- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Fotoğraf la git izlediğin büyüklükle ilgili duruşu ile ilgili güzelce anlat bencecnm ilgin icin tsk ederim.sana da gecmis olsun ve yeni cicislerin hayirli olsun daha cok yeniymis.umarim istedigin gibi olmustur.fazla agri da cekmemissin sonrasinda ne guzel...doktor burda cok iyi ve isini bilen biri ama ben kararsizlik yasiyorum o da bana birak demiyo.soru isaretlerimi gidermiyo.cool biraz doktorum.sonrasinda hasta elestirilerinden kaciniyo sanirim.siz dediniz de boyle oldu gibi cumlelerden kacinmak icin soyle yapalim demiyo sanirim.hastaya birakiyo.bence iyi olur ama sen cok buyuk istemedigin icin sana buyuk gelebilir dedi sadece...
Selam.Şaka yapıyorsunuz sanırım:)) benim ağrı eşiğim çok yüksektir ve bu ameliyatı kasaltı olmama rağmen yani ağrılı olanı çok makul geçirdim diyebilirim.Ama çok zor bir ameliyat.Minumum 1 hafta.Sonrasında da iki büklüm yürüyorsunuz.Bu illa ağrı demek değil.Göğüslerde aşırı baskı,sanki yere düşecek gibi,yani rutinin dışında.Siz Cumartesi olup Pazartesi ancak hafifi doğrulabilirsiniz.Yine söylüyorum illa ağrı değil ama dışardan bir madde konduğundan çok farklı bir baskı hissediyorsunuz.Zamanınızı ayarlayıp olun derim.Kolları özellikle kısıtlı kullanabiliyorsunuz.Ağrı eşiğiniz yüksek bile olsa 1 haftaya ihtiyaç var.Ama karar sizin.Kolay gelsin.
Eylülün 15 inde ben olucam ve yalniz gidecem..korkmaya basladimMerhabalar!
Cok haklıymıssınız. Cuma gunu ameliyat oldum, bugun 3uncu gunu ama yarın işe gitmek imkansız görünüyor. Agrılarım geçti, ilaçsız durabiliyorum ama bu agırlık ve sertlik hissi cok rahatsız ediyor. Yataktan kendi başıma dogrulamama ve yatamama durumum da var tabi. Ve cok halsiz hissediyorum.
Allahtan forumdakilerin tavsiyelerine istinaden 4 gün izin almıştım. Perşembe günü işbaşı yapacağım. Umarım daha iyi olurum.
Şimdi biraz benim için ameliyat sonrası süreçten bahsediyim. Ameliyat günü cok zor geçti, çünkü narkozu atmakta cok zorlandım. Günboyu kustum, ve tabi kusarken göğsüm inanılmaz agrıyordu. Geceleri sırt agrılarım yuzunden uyuyamıyorum. Bir kaç saatte bir kalkıp gezmem, ve sırtımın ovulması gerekiyor. Yürüyüş ve masaj agrılarıma çok iyi geliyor. Şu an dediğim gibi üçüncü günümdeyim. Agrılarım yok ama memelerim cok sert hissediyolar. Galiba biraz hissiyat gelmeye başladı memelerime, ve sertliği şimdi bu kadar hissetmeye başladım.
Meme estetiği olmak isteyen arkadaşlar için ise, yalan söyleyemeyeceğim, kolay bir ameliyat değil. Ama yanınızda size yardım eden biri var ise ve kısa zamanda işe gitmeniz gerekmiyor ise başa çıkılabiliyor. Bir de iltifatlar gelmeye başlayınca keyifli olacaktır zaten
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Ameliyat olmuş ve olacak arkadaşlara ise şimdiden hızlı şifalar diliyorum.
Merhabalar!
Cok haklıymıssınız. Cuma gunu ameliyat oldum, bugun 3uncu gunu ama yarın işe gitmek imkansız görünüyor. Agrılarım geçti, ilaçsız durabiliyorum ama bu agırlık ve sertlik hissi cok rahatsız ediyor. Yataktan kendi başıma dogrulamama ve yatamama durumum da var tabi. Ve cok halsiz hissediyorum.
Allahtan forumdakilerin tavsiyelerine istinaden 4 gün izin almıştım. Perşembe günü işbaşı yapacağım. Umarım daha iyi olurum.
