bende izmirde yaptırmayı düşünüyorum cenk tokatı duydum burdan başka bi tavsiye veren de yok gibi eğer araştırırsan benimle de paylaşırsan sevinirimi canım gelişmeleri
Canım ben çoook memnunum 9 yıldır en ufak bir sorun yaşamadım,alttaki katlantı yerinde belli belirsiz iz de olmasa ameliyat olduğumu bile unuttum,çevremde de bilmeyen hiçkimse anlamadı,bence memnuniyet yada memnuniyetsizlik tamamen işlemi yapan dr ile ilgili,basit bir ameliyat gibi görünse de doğru planlama çok önemli,umarım sende istediğin sonucu elde edersin
Can Kopal.. Bende meme büyütme ve karın germe olucam 22 ocakta iki aydır araştırıyordum burdan ençok can kopalı okudum iyi bir doktora benziyor haftaya lazere gidicem (kıl tüy ) daha önce amelyat olanların öncesi sonrasına bakıcam bilgsayardabende izmirde yaptırmayı düşünüyorum cenk tokatı duydum burdan başka bi tavsiye veren de yok gibi eğer araştırırsan benimle de paylaşırsan sevinirimi canım gelişmeleri
Kızlaar bu pazartesi kısmetse oluyorum ben de ameliyatımı :) İnternetten ameliyat videolarını izledim hatta az önce de bizzat yaptım oyunu varmış ilgilenenler için buyrun linkhttp://www.surgerysquad.com/surgeries/silicone-breast-implants/[/QUOTEb
ben o ameliyatı izlersem ameliyata giremem heralde o yüzden hiç izlemiyim
cesaretine hayranımM masal diyar Aahahahahhaklısın vallahi herkesin bünyesi kaldıramayabilir ben izleyebildim hatta ameliyatını lokal anesteziyle yapacağız deseler tamam diyebilirim bile
Merhaba arkadaşlar sohbetinizi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni katılabildim aranıza öncelikle operasyon geçirmiş arkadaşlara cok geçmiş olsun. Benim gibi sabırla amelyat gününü bekleyen arkadşlarada sabır diliyorum. :))Kızlaar bu pazartesi kısmetse oluyorum ben de ameliyatımı :) İnternetten ameliyat videolarını izledim hatta az önce de bizzat yaptım oyunu varmış ilgilenenler için buyrun linkhttp://www.surgerysquad.com/surgeries/silicone-breast-implants/
Ben de iki haftadır gün sayıyorum başlarda meşgalem vardı oylanıyordum ama şu an tamamen boşum zamanımı oturup internette gezinmekle geçiriyorum şu iki gün geçmek bilmiyor sana da sabır dilerim ne zaman ameliyat :) ?Merhaba arkadaşlar sohbetinizi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni katılabildim aranıza öncelikle operasyon geçirmiş arkadaşlara cok geçmiş olsun. Benim gibi sabırla amelyat gününü bekleyen arkadşlarada sabır diliyorum. :))
Bende haftaya olacagım bu arada oyunu oynadım eglenceli fakat içim tuhaf olmadı degil :)) msjlarınızı bekliyorum hayırlı akşamlar :))))
Bende suan sınavlatla boğuşuyorum ama meşgalede fayda etmiyor yaklaştıkca. gün belli degil ama haftaya gün ayarlayıp konusacagız doktorumla adanada olacagım. Okadar araştırma yaptımki az kaldı kendi kendime yapcam amelyatı ::))))Ben de iki haftadır gün sayıyorum başlarda meşgalem vardı oylanıyordum ama şu an tamamen boşum zamanımı oturup internette gezinmekle geçiriyorum şu iki gün geçmek bilmiyor sana da sabır dilerim ne zaman ameliyat :) ?
Araştırma yapıp gitmek en iyisi zaten benim doktorum da öyle demişti :) En azından ne istediğini sana neyin uygun olup olmadığını bilmiş olursun.Bende suan sınavlatla boğuşuyorum ama meşgalede fayda etmiyor yaklaştıkca. gün belli degil ama haftaya gün ayarlayıp konusacagız doktorumla adanada olacagım. Okadar araştırma yaptımki az kaldı kendi kendime yapcam amelyatı ::))))
Katılıyorum hem bize hemde doktora kolaylık saglar. Sen nerde amelyat olacaksın iki gün sonra sanırım :) merak etme desteklerimizle burdayız :)Araştırma yapıp gitmek en iyisi zaten benim doktorum da öyle demişti :) En azından ne istediğini sana neyin uygun olup olmadığını bilmiş olursun.
Ah keşke vaktim olsa da bende düşünmüştüm orayı başarılı seçimm :))tam destek teşekkürler. Ben İstanbul'dayım Newest'de olacağım.
Arkadaşlar ben meme altı kesisi ve kas altı yöntemiyle amelyat olacagım. Kas altı yöntemiylr olan arkadaşlar süreçlerini anlatırsa sevinirim özellikle ilk bir hafta agrılı dönemlerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?