cvp verdiğin için teşekkür ederim memnun kaldınmı herhangi bir sorunun varmı bide ben 1 haftalık rapor almak istiyorum ama özel hastaneler bunu nasıl hallediyor ve estetik olduğumu bilmelerini istemiyorum devlete gittiğim doktorum burda başka bölümden griş çıkış yaparız demişti.İlsun Aka.. 325 cc.. :)
cvp verdiğin için teşekkür ederim memnun kaldınmı herhangi bir sorunun varmı bide ben 1 haftalık rapor almak istiyorum ama özel hastaneler bunu nasıl hallediyor ve estetik olduğumu bilmelerini istemiyorum devlete gittiğim doktorum burda başka bölümden griş çıkış yaparız demişti.
nerde hastene ?? bide istanbuldayım ben burda kimi tavsiye edersin nekadara mal oldu sana ??Ben devlette oldum rapor almadım canım bilmyorum onu pek.. Ben çok memnunum, yine olsa yine aynı doktora yaptırırdım. :)
nerde hastene ?? bide istanbuldayım ben burda kimi tavsiye edersin nekadara mal oldu sana ??
Gecmis olsun hayirli olsun cicilerin cnm insallah sira bizede gelir :) benimkine de diklestirme gerekiyormus biraz hayallerim alt ust oldu ama ne yapalim yinede vazgecmicem:)Sonunda bende oldum ameliyatımı 1 hafta pişman oldum yaptırdığıma ama şimdi çok mutluyum.rahatsız olan düşünmesin yaptırsın zor bir süreç ama sonrası insana çektirdiklerini unutturuyor.daha tam toparlanmadan bukadar mutluysam 6ay sonra uçarım.hele bu haftasonu aldığım v yaka gömleğin duruşu bile mutluetmeye yetti beni v yaka şeylere sütyenlere bikinilere hasret kalmıcam artık.çok büyük olmadılar yapım gereği ama bana yetti
G
Gecmis olsun hayirli olsun cicilerin cnm insallah sira bizede gelir :) benimkine de diklestirme gerekiyormus biraz hayallerim alt ust oldu ama ne yapalim yinede vazgecmicem:)
Vazgeçme canım moralini yüksek tut sonuç güzel bunu düşün .benim hem küçüktü hem simetri vardı hepsi halloldu darısı başına inşallahG
Gecmis olsun hayirli olsun cicilerin cnm insallah sira bizede gelir :) benimkine de diklestirme gerekiyormus biraz hayallerim alt ust oldu ama ne yapalim yinede vazgecmicem:)
Insallah cnm aralikta ameliatim artik kararim kesin:)Vazgeçme canım moralini yüksek tut sonuç güzel bunu düşün .benim hem küçüktü hem simetri vardı hepsi halloldu darısı başına inşallah
Serap boyun kaçBence tam sana gore olmus cnm gule gule keyfini cikar artik :))
Sizin gogus alti ve gogusun kac cm idi ihtiyac duydunuzselam ben 20 gün önce göğüs büyütme amaeliytı oldum kas eltı ve yuvarlak 300 cc şu an memnunum.doktorum damlayı önermedi.bi müddet sonra zaten doğallaşacığını ve damlaya döneceğini söyledi.başka bi sorun olursa yardımcı olurum.
Serap boyun kaç
Boyum 1.63 kilom 59Serap boyun kaç
Bende ameliyat olmak istiyorum ama gogus altin ve gogusun kac cm ?Boyum 1.63 kilom 59
Ben olcmedim ama ic camasirim 90 bBende ameliyat olmak istiyorum ama gogus altin ve gogusun kac cm ?
90 sa neden olmak istiyorsun yeterince buyukBen olcmedim ama ic camasirim 90 b
Dogumlardan sonra sarkti ve ust kismi bos yani doldurmuyo b cupu90 sa neden olmak istiyorsun yeterince buyuk
Hem senin icin yeterince buyuk olabilir ama benim icin kucuk90 sa neden olmak istiyorsun yeterince buyuk
Serap sen hem dikleştirme hem silikon mu olacaksın?????.benimki öyle olacak.sen benden daha önce olacaksın operasyonu.benimki ocak ayında...Insallah cnm aralikta ameliatim artik kararim kesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?