Şimdi biraz benim için ameliyat sonrası süreçten bahsediyim. Ameliyat günü cok zor geçti, çünkü narkozu atmakta cok zorlandım. Günboyu kustum, ve tabi kusarken göğsüm inanılmaz agrıyordu. Geceleri sırt agrılarım yuzunden uyuyamıyorum. Bir kaç saatte bir kalkıp gezmem, ve sırtımın ovulması gerekiyor. Yürüyüş ve masaj agrılarıma çok iyi geliyor. Şu an dediğim gibi üçüncü günümdeyim. Agrılarım yok ama memelerim cok sert hissediyolar. Galiba biraz hissiyat gelmeye başladı memelerime, ve sertliği şimdi bu kadar hissetmeye başladım.
Meme estetiği olmak isteyen arkadaşlar için ise, yalan söyleyemeyeceğim, kolay bir ameliyat değil. Ama yanınızda size yardım eden biri var ise ve kısa zamanda işe gitmeniz gerekmiyor ise başa çıkılabiliyor. Bir de iltifatlar gelmeye başlayınca keyifli olacaktır zaten
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Ameliyat olmuş ve olacak arkadaşlara ise şimdiden hızlı şifalar diliyorum.
Merhaba, valla sizi korkutmak istemezdim. Oncelikle kas altından mı olacaksınız? Kas ustunden olanların daha kolay atlattıgını duydum.Eylülün 15 inde ben olucam ve yalniz gidecem..korkmaya basladim
tesekkür ederim tavsiye tavsiyelerin icin canim..sen nerde ve hangi doktora oldun?Merhaba, valla sizi korkutmak istemezdim. Oncelikle kas altından mı olacaksınız? Kas ustunden olanların daha kolay atlattıgını duydum.
Dediğim gibi en buyuk sorun kendi başınıza yataktan dogrulamama oluyor, cunku gogus kaslarınızı kullanmamanız gerekıyor. Hastane yatagında bu buyuk bır sorun degıl cunku otomatık olarak kumandayla dogrulabılırsınız. Evde ise ben 3üncü günden itibaren (yani dün aksam) kendim dogrulmaya basladım. İki elimle dizimden tutup, bacagımdan guc alarak dogruluyorum, bu sekilde gogus kaslarım cok calısmamıs oluyor. Bu yontemi tavsiye ederim.
Ayrıca ameliyat günü kusmamın sebebi ameliyat sonrası aldıgım morfin yüzündenmiş. Ameliyat sonrası uyanınca tabii buyuk bir agrıyla uyanıyorsunuz, ama hemşire hemen Tilcotil veya benzeri güçlü bir agrı kesici yapıyor. Bu agrı kesicinin etki etmesi maksimum 10 dakika sürüyor. Yalnız ben 10 dakika dayanamadıgım için morfin yapılmasını istedim, annem ve doktor da kıyamadı ve yapılsın dedi. Dolantin denilen morfin yapılınca tabii agrım hemen gecti ama morfin midenize cok agır gelen bir ilac. Narkozu atmanızı 3-4 saat geciktiriyor. İşte bu uzayan narkozu atma dönemimde ise cok kustum. Eger aynı durum sizde de oluşursa benim tavsiyem Dolantin'den veya morfinden uzak durmak. Şimdi keşke biraz dayansaydım da morfin almasaydım diyorum.
Benim deneyimim bu şekilde. Forumda bu bahsettiklerimi benden cok daha iyi bilenler olacaktır.
Herkese gecmis olsun :)
Ben Kadıoglu Hastanesi'nde Doktor Samet Hariri'ye oldum. Kendisi kuzenimin de doktoruydu, oyle tanıstım. Kas altı, 300 cc, mentor silikon takdırdım. Meme ucundan girecekti ama cok kucuk oldugu icin girememiş, meme altından yaptı.tesekkür ederim tavsiye tavsiyelerin icin canim..sen nerde ve hangi doktora oldun?
ben yurt disindan gittigim icin daha doktorla yüz yüze görüsme yapmadim.benimki ameliyattan bir gün önce kontrolde belli olacak.bende 300 cc den asagi istemiyorum.yani hic yoktan bir C cup olsun.ben 158 ve 48 kiloyum.bakalim doktorum ne diyecek.Ben Kadıoglu Hastanesi'nde Doktor Samet Hariri'ye oldum. Kendisi kuzenimin de doktoruydu, oyle tanıstım. Kas altı, 300 cc, mentor silikon takdırdım. Meme ucundan girecekti ama cok kucuk oldugu icin girememiş, meme altından yaptı.
Ben aslında biraz yapılıyım, 1.70'e, 60 kiloyum. O yuzden cok buyuk durmuyor. Taş catlasa C Cup'i anca doldurur.
Herkes 1 hafta sıkıntısı sürer diyor. Bakalım işte bir hafta dayanıcaz zorluga :)
Sizin kas altı mı? Ve kaclık takılacak?
Yanlız mı?? sakın böyle bişey yapmayın.Korkun zaten.Ya bu kadar insan boşa mı yazıyor:)) benim ağrı eğişim çok yüksektir.Yardım almadan kalktım oturdum.Buna rağmen yanınıza birini alın diyorum.Sonuçta ameliyat.Eylülün 15 inde ben olucam ve yalniz gidecem..korkmaya basladim
Fitnesst: 36817488 .!.:Yanlız mı?? sakın böyle bişey yapmayın.Korkun zaten.Ya bu kadar insan boşa mı yazıyor:)) benim ağrı eğişim çok yüksektir.Yardım almadan kalktım oturdum.Buna rağmen yanınıza birini alın diyorum.Sonuçta ameliyat.
Yanlız mı?? sakın böyle bişey yapmayın.Korkun zaten.Ya bu kadar insan boşa mı yazıyor:)) benim ağrı eğişim çok yüksektir.Yardım almadan kalktım oturdum.Buna rağmen yanınıza birini alın diyorum.Sonuçta ameliyat.
baska carem yok canim..esim isinden dolayi gelemiyor..vardir herseyde bir hayir bakalimYanlız mı?? sakın böyle bişey yapmayın.Korkun zaten.Ya bu kadar insan boşa mı yazıyor:)) benim ağrı eğişim çok yüksektir.Yardım almadan kalktım oturdum.Buna rağmen yanınıza birini alın diyorum.Sonuçta ameliyat.
Alemsiniz.Bile bile lades olur mu? Bizden uyarması.Şartlarınızı ayarlamadan olmayın derim ama siz bilirsiniz.Boş şans.baska carem yok canim..esim isinden dolayi gelemiyor..vardir herseyde bir hayir bakalim
tesekkür ederim canim.gelismeeleri buraya yazmaya calisacamAlemsiniz.Bile bile lades olur mu? Bizden uyarması.Şartlarınızı ayarlamadan olmayın derim ama siz bilirsiniz.Boş şans.
Hangi şehirde ve hangi doktora yaptırdınız acaba ben Ankara'da düşünüyorumselam kızlar. bende bundan beş gün önce ameliyat oldum ilk 2 günüm çok ağrılı geçti.kalktım yürüdüm evin içinde fakat gecelerim kabuk gibiydi. yatamadım yattıysam da kalkamadım.kollarımı hareket ettiremedm fazla. ama şimdi iyiyim göğüslerime baktıkça da acılarıma değdiğini görüyorum. Damla protez kullandım ve iyi ki damla kullandırmışım damlanında hafif bi yuvarlaklığı var çünkü. kas altına koydurdum kas altı çok ağrılı oluyor fakat hem ilerde süt verme konusunda sorun yaşanmıyor hemde ilerde cinsel birlikteliğinizde vs protez elle çok belli olmuyor. Göğüslerim çok doğal durdu benim... ben doktor konusunda çok şanslı olanlardandım herhangi sorunuz varsa yanıtlayabilirim
Fotoğraflarınıza benim de bakmam mümkünmü sizi izlemeye aldım fakat sanırım sizin de izlemeniz gerekiyor ben Ankara'da düşünüyorum fakat hangi hastane hangi doktor iyidir bilemiyorumRica ederim canımAmacımız yardımcı olmak zaten
Canım,seni kimi istersen hangi doktora için sindiyse ona ameliyat ol.Önemli olan istediğin sonuçlar olsun,doktor hasta ilişkisi iyi olsunİnana maddiyat önemli ama biryerden sonra maddiyattan dolayı yapılan seçimler çok pişmanlıkta verebiliyor..Bunuda gördük forumda,okuduk yani.. Oyüzden ben herkese hep söylüyorum.Lütfen doktorlarla yüzyüze görüşün,fikir edinin..En son olarak içinden birini seçin..
Hayırlı güzel sonuçlar olsun,seninde ne kadar çok istediğini biliyorum bu ameliyatı.Allahım gönlüne göre versin canımcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?