Nasıl yani? Ben kas altı oldum dediğiniz gibi bir şey olmadı.
Canım,bir doktor vardı her hastaya kas zarı altı yöntemi yapıyordu.Onun makalesinde kas altı ameliyat olanlar kollarını hareket ettirince protez oynar,koltukaltına gider falan yazıyordu.Arkadaş onu okumuş sanırım
Böyle birşey mümkünmü yaa..Haa,bir komplikasyon olur ameliyat başarısızı geçer bir hata vardır belki olabilir.Kas altı yönteminde alttan kas ayrılır,protez koyulur,ama ayrılan kas tekrar birleştirilip dikilmez sonuçta.Yani bir nevi mantıken dual planla kas altı yöntemi aynı olur.Protezin bir miktarı kasın üzerinde olur... Normalde göğsü kaslı kişilerde memelerini oynatabiliyor,hareket ettirebiliyorlar ama!! Protez olsa aaa kas altı olmuş meme oynuyormu diyeceğiz yani!! Yok böyle birşey,rahat olunOynayan,hareket eden kaslarımızdır.Protez için açılan cep geniş olursa hareket edebilir,oda ne kadar geniş olacakki sonuçta Kol kasları gögüs kaslarına bağlıdır sonuçta yani Değilmi ama Mantık
Yani asagi dogru kayiyormus ve gogusleri daha cok sarkitiyomusKayma derken ???
VallaCanım,bir doktor vardı her hastaya kas zarı altı yöntemi yapıyordu.Onun makalesinde kas altı ameliyat olanlar kollarını hareket ettirince protez oynar,koltukaltına gider falan yazıyordu.Arkadaş onu okumuş sanırım
Böyle birşey mümkünmü yaa..Haa,bir komplikasyon olur ameliyat başarısızı geçer bir hata vardır belki olabilir.Kas altı yönteminde alttan kas ayrılır,protez koyulur,ama ayrılan kas tekrar birleştirilip dikilmez sonuçta.Yani bir nevi mantıken dual planla kas altı yöntemi aynı olur.Protezin bir miktarı kasın üzerinde olur... Normalde göğsü kaslı kişilerde memelerini oynatabiliyor,hareket ettirebiliyorlar ama!! Protez olsa aaa kas altı olmuş meme oynuyormu diyeceğiz yani!! Yok böyle birşey,rahat olunOynayan,hareket eden kaslarımızdır.Protez için açılan cep geniş olursa hareket edebilir,oda ne kadar geniş olacakki sonuçta Kol kasları gögüs kaslarına bağlıdır sonuçta yani Değilmi ama Mantık
Kac sene oldu cnm ameliatin ?Nasıl yani? Ben kas altı oldum dediğiniz gibi bir şey olmadı.
Kac sene oldu cnm ameliatin ?
Yani demek istedigim agir bisey felan kaldirinca protez kas la beraber oynuyormus cok guzel goruntu olmuyomus
Ben gormedim fotograflariniBen çok memnunum valla ameliyatımdan, çok şükür hiçbir problem olmadı, fotoğraflarımda da görülüyor zaten kas altı diye şekil bozukluğu falan da yok. Bunları kim uyduruyor allasen? Ck ck ck..
Ben gormedim fotograflarinick ck ck
Gordum canim cok iyi gorunuyorlar cicilerin :) benim meme dokum daha cok onun icin daha buyuk taktirmak istiyorum bakalimİzlemeye aldım seni
Gordum canim cok iyi gorunuyorlar cicilerin :) benim meme dokum daha cok onun icin daha buyuk taktirmak istiyorum bakalim
Tıkkabilla bende araştıryorum hangi doktorda ameliyat oldun ve kaç cc?Benim hiç yoktu ancak bu kadar oldu işte :)
Gögüslerinde artı,başka bir sorun yoksa protez ile meme büyütme fiyatı sabit demek isteniyor.Artı dikleştirme olursa yada farklı bir işlem tabiki fiyat değişebilir.. Muayenede doktorun sana ne önerecek o önemli.Foto gönderip bilgi alabilirsen iyi olur.Bu merkez böyle birşey yapıyormu bilemiyorum.Hasan bey mail ile gönderilen fotolara önerdiği işlemleri söylüyor meselaBogazici tip merkezinden bana mail fiyat degisiyomu yani anlamadim
BOĞAZİÇİ TIP MERKEZİ, 12 YILDIR FAALİYETTE OLUP, MEME BÜYÜTME, MEME KÜÇÜLTME, MEME DİKLEŞTİRME GİBİ MEME ESTETİĞİ AMELİYATLARI YANI SIRA TÜM ESTETİK AMAÇLI OPERASYONLAR VE SAÇ EKİMİ KONUSUNDA ÜLKEMİZİN ÖNCÜ VE SAYGIN MERKEZLERİNDENDİR.
