Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende yani taktırdım 350 cc gayet normal bit boyut

Merhaba, yakın zaman da İstanbul Devlet hastanelerinde ameliyat olan var mi? Yaklaşık ne kadar ücret istiyorlar.

İstanbul okmeydani eğitim ve araştırma hastanesine gittim, 8.000 TL istediler ama 18-24 aydan önce sıra gelmez dediler.

Özel bir hastaneye gittim, onlarda 16.000 TL istediler.

Tavsiye edebileceğiniz devlet hastenesi önerileriniz nedir?

Bu yakinlarda devlette ameliyat olan yok galiba bende sormustum ama bi yanit alamadim. Bende devlette olmayi dusunuyorum fakat seneye olmayi dusundugum icin bebeklerimden dolayi daha bi doktor gorusmesi yapmadim. Karar verirseniz beni de bilgilendirir misiniz

Merhaba. Şu an göğüsleriniz nasıl? Protezleri nereye yerleştirmeyi düşünüyorsunuz? Hangi profil? Görmeden ve detayları bilmeden fikir veremeyiz. Bende 265CC var gayet de yetiyor ve hoş duruyor. X cc’den aşşağı protez taktırma diyenleri de anlamıyorum. Tamamen vücudunuzla ve isteklerinizle alakalı...

Merhaba kendi göğüs dokunuz da biraz varsa 350den fazlası gözünüze büyük görünebilir. Tabii büyük göğüs sevenlerdenseniz ayrı. Benim boyum 160 kilom 53 325cc var bende. Bir iki kilo alınca heybetli bir görüntü oluşuyor :)

Ya benim boyum 165 kilom 50 doktorum 300 yada 315 cc dedi ben de cok kucuk olsunlar istemiyorum arasi ayrik dursun istemiyorum sizce kac cc yaptirmaliyim
Bence doktorunuz şuan ki kilonuzla paralel bir ölçü söylemiş ama hep böyle zayıf olmayacaksınız. Yaşınız kaç bilmiyorum ama ilerde kilonuzda artış olduğunda göğüsleriniz gözünüze küçük görünebilir.

Bu cc konusuna bende cok takiliyorum. Yakin zamanda hatri sayilacak kilo verdim ama ne kadar koruyabilirim bilmiyorum kilo almaya yatkin oldum dogumdan sonra. Suan 48- iyi yersem 50yi goruyorum. Boy 160. Minyon durmama ragmen gogus kafesim genis geliyor bana. Yaptirirsam en buyugu olsun isticem ama bu seferde asiri goze batar ve kilo aldikca daha da irilesir diye korkum var. Dogal dursun dersem bu sefer kucuk olursa onca aciya ve maddiyata yazik olur diye de korkum var. Dogalin ve en buyugun arasinda bisey olsun desem doktora beni kovalar mi

İnsanın kafasını çok karıştırıyor bu cc meselesi. Boyumuz sizinle aynı ben 53 kiloyum o da daha yeni indim ameliyat olduğumda 56 idim. Ameliyat sonraları 60i gördüm işte o zaman çok heybetli oldum. Şuan gayet hoş görünüyor. Bundan daha küçük olsunlar hiç istemedim.

Dual plan olacak, meme dokun aşağıda çünkü. Yuvarlak düşük profil. Beni izler misiniz sizinkileri çok merak ettim. Mümkünse foto alabilir miyim?

Dikleştirme yapılmayacak sadece implant takılacak

Ameliyattan sonra kilo verenleri duymuştum hep kilo mu alınıyor??! Eyvah

Zaman icinde bende 55e cikarsam bi dur derim heralde kendime asiri kilo almak istemiyorummm. Hos ben kilo alsam da memeler harici her yer cikiyo masallah ayy simdiden 10 kurus demeden ne bulursam biriktiriyorum memiklereeee bende kavusacaaammm

Merhaba kızlar, meme ameliyatı olmak istiyorum. Fiyat araştırması yapmaya başladım 15000 ve 22000 arasında değişiklik gösteriyor. Özel hastanelerde hala da fiyat araştırması yapmaya devam ediyorum. Burada devlette de yapıldığınınöğrendim onu da araştıraxağım. Sizden ricam istanbul avrupa yakasında bana tavsiye edeceğiniz doktor var mı uygun ücretli olursa süper olur veya devlet hastanesinde yapılan meme büyütme ameliyatıyla ilgili bilgi sahibi olan bilgi verebilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

Burda okudum galiba okmeydani egitim arastirmada 8 bin tlymis. Bende devlet dusunuyorum

Bende yeni ameliyat oldum 1hafta oldu 400cc mentor marka taktırdım sonuçtan memnunmusunuz ve nasıl bir masaj yaptınız deneyimlerinizi anlatırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…