Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Fotoğraf la git izlediğin büyüklükle ilgili duruşu ile ilgili güzelce anlat bence

Merhabalar!

Cok haklıymıssınız. Cuma gunu ameliyat oldum, bugun 3uncu gunu ama yarın işe gitmek imkansız görünüyor. Agrılarım geçti, ilaçsız durabiliyorum ama bu agırlık ve sertlik hissi cok rahatsız ediyor. Yataktan kendi başıma dogrulamama ve yatamama durumum da var tabi. Ve cok halsiz hissediyorum.

Allahtan forumdakilerin tavsiyelerine istinaden 4 gün izin almıştım. Perşembe günü işbaşı yapacağım. Umarım daha iyi olurum.

Şimdi biraz benim için ameliyat sonrası süreçten bahsediyim. Ameliyat günü cok zor geçti, çünkü narkozu atmakta cok zorlandım. Günboyu kustum, ve tabi kusarken göğsüm inanılmaz agrıyordu. Geceleri sırt agrılarım yuzunden uyuyamıyorum. Bir kaç saatte bir kalkıp gezmem, ve sırtımın ovulması gerekiyor. Yürüyüş ve masaj agrılarıma çok iyi geliyor. Şu an dediğim gibi üçüncü günümdeyim. Agrılarım yok ama memelerim cok sert hissediyolar. Galiba biraz hissiyat gelmeye başladı memelerime, ve sertliği şimdi bu kadar hissetmeye başladım.

Meme estetiği olmak isteyen arkadaşlar için ise, yalan söyleyemeyeceğim, kolay bir ameliyat değil. Ama yanınızda size yardım eden biri var ise ve kısa zamanda işe gitmeniz gerekmiyor ise başa çıkılabiliyor. Bir de iltifatlar gelmeye başlayınca keyifli olacaktır zaten

Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Ameliyat olmuş ve olacak arkadaşlara ise şimdiden hızlı şifalar diliyorum.

Eylülün 15 inde ben olucam ve yalniz gidecem..korkmaya basladim

Çok geçmiş olsun, sıkıntılarınız 10 güne geçecek inşallah :)

Merhaba, valla sizi korkutmak istemezdim. Oncelikle kas altından mı olacaksınız? Kas ustunden olanların daha kolay atlattıgını duydum.

Dediğim gibi en buyuk sorun kendi başınıza yataktan dogrulamama oluyor, cunku gogus kaslarınızı kullanmamanız gerekıyor. Hastane yatagında bu buyuk bır sorun degıl cunku otomatık olarak kumandayla dogrulabılırsınız. Evde ise ben 3üncü günden itibaren (yani dün aksam) kendim dogrulmaya basladım. İki elimle dizimden tutup, bacagımdan guc alarak dogruluyorum, bu sekilde gogus kaslarım cok calısmamıs oluyor. Bu yontemi tavsiye ederim.

Ayrıca ameliyat günü kusmamın sebebi ameliyat sonrası aldıgım morfin yüzündenmiş. Ameliyat sonrası uyanınca tabii buyuk bir agrıyla uyanıyorsunuz, ama hemşire hemen Tilcotil veya benzeri güçlü bir agrı kesici yapıyor. Bu agrı kesicinin etki etmesi maksimum 10 dakika sürüyor. Yalnız ben 10 dakika dayanamadıgım için morfin yapılmasını istedim, annem ve doktor da kıyamadı ve yapılsın dedi. Dolantin denilen morfin yapılınca tabii agrım hemen gecti ama morfin midenize cok agır gelen bir ilac. Narkozu atmanızı 3-4 saat geciktiriyor. İşte bu uzayan narkozu atma dönemimde ise cok kustum. Eger aynı durum sizde de oluşursa benim tavsiyem Dolantin'den veya morfinden uzak durmak. Şimdi keşke biraz dayansaydım da morfin almasaydım diyorum.

Benim deneyimim bu şekilde. Forumda bu bahsettiklerimi benden cok daha iyi bilenler olacaktır.

Herkese gecmis olsun :)

tesekkür ederim tavsiye tavsiyelerin icin canim..sen nerde ve hangi doktora oldun?

tesekkür ederim tavsiye tavsiyelerin icin canim..sen nerde ve hangi doktora oldun?
Ben Kadıoglu Hastanesi'nde Doktor Samet Hariri'ye oldum. Kendisi kuzenimin de doktoruydu, oyle tanıstım. Kas altı, 300 cc, mentor silikon takdırdım. Meme ucundan girecekti ama cok kucuk oldugu icin girememiş, meme altından yaptı.
Ben aslında biraz yapılıyım, 1.70'e, 60 kiloyum. O yuzden cok buyuk durmuyor. Taş catlasa C Cup'i anca doldurur.

Herkes 1 hafta sıkıntısı sürer diyor. Bakalım işte bir hafta dayanıcaz zorluga :)

Sizin kas altı mı? Ve kaclık takılacak?

ben yurt disindan gittigim icin daha doktorla yüz yüze görüsme yapmadim.benimki ameliyattan bir gün önce kontrolde belli olacak.bende 300 cc den asagi istemiyorum.yani hic yoktan bir C cup olsun.ben 158 ve 48 kiloyum.bakalim doktorum ne diyecek.
evet bir hafta cok zor bir süre olucak ama burada cogu arkadasta gecti bu yoldan, bizde dayaniriz sanirim

Yanlız mı?? sakın böyle bişey yapmayın.Korkun zaten.Ya bu kadar insan boşa mı yazıyor:)) benim ağrı eğişim çok yüksektir.Yardım almadan kalktım oturdum.Buna rağmen yanınıza birini alın diyorum.Sonuçta ameliyat.

merhaba, son 1 haftadır yazılanların hepsini okudum nerdeyse. bende ekim-kasım gibi düşünüyorum. ankaradayım ve hala doktora tam karar veremedim. Selçuk Işık ve Nedim Sarıfakıoğlu ile görüştüm. bu doktorlarla ilgili bilgisi olan varmı acaba ? doktor seçimi anladığım kadarıyla en kritik tercih olacak çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim

baska carem yok canim..esim isinden dolayi gelemiyor..vardir herseyde bir hayir bakalim

Hangi şehirde ve hangi doktora yaptırdınız acaba ben Ankara'da düşünüyorum

Fotoğraflarınıza benim de bakmam mümkünmü sizi izlemeye aldım fakat sanırım sizin de izlemeniz gerekiyor ben Ankara'da düşünüyorum fakat hangi hastane hangi doktor iyidir bilemiyorum

ARKADAŞLAR MERHABA MEME BÜYÜTME YÖNTEMLERİNDEN VAKUM YÖNTEMLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ACABA

Salih emre üregene : meme estetiği, lipolazer ve karın germe yaptıranlar, bana ulaşabilirmi ltfnn.. Mümkünse özelden fotoda atabilirmisiniz, inanın çok iyi olur.. Tşkkrlr

arkadaşlar meme büyütme ile ilgili yeni teknik olarak vakum yöntemi var bilgisi olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…