Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canimm iyi olmana sevindim aramiza hosgeldin
Hosbulduuum artik ben de memisleliler kervanindayim iyiki varsiniz desteginiz olmadan bu kadar motive olamazdim hatta az once arzum77 aradi asil94le de mesajlasiyoruz cok mutlu oldum sagolsun cok dostane insanlarsiniz hepinizi seviyorum :) <3

cok geçmiş olsun canım cok mutlu oldum sorunsuz atlatmana güle güle kullan darısı başıma :)

Geçmiş olsun tatlım maşallah iyisin ben ilk gün bırak mesaj yazmayı telde konuşamıyordum bile
G

cooookkk gecmis olsun canim sen baya iyisin nazar deymesin

merba ben aranıza yeni katıldım, bende ameliyat olalı bugun tam 1 ay oldu yalnz bikaç sorum olucak ilgilenirseniz cok sevinirim

Narkozdan sonra bulantı oluyo canım.her geçen gün daha iyi olursun. Çok sevindim.geçmiş olsun. Bundan sonrası zaman ve sabır artık..

Mr
merhaba bende olmak istiyorum ama sonrasi beni cok dusunduruyo iki cocugum var size zahemt olmassa amilyat sonrasini bana biraz anlata bilirmisin yani

misty sadece 1 saat mi sürdü? ne yaptılar cicik büyütme mi başka bişey de yaptılarmı? ben senin fotolarını neden göremiyorum

misty sadece 1 saat mi sürdü? ne yaptılar cicik büyütme mi başka bişey de yaptılarmı? ben senin fotolarını neden göremiyorum
Sadece meme buyutme oldu aynen kida surdu ama doktorum ugrasmis baya sekli filan ameliyat sirasinda deneyerek karar verilmis 325cc yubarlak takildi. Seni takibe alirim bakabilirsin o zaman :)

arzum lütfen banada fikir verırmisin bnde üst taraf bos alta bıraz dokum var görüstugum 2 doktor 1 gögüste dıkleştırme dedi 1 doktor 2sındede diklestırme dedı 1 doktorsa ideal boyutta sarkık degıl dedı biri 19 biride 21 cmde silikonla hallolur bekarsın sakın kestırme gögsünü dedi bana yaptırmasanda kestirme dedi kafam allak bullak oldu ya
ayrıca tecrübeli arkadaslarımda fıkır verıse cok sevinirim

Ideal boyuttaysa sadece protez ike içi doldurulur ve seni mutlu eder diye düşünüyorum. Asimetri tamamen simetrik olmaz belki bu seni ne kadar rahatsız eder yada etmez bilemiyorum.
Foto eklermisin albüm oluşturup.Baksak,öyle fikrimizi sunsak olurmu ??

olur tabi eklıyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…