selam ben 20 gün önce göğüs büyütme amaeliytı oldum kas eltı ve yuvarlak 300 cc şu an memnunum.doktorum damlayı önermedi.bi müddet sonra zaten doğallaşacığını ve damlaya döneceğini söyledi.başka bi sorun olursa yardımcı olurum.yardım edebilicek kimse yok muaraştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum
Arzum77 senin tecrübelerini okudum çok güzel paylaşımlar yapmışsın sana şunu sormak istiyorum gerçekten doktorundan memnun kaldınmı ve sana dren takıldımı cevaplarsan çok sevinirim :)En az bir hafta dinlenseniz çok iyi olur..Gerçi herkesin süreci çok farklı,birazda sizin ağrı eşiginizle ilgili bir durum bu..Ama ameliyattan sonra gögüste baskı hissi ve sırt ağrısı oluyor.Kollarınızı çok zorlamasanız bile sandalyede oturmak sizi yorabilir..Ayrıca şöyle düşünün,narkoz alacaksınız bu ameliyatta ve iyice istirahat edip beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor.Tansiyon düşüklügü,baş dönmesi oluyor ilk zamanlar.. Umarım en az ağrı ve sıkıntı ile atlatır ve hayal ettiğiniz sonuca ulaşırsınız
Evet canım,ben çok çok memnun kaldım doktorumdan.Zaten memnun kalmasam diğer işlemleri kendisine yaptırmazdım zatenArzum77 senin tecrübelerini okudum çok güzel paylaşımlar yapmışsın sana şunu sormak istiyorum gerçekten doktorundan memnun kaldınmı ve sana dren takıldımı cevaplarsan çok sevinirim :)
canım cvp verdiğin için teşekkür ederim 2 doktor arasında kararsızım aslında biri devlet hastanesinde yücel sarıaltın onunla görüştüm gayet ılımlı bir doktor ama senin yorumları okuyunca hasan beyide düşünmedim değil bakalım nasıl olucak bide çok korkuyorum arzum77Evet canım,ben çok çok memnun kaldım doktorumdan.Zaten memnun kalmasam diğer işlemleri kendisine yaptırmazdım zaten
Hasan bey hastanın durumuna bakarak dren kullanan doktorlardan.Her hastaya dren takılmaz,takılacak bir durum yoksa takılmaz yani.Sonuçta dren mükemmel birşey değil.Sonta gibi dışarıdan içeriye açık giriş olan bir aletle enfeksiyonda kapabilirsiniz.Dikkat etmeniz gerekir.Ameliyat bittikten sonra kesi yeriniz kapatılmadan vir müddet bekletilirsiniz.Eğer ufakta olsa kan sızmaları varsa dren kullanılır.Kan sızması yolsa kullanmaya gerek yoktur yani..Benim ilk ameliyatımda dren yoktu.İkinci ameliyatımda dren vardı
Bide şunu merak ediyorum sen bukadar bilgiyi nerden biliyosun ameliyatta dikmeden önce bir müddet beklediklerini??Evet canım,ben çok çok memnun kaldım doktorumdan.Zaten memnun kalmasam diğer işlemleri kendisine yaptırmazdım zaten
Hasan bey hastanın durumuna bakarak dren kullanan doktorlardan.Her hastaya dren takılmaz,takılacak bir durum yoksa takılmaz yani.Sonuçta dren mükemmel birşey değil.Sonta gibi dışarıdan içeriye açık giriş olan bir aletle enfeksiyonda kapabilirsiniz.Dikkat etmeniz gerekir.Ameliyat bittikten sonra kesi yeriniz kapatılmadan vir müddet bekletilirsiniz.Eğer ufakta olsa kan sızmaları varsa dren kullanılır.Kan sızması yolsa kullanmaya gerek yoktur yani..Benim ilk ameliyatımda dren yoktu.İkinci ameliyatımda dren vardı
Her iki doktorlada görüş canım,hangisi sana uygun gelirse (maddi manevi) seni anladığını düşündüğün doktoru tercih eder ve ameliyatını olursun inşallah.. Hasan beye ameliyat olan ve olacak birçok arkadaşımız var.Süreçlerini oku,bilgi sahibi ol öyle karar vercanım cvp verdiğin için teşekkür ederim 2 doktor arasında kararsızım aslında biri devlet hastanesinde yücel sarıaltın onunla görüştüm gayet ılımlı bir doktor ama senin yorumları okuyunca hasan beyide düşünmedim değil bakalım nasıl olucak bide çok korkuyorum arzum77
Internet'ten bu ameliyat hakkındaki paylaşımları,bilgileri,doktor sitelerinden bulup okursan sende bilirsin canımBide şunu merak ediyorum sen bukadar bilgiyi nerden biliyosun ameliyatta dikmeden önce bir müddet beklediklerini??
Peki ameliyattan sonraki fotograflarını görebilirmiyim merak ettim arzum77Internet'ten bu ameliyat hakkındaki paylaşımları,bilgileri,doktor sitelerinden bulup okursan sende bilirsin canımBen çok araştırdım,hâlen araştırırım.Ameliyat oldum bitti yok bende.Ayrıca sadece meme değil,estetik tüm işlemler ilgimi çekiyor,seviyorum yani :)
Yeni üyeleri hemen eklemiyorum canım,özür dilerim..Özel bir albüm sonuçta,kötü niyetli ve erkek üyelerde çıkabiliyor..Peki ameliyattan sonraki fotograflarını görebilirmiyim merak ettim arzum77
Tamam canım sorun değil :)Yeni üyeleri hemen eklemiyorum canım,özür dilerim..Özel bir albüm sonuçta,kötü niyetli ve erkek üyelerde çıkabiliyor..
Gecmis olsun cok dikkat etmeniz lazimArkadaşlar en az 1 hafta iyice dinlenme imkanı olmayan ameliyat olmasın. Ameliyat sonrası 6. günüm, işten geliyorum bazı yerlerim morarmış.((
Kayma derken ???Selam kizlar kafama yine bisey takildi
Dual plan olan kisilerde kayma riski varmi ?
Ben daha karar veremedim dual plan mi kas altimi kas zari altimitabiki bunu en iyi doktorum bilecek ama ona gore arastirma yapiyorum bende!!
bana yardimci olurmusunuz ?
Benim gogusler 90b ve biraz sarkti emzirmek ten dolayi ama az
Simdi ben aralikta ameliat olacagim insallah 350cc yada 370 cc olursa tabiii
Simdi kas alti olunca kaslar gerilince cok kotu duruyomus diye okudum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?