet hastanedeyim simdi bir saate kadar giricem iceri annem de geldi gorseniz benden heyecanli ben moral veriyorum kadinaBana sans dileyin olur mu
seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.
merhaba bende olmak istiyorum ama sonrasi beni cok dusunduruyo iki cocugum var size zahemt olmassa amilyat sonrasini bana biraz anlata bilirmisin yaniseni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.
misty sadece 1 saat mi sürdü? ne yaptılar cicik büyütme mi başka bişey de yaptılarmı? ben senin fotolarını neden göremiyorumCiktim bir saattir uyanigim ameliyat da bir saat surdu harikayim sekerler hatta albume fotograf bile koydumAgri kesici bile yapmadilar henuz sadece cikista titrercesine usudum sonra hava ufleyen hortum getirdiler suan sicacigim mutluyum yeni bir hayata kavustum darisi sizin basiniza
Sadece meme buyutme oldu aynen kida surdu ama doktorum ugrasmis baya sekli filan ameliyat sirasinda deneyerek karar verilmis 325cc yubarlak takildi. Seni takibe alirim bakabilirsin o zaman :)misty sadece 1 saat mi sürdü? ne yaptılar cicik büyütme mi başka bişey de yaptılarmı? ben senin fotolarını neden göremiyorum
Benim göğüslerimde emzirmelerden dolayı üst kısmı boşalmıştı biliyorsun.Altta dokum vardı ve sarkık gibi duruyordu.Oysa sarkık değilmiş,toparlama in belirli bir düzeye gelmesi gerekiyormuş .Banada protez ile toparlama yapıldı,sonuç gayet doğal ve güzel oldu.Hemde sıfır izsiz diyebilirim
Damla protez yapısı gereği üst kısmı daha az dolu,alt kısmı daha fazla dolu biröprotez şeklidir.bir kadının göğsü damla şeklinde değildir,yuvarlaktır.Ayakta durduğu zaman yerlimi etkisi ile aşşagıya doğru hafif bir düşme olur.Yuvarlak protezde zaten dik tutuldugunda hafif aşşagıya kıvamını verir.Normal gögüs yattığımız zaman yuvarlak durur,yuvarlak protezde öyle durur masa üstündeDoğru yöntem ile yuvarlak protez gayet doğal sonuçlar verir
Protez markalarına gelince...Herkes kendi gögsündeki sonuca göre yorum yazar.Bende şu var,çok yumuşak,o marka olsaydı sert olurdu diyemez.Çünkü bunu bilmez.Başka bir arkadaşının sonucuna görede değerlendirme yapamaz.Çünkü her vücutta,memede protez yönteme ve meme durumuna göre farklı sonuçlar verir !!
Bende Mentor marka var,doktorumda hasta başka bir marka istemediği sürece Mentor kullanıyor.Doktoruma göre en iyisi o.Yabancı sitelere,ameliyat olup öncesi sonrası foto paylaşan siteleri incelerdendr hep Mentor marka protezin kullanıldığını görürsün zaten.. Protez markasına takılma,seçeceğin doktor neyi önerirse onu kabul edeceksin zaten.Eğer kafamda soru işaretleri varsada doğru doktoru bulamamışsın demektir zaten
Ideal boyuttaysa sadece protez ike içi doldurulur ve seni mutlu eder diye düşünüyorum. Asimetri tamamen simetrik olmaz belki bu seni ne kadar rahatsız eder yada etmez bilemiyorum.arzum lütfen banada fikir verırmisin bnde üst taraf bos alta bıraz dokum var görüstugum 2 doktor 1 gögüste dıkleştırme dedi 1 doktor 2sındede diklestırme dedı 1 doktorsa ideal boyutta sarkık degıl dedı biri 19 biride 21 cmde silikonla hallolur bekarsın sakın kestırme gögsünü dedi bana yaptırmasanda kestirme dedi kafam allak bullak oldu ya
ayrıca tecrübeli arkadaslarımda fıkır verıse cok sevinirim
Ideal boyuttaysa sadece protez ike içi doldurulur ve seni mutlu eder diye düşünüyorum. Asimetri tamamen simetrik olmaz belki bu seni ne kadar rahatsız eder yada etmez bilemiyorum.
Foto eklermisin albüm oluşturup.Baksak,öyle fikrimizi sunsak olurmu ??
Beni izlemeye alın lütfen,albüm oluştururkende takip ettiklerim olarak ayarları yapın ..!! Herkesin fotoları görmesini istemezsiniz sanırım,istediğiniz üyeler sizin özel fotolarınızı görsünki üzücü şeyler yaşamayınolur tabi eklıyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?