Merkezimizde SİLİKONLA MEME BÜYÜTME ücreti 5000 TL civarindadır. Nakit ödemelerde %10 indirim yapılır. Fiyatlarımıza ameliyat öncesi tetkikler, hastaneden kullanılan her türlü ilaç,malzeme, SİLİKON ve doktor ücreti dahildir.
Burada belirtilen fiyatlar %100 kesinlik ifade etmez. Doktorlarımızın hastaları muayene etmesi ve gerekli tetkikleri yaptıktan sonra estetik meme operasyon bedelleri netleşmektedir.
SSK,BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı hiçbir estetik operasyon ve işlem için herhangi bir ödeme yapmamaktadır. Bu nedenle işlemin ücretini hastalar kendileri ödemektedir.
Meme büyültme ameliyatlarımızda dünyanın en önemli ve güvenilir 2 markası olan Mentor(Amerikan menşei) ve Natrelle (Allergan, Amerikan menşei) marka silikon kullanılmaktadır. Kurumumuzda damla ve yuvarlak olmak üzere iki silikon çeşidi kullanılmaktadır. Doktorlarımız muayene esnasında hastanın meme yapısını inceledikten sonra uygun protez şekli belirlenmektedir.
Meme büyütme işlemini yaptırmak isteyen hastalara doktorların önerisi 1 hafta öncesinden sigarayı bırakmaları ya da en aza indirgemeleridir.
Meme estetiği ameliyatı olduğunuz günün gecesinde merkezimizde kalmanız gerekebilir. Bunun için ayrıca bir ücret ödemeniz gerekmez. Ertesi gün taburcu işleminiz yapılır. Hastanın meme büyütme işlemi ve işlem sonrası kontrollerinin gerçekleştirilmesi için 1 hafta İstanbul’da kalması gerekmektedir. Aktif iş hayatına işlemden 1 hafta sonra dönülebilir.
Meme büyütme işleminden sonra hastanın ortalama 1 ay sporcu sütyeni tarzında özel bir sütyen kullanması gerekir. İşlemden sonra hastanın iyileşme sürecini olumsuz etkilememesi için ortalama 10 gün kol hareketlerini kısıtlaması gerekmektedir. Doktorunuz kontrolleriniz esnasında size masaj hareketleri gösterecektir. Meme silikonlarınızın daha rahat yerleşmesi için bu masajları aksatmamanız önerilmektedir.
Ameliyat öncesi, ameliyat sırası ve ameliyat sonrası tüm işlemlerin kurumumuz içinde ve sadece kurumumuzda görev yapan sağlık personeli ve Plastik Cerrahlar tarafından gerçekleştirilmesi ve kurumumuzun estetik cerrahi ağırlıklı bir merkez olması sebebiyle, ücretlerimiz bizimle emsal yüksek kalitede hizmet veren sağlık kuruluşlarından daha uygundur.
Merkezimizde deneyimli, yetkin ve ameliyat sonuçları hastalar tarafından memnuniyetle karşılanan 2 plastik cerrah görev yapmaktadır. Doktorlarımız Op.Dr.İsmail Bayram, Op.Dr. Amirali Nevai’dir.
Pazar hariç her gün saat 11.00-17.00 arası Plastik Cerrahlarımızla yapacağınız görüşme ve muayeneler ücretsizdir.
Canim photo gonderdiler buraya yukleyebiliiyil belki bazi kizlar en azindan gormek ister:)??Gögüslerinde artı,başka bir sorun yoksa protez ile meme büyütme fiyatı sabit demek isteniyor.Artı dikleştirme olursa yada farklı bir işlem tabiki fiyat değişebilir.. Muayenede doktorun sana ne önerecek o önemli.Foto gönderip bilgi alabilirsen iyi olur.Bu merkez böyle birşey yapıyormu bilemiyorum.Hasan bey mail ile gönderilen fotolara önerdiği işlemleri söylüyor mesela
Tıkkabilla bende araştıryorum hangi doktorda ameliyat oldun ve kaç cc?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?