Merhaba bende dikleştirme ve protez ameliyatı oldum 16 Mart'ta 350 cc taktırdım bende şuan sol göğsümdeki batma hissi dışında beni rahatsız eden bir şey Yok henüz daha çok yeni benim dikişlere sudocrem sürüyorum doktorum söylemişti sonra iz kremine geçeceğim ödemler tam anlamıyla inmedi galiba benim bide bana hiç masaj vermesi doktorum
Merhaba keller funnel nedirMerhaba ben ekrem keskine oldum 20 ocakta 14bin ödedim keller funnel dahil. 300 cc mentor high profil takıldı. Hiç sıkıntım olmadı şimdilik çok mennunum.
Ben 1hafta oldu ameliyat olalı dr.um meme başımı yukarı almak istedi ama ben müsade etmedim keşke müsade etseydim meme başım aşşağıda kaldıMerhaba bende 28 subatta diklestirme ve protez ameliyati oldum .agrisiz bir surec gecirdim acikcasi.dikisler ve iyilesme surecim sorunsuz gecti .baslangictan itibaren sekil degistirdigini soyleyebilirim .6 hafta olmasina ragmen hala asagi inmedi protez ,bana gore meme mucu asagida duruyor.dr umun soyledigi masaj yaparak protezin inmesini saglamaliymisimduzenli olarak masaj yapmama ragmen dogru yere inmedi .bu sebeple meme ucu asagida duruyor.siz boyle bir durum yasiyormusunuz .mumkunse gorebilirmiyim ?
Merhaba meme başlarınızda hissizlik varmı merak ettim bana doktorum yapmak istedi ben silikon taktırdım sadeceBide benim dikleştirme ve protez yapıldı lolipop şeklinde dikişlerim yani
Meme ucu etrafında izler geçmeye başladı bile meme altına doğru inen yerde yaralar var onları bekliyorum
şuan şok yaşıyorum bende 1hafta önce taktırdım ve korktum acaba herkestemi oluyor ileriki zamanlardaMerhaba kızlar ben ameliyat olalı 2 sene oldu arada foruma giriyodum ... şimdi sağ göğsümde iğne batmaları oluyor devamlı sadece sağda .. eskilerden de böyle sıkıntı yaşayanlar oldumu?
Dual plan plan nasıl oluyor merak ettim doğrusuBir de çok yukarda duruyor göğüslerim. Çok yapay görünüyor. Dual plan yapıldı. Sizce ne zaman aşağı iner ve daha doğal görünür. 1 ay oldu benim de
Güzelim ben 400cc taktırdım 1hafta oldu memnunumMerhaba 350 veya 375 cc taktırmayı düşünüyorum 165 boyda 67 kiloyum. Şu an 7 kilo fazlam var .taktıranlar lütfen cevaplayın. Büyük mü sizce? Orta büyüklükte bir göğüs istiyorum. Rahat dekolte vereyim ama Hantal göstermesin. Lütfen yardımmmm ameliyatım yaklaştı
Merhaba kızlar, meme ameliyatı olmak istiyorum. Fiyat araştırması yapmaya başladım 15000 ve 22000 arasında değişiklik gösteriyor. Özel hastanelerde hala da fiyat araştırması yapmaya devam ediyorum. Burada devlette de yapıldığınınöğrendim onu da araştıraxağım. Sizden ricam istanbul avrupa yakasında bana tavsiye edeceğiniz doktor var mı uygun ücretli olursa süper olur veya devlet hastanesinde yapılan meme büyütme ameliyatıyla ilgili bilgi sahibi olan bilgi verebilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Valla seni takipteyim. Ben gidip gorusme yapamiyorum bebeklerimden. nasipse seneye dusunuyorum. Eger boyle cok gec tarihlere ameliyat randevusu veriyolarsa senden sonra bende giderim konusmayaMerhaba, ben Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesine gittim, 8.000 TL dediler, ama 18-24 ay süre içerisinde sıra gelir. Beklerseniz alalım sizi sıraya dediler. Kabul etmedim.
Önceki sayfalarda Bezmialem Hastanesi'nde ameliyat olanlar okudum. O hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
merhaba devlet hastanelere estetik ameliyatlarına başladılar mı? ben konyada eğitim ve araştırma hastanesiyle konuştuğumda ameliyatların durdurulduğu söylenmiştiMerhaba, ben Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesine gittim, 8.000 TL dediler, ama 18-24 ay süre içerisinde sıra gelir. Beklerseniz alalım sizi sıraya dediler. Kabul etmedim.
Önceki sayfalarda Bezmialem Hastanesi'nde ameliyat olanlar okudum. O hastaneye gitmeyi düşünüyorum.
Bana görsel gönderebilmeniz mümkün müGüzelim ben 400cc taktırdım 1hafta oldu memnunum
bende yarın özel iki dr ile görüşmeye gidiyorum fiyat almak ve fikir almak için isterseniz size de bilgi veririm. lütfen sizlerde devlet ve özel yeni yaptıracaklar kişiler burada yazsın ki bizde faydalanalım.Merhaba, ben Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesine gittim, 8.000 TL dediler, ama 18-24 ay süre içerisinde sıra gelir. Beklerseniz alalım sizi sıraya dediler. Kabul etmedim.
bende yarın özel iki dr ile görüşmeye gidiyorum fiyat almak ve fikir almak için isterseniz size de bilgi veririm. lütfen sizlerde devlet ve özel yeni yaptıracaklar kişiler burada yazsın ki bizde faydalanalım.
Merhaba. Bende aktif spor yapıyorum , spor hocam hiçbir zaman (nerdeyse) göğüs kaslarını çalıştırıcı hareket yapamayacağımı söylediMerhaba Kizlar,
en son yazdigim yoruma hic cevap alamadigim icin biraz tereddütte kaldim simdi yazip yazmamakta. Ameliyat olup üstünden biraz zaman gecenler (bknz ben) eskisi kadar ugramiyor basliga
aramizda ki Sporculara bir sorum olacak. Kas alti protezi olanlara özellikle: benim ameliyatimin üstünden 6 ay gecti ama hala bir Kavanozu acarken, Spor salonunda Kol Kas ve Karin calisirken Protezin sıkıştığını hissediyorum. Bu da Hareketleri yapmama engel oluyor. Sanki hiç geçmeyecek bişey bu galiba. Bundan sonra göğüs kasıyla ilgili hiç bir Spor hareketi yapamıcam galiba. Aramızda böyle olanlar oldu mu? Yoksa sorun benim Protezler/Kaslarımda mı?
Merhaba imdadınıza yetişeyim fitness antrönörü ve slikonlu hatun olarak aynı sorun bendede var.malesef gecmeyecek uzun bir sMerhaba Kizlar,
en son yazdigim yoruma hic cevap alamadigim icin biraz tereddütte kaldim simdi yazip yazmamakta. Ameliyat olup üstünden biraz zaman gecenler (bknz ben) eskisi kadar ugramiyor basliga
aramizda ki Sporculara bir sorum olacak. Kas alti protezi olanlara özellikle: benim ameliyatimin üstünden 6 ay gecti ama hala bir Kavanozu acarken, Spor salonunda Kol Kas ve Karin calisirken Protezin sıkıştığını hissediyorum. Bu da Hareketleri yapmama engel oluyor. Sanki hiç geçmeyecek bişey bu galiba. Bundan sonra göğüs kasıyla ilgili hiç bir Spor hareketi yapamıcam galiba. Aramızda böyle olanlar oldu mu? Yoksa sorun benim Protezler/Kaslarımda mı?
GeldiiiiimmmMerhaba. Bende aktif spor yapıyorum , spor hocam hiçbir zaman (nerdeyse) göğüs kaslarını çalıştırıcı hareket yapamayacağımı söylediOzellikle gogus push up vb hiç yapamıyorum zaten. Benimde kasaltı ama sürekli kendini hissettiriyor protezler. Ilk ameliyatımda 300 cc oldukça rahattım ama ikincide büyütünce silikonları daha çok hissediyorum. Sporda üst taraf için kol sırt vb çalışabilirsin göğüse çok yüklenmeden. Aslında bize en guzel cevabı banuares33 cim verebilir
Sizin yapınıza göre değisir.minyonsanız hantal durabilir genis omuzluysaniz güzel durabilir gogus kafesiniz genişse yuksek profillerle iyi sonuc elde edemezsiniz.bu tamamiyle cerrahinizin göz zevkine ve tecrübesine kalmış.ama genel olaral 325 cc cok cok abartı durmazMerhaba 325cc silikon taktiran var mi carsamba gunu ameliyat olacagim 165 boyum 50 kiloyum sizce abartili olur mu gogus dokum cok cok az
Cerrahiniza söyleyin operasyonda 300 cc yide denesin hangisi iyi olursa onu koysun artik cerrahin göz zevkine kalmış.325 ile 300 cc arasinda cok bir fark yok zaten.ben 51 kilo 169 um genis bir gogus yapisina sahibim sporcuyum 350 cc yuksek profil var ekimde 300 cc ortaprofil pürtüklülerle degistircemBelim ince omuzlarim da genis degil yuksek profil dedi doktor ama cok abarti kalir diye korkuyorum. 300cc icin de zamanla sisler inince goze kucuk geliyo diyo herkes. Emin olamadim bir turlu
Selamlarımı iletinAntalya Gökhan Özerdem