Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende meme büyütme oldum yaklaşık 9 sene önce,o zaman için iyiydi,ama doğumdu,süt vermeydi derken biraz sarktı göğüslerim,şimdi silikonlarımı daha büyükleriyle değiştirtmek istiyorum ama biraz korkuyorum,aranızda ikinci ameliyatı olan varmı?

sorunuza cevap veremeyeceğim ama bende size bir soru sorsam acaba ameliyatınızın kesi yeri neresiydi? süt vermede bir sıkıntı yaşadınız mı?

Bulent bey cok iyi bir doktor hic suphen olmasin birde hatanleri hemsireleri cok iyi ben cok memmun kaldim esteworld dan ama benim doktorum kamran beydi gerci ikisi arasinda kalmistim :) hayirli olsun kararin
merhaba sonunda oldunuz demek geçmiş olsun bende olucam az kaldı para biriktiriyorum buarada benı ızlemekten vazgeçmişsiniz benımle paylasacaktınız amelıyat surecınde yasadıklarınızı felan unuttnuz galiba

kızlar merhaba bende cicikleri büyütmek istiyorum Ankara'da ameliyat olmayı düşünüyorum fakat güncel fiyat bilgisi alan var mı doktorlardan bilgilerini paylaşabilir mi lütfen?

merhaba 9 sene oldu demek maşşallah peki siz de kapsül oluşumu gibi sorunlar yaşadınızmı veya sarkma dışında bir problem varmı çok merak ediyorum bende ameliyat olucam ama pişman olmak istemiyorum burada ki yazılanları takip ediyorum pişman olan da var çok memnun olanda siz baya kıdemlisiniz ben evli ve 2 çocuk annesiyim dr dual plan 320 veya 350 arası uygun gördü yaşadıklarını olumlu veya olumsuz paylaşırsan sevinirim bende herkes gibi çok korkuyom

Merhaba kızlar forumu hep takip ediyordum, ama yeni üye oldum :) Bildiklerimi paylaşayım dedim.
6 yıl önce ben de göğüslerimi büyüttüm. Aslında göğüslerim büyüktü zaten ama çok hızlı kilo vermekten göğüslerimin içi boşalmıştı. Sadece Ferruh Bingül'le görüştüm ve ona yaptırdım. Fiyatı 4500'dü. Kas altından yapıldı çünkü diğeri daha yapay duruyor diye duymuştum. Hiçbir komplikasyonum olmadı. Gayet güzel oldu. Hala çok memnunum. Koltuk altından yaptırdım hala kırmızı çizgi var ama inanın değer :) Sorusu olan varsa buradayım :)

Slm arkadaslar koltuk altindan konulan silikon farklimi oluyor onu merak ediyorum ejsileri ve artikari varmi digerine gore yardimci olurmusunuz

Tsk ederim Canim ben izliyorum seni silmedim
Senmi sildin acaba ?

Yeni üye oldum ben tabikide sen bilirsin ben de yaptırıcam bu ay içinde ama hala kararsızımm

Çok şükür var durumum hep çalışıp kocişe destek oldum artık kendime bakmanın zamanı diyorum geç bile kaldım

Evet çok şükür hep kocişe çalıştım şimdi kendime bakıcam geç bile kaldım ama korkuyorum işte yerde buldumdu 3..4 sene önce iki müşterim yaptırdı ama ben korkuma yaptıramadım okadar indirim yaptı dr müşteri götürdüm diye allergon marka of ıf ya

Ilk basta cefa cekeceksin sonrada sefasini sürcen ama. Bnce yaptir derim iyi bi doktor arastir. Ve uygula

Ama.doktor allergon.kulanıyormuş burda okudugum yorumlara göre mentor daha iyiymiş. Kafam karıştıve biraz büyük istiyorum yapmışken boyum 172 kilom 70

Buradan okuduklarima göre buyuklukgu senin derine gore doktor ayarlıyor ama sen doktora ne istediğini tam olarak anlayacaksın. Ve mentor konusunda doktoruna sormalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…