Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yardım edebilicek kimse yok mu araştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum
selam ben 20 gün önce göğüs büyütme amaeliytı oldum kas eltı ve yuvarlak 300 cc şu an memnunum.doktorum damlayı önermedi.bi müddet sonra zaten doğallaşacığını ve damlaya döneceğini söyledi.başka bi sorun olursa yardımcı olurum.

MERHABA BU KONUDAN YANA ŞİKAYETÇİYİM COK SICAK SUYU SEVEN Bİ İNSANIM BU YÜZDE GÖHSÜM SARKTI YAŞIM HENÜZ 19 OLMASINI NEDENIYLE COK ŞİKAYETCİYİM BU DURUMUMDAN ARTK SOĞUK SUYLA DUŞ ALIYORUM AMA FAYDA ETMIYOR ESTETIK OPERASYONUNDANDA KORKUYORUM AMA MECBURUM BİRİ BANADA YARDIM EDERSE SEVİNİRİM

Merhabalar ben de operasyon gecirmeyi dusunuyorum. Ali Sakinselle gorustum. Kendisine ameliyat olmus biri var mi yardimci olabilir misiniz ? Ya da doktor onerileriniz de olabilir. Buarada bana 6bin dedi uygun mu sizce basla bir yere de gitmedim :/

Arkadaşlar ben bu meme estetiği başlıklarında iyi niyetiyle tecrübelerini paylaşan, üşenmeden tavsiyelerini yazan, ameliyat olmak konusunda kararsız kalanlara teselli veren, iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum meme büyütme estetiği hakkında doktor araştırıyorum bana yardımcı olabilirminiz?

Arzum77 senin tecrübelerini okudum çok güzel paylaşımlar yapmışsın sana şunu sormak istiyorum gerçekten doktorundan memnun kaldınmı ve sana dren takıldımı cevaplarsan çok sevinirim :)

Arzum77 senin tecrübelerini okudum çok güzel paylaşımlar yapmışsın sana şunu sormak istiyorum gerçekten doktorundan memnun kaldınmı ve sana dren takıldımı cevaplarsan çok sevinirim :)
Evet canım,ben çok çok memnun kaldım doktorumdan.Zaten memnun kalmasam diğer işlemleri kendisine yaptırmazdım zaten
Hasan bey hastanın durumuna bakarak dren kullanan doktorlardan.Her hastaya dren takılmaz,takılacak bir durum yoksa takılmaz yani.Sonuçta dren mükemmel birşey değil.Sonta gibi dışarıdan içeriye açık giriş olan bir aletle enfeksiyonda kapabilirsiniz.Dikkat etmeniz gerekir.Ameliyat bittikten sonra kesi yeriniz kapatılmadan vir müddet bekletilirsiniz.Eğer ufakta olsa kan sızmaları varsa dren kullanılır.Kan sızması yolsa kullanmaya gerek yoktur yani..Benim ilk ameliyatımda dren yoktu.İkinci ameliyatımda dren vardı

canım cvp verdiğin için teşekkür ederim 2 doktor arasında kararsızım aslında biri devlet hastanesinde yücel sarıaltın onunla görüştüm gayet ılımlı bir doktor ama senin yorumları okuyunca hasan beyide düşünmedim değil bakalım nasıl olucak bide çok korkuyorum arzum77

Bide şunu merak ediyorum sen bukadar bilgiyi nerden biliyosun ameliyatta dikmeden önce bir müddet beklediklerini??

Her iki doktorlada görüş canım,hangisi sana uygun gelirse (maddi manevi) seni anladığını düşündüğün doktoru tercih eder ve ameliyatını olursun inşallah.. Hasan beye ameliyat olan ve olacak birçok arkadaşımız var.Süreçlerini oku,bilgi sahibi ol öyle karar ver Hayırlısı olsun hakkında.. Korkulacak vir ameliyat değil bence.Çnemli olan iyi vir cerrah bulup beklentini çok iyi bir şekilde anlatmak

Bide şunu merak ediyorum sen bukadar bilgiyi nerden biliyosun ameliyatta dikmeden önce bir müddet beklediklerini??
Internet'ten bu ameliyat hakkındaki paylaşımları,bilgileri,doktor sitelerinden bulup okursan sende bilirsin canım Ben çok araştırdım,hâlen araştırırım.Ameliyat oldum bitti yok bende.Ayrıca sadece meme değil,estetik tüm işlemler ilgimi çekiyor,seviyorum yani :)

Peki ameliyattan sonraki fotograflarını görebilirmiyim merak ettim arzum77

Selam kizlar kafama yine bisey takildi
Dual plan olan kisilerde kayma riski varmi ?
Ben daha karar veremedim dual plan mi kas altimi kas zari altimi tabiki bunu en iyi doktorum bilecek ama ona gore arastirma yapiyorum bende!!
bana yardimci olurmusunuz ?
Benim gogusler 90b ve biraz sarkti emzirmek ten dolayi ama az
Simdi ben aralikta ameliat olacagim insallah 350cc yada 370 cc olursa tabiii

Simdi kas alti olunca kaslar gerilince cok kotu duruyomus diye okudum bide

Arkadaşlar en az 1 hafta iyice dinlenme imkanı olmayan ameliyat olmasın. Ameliyat sonrası 6. günüm, işten geliyorum bazı yerlerim morarmış. ((

Arkadaşlar en az 1 hafta iyice dinlenme imkanı olmayan ameliyat olmasın. Ameliyat sonrası 6. günüm, işten geliyorum bazı yerlerim morarmış. ((
Gecmis olsun cok dikkat etmeniz lazim
Bende ameliat olacagim ve yanliz bir hafta gecirecegim insallah fazla agrim olmaz

Kayma derken ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…