Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kas altıyım, 3.gün her işi yapıyordum, haftasına iş başı yaptım. ilk üç gün elimi kolumu bsğlayanda ağrı değil, direnler olmuştu Onlarla yemek bile yaptım ;-)

Kas altıyım, 3.gün her işi yapıyordum, haftasına iş başı yaptım. ilk üç gün elimi kolumu bsğlayanda ağrı değil, direnler olmuştu Onlarla yemek bile yaptım ;-)

Neye göre değişiyor acaba bu? Normalde spor falan yapıyor muydunuz, onun etkisi olabilir mi ki?

Neye göre değişiyor acaba bu? Normalde spor falan yapıyor muydunuz, onun etkisi olabilir mi ki?

Tamamen bünyeye, ameliyatı ne kadar istediğine ve realistliğine bağlı bence. Öncelikle gerçekçi olmak lazım, en nihayetinde kesilip biçiliyorsunuz, vücudunuza yabancı bir madde konuluyor. Tabi ki kiminde ağrı, kiminde baskı hissi ama mutlaka birşey hissediliyor. ilk üç gün ağrı normal ama bu ağrı da regl ağrısından fazla bir ağrı değil. Regl ağrısı sizi öldürüyorsa, olmayın bu ameliyatı. İlk 15 gün kol hareketleri ve yatış pozisyonu sınırlı, bunu da kabul etmek lazım. Oturarak uyuyacaksınız, bir ay yan yatmazsanız iyi olur ama insan sırtüstü uyumayada alışıyor. Yine 15 gün boyunca kolunuzu tam olarak kaldıramıyorsunuz ama her işinizi kolu dirsekten bükerek yapmayı öğreniyorsunuz. Bu şekilde günlük hayatınız etkilenmiyor.
Tabi bu benim fikrim. Gerçi bu ameliyat, tıbbi olarakda basit ve ağrısız ameliyat grubunda yer alıyor.

Siz önce ehliyetinizi alın, sonra ameliyatınızı olursunuz, bir ay geri dönüş için fazlası ile yeterli bir süre bence, hiç merak etmeyin derim.Zaten yanlız yaşadığınıza göre çok canı kıymetli değilsinizdir

Hayırlısı olsun
Sevgiler

Son düzenleme:

Benim ağrı eşiğim biraz düşüktür ama daha evvel ayağımdan ameliyat oldum kemik kırılıp tekrar vidalandı falan 3 ay tam yürüyemedim. Kemik ağrısına dayandıysam buna da dayanırım gibi geliyor. Öyle nazlanan biri de değilim. Ama işte ailemde uzakta tek yaşıyorum ve bir problem olsa gidebileceğim bir doktor da yok. Merkeze uzağım köy öğretmeniyim. Bunlar beni düşündürüyor. Yine de açıklamalarınız için teşekkürler, tekrar düşünmem lazım sanırