Hatır ben yazmadım,bir karışıklık olmuş sanırım.Hangi sayfada bu mesaj,yönetime bildireyimama siz yazmışsınız
Bu farklılık uzman doktor elinde en aza indirilebilir canım.Kızlar ben ankaradayım göğüslerimi büyütmek istiyorum ama göğüs kafesimde fark var ameliyat sonrası göğüslerimdede fark olur diye korkuyorum bilen varsayardımcı olsun lütfeennn yani göğüs kafesi bozukluğu deniyo yardımmm
Evet doğruda ben güvenebilsem olcak korkularım yaptığıma değmezse diyeBu farklılık uzman doktor elinde en aza indirilebilir canım.
Bende rica etsem o linkleri bana da atabilirmisin arzum77 bnde yaptiricam birikim yapiyorum su an. Ve merak icindeyimÖzel mesaj ile gönderdim birkaç link canım.Mesaj kutunu kontrol etHayırlısı olsun,inşallah sende ,stediğin,hayal ettiğin görünüme kavuşursun
Selam kizlar ben geldim turkiyedeyim sali aksam saat 20:30 ta ameliyattan ciktim cok kotuydum
Allaha sukur bugun kendime geldim
Meme beni fazla zorlamadi beni ama lipo cok fena agri verdi
Darisi olmayanlara insallah
Konumu acacam evime donunce
Geçmişler olsun, ayrıntıları bekliyorum.Selam kizlar ben geldim turkiyedeyim sali aksam saat 20:30 ta ameliyattan ciktim cok kotuydum
Geçmiş olsunSelam kizlar ben geldim turkiyedeyim sali aksam saat 20:30 ta ameliyattan ciktim cok kotuydum
Cok gecmis olsun. Resimlerini bekliyoruz allah bnada nasip etsin ins bir an önceSelam kizlar ben geldim turkiyedeyim sali aksam saat 20:30 ta ameliyattan ciktim cok kotuydum
Insallah canim darisi sana resimleri eve gelince yukliyecegim canimCok gecmis olsun. Resimlerini bekliyoruz allah bnada nasip etsin ins bir an önce
Tmm cnm .Insallah canim darisi sana resimleri eve gelince yukliyecegim canim
Tsk ederimGeçmiş olsun
Saol cnm insallah konumu eve gecince yazacagimGeçmişler olsun, ayrıntıları bekliyorum.
Saol canim hosbuldumGecmis olsun canim... Birde aramiza hosgeldin...
Çok geçmiş olsun kuzum sen lipodamı oldun ?Saol canim hosbuldum
Sagol canim :) evet lipo da oldum karin bel basenÇok geçmiş olsun kuzum sen lipodamı oldun ?
Selam kizlar ben geldim turkiyedeyim sali aksam saat 20:30 ta ameliyattan ciktim cok kotuydum
Konumu acacam evime donunce[/Qg
çok geçmiş olsun canım kas altı mı oldun nasılsın şimdi ağrın çok var mı.
Wuuhhuu süper ince olacaksın yaniSagol canim :) evet lipo da oldum karin bel basen
geçmiş olsun tatlım.Saol canim hosbuldum
Insallah bakalim sabirli olmak lazim hemen sonuc belli olmuyorWuuhhuu süper ince olacaksın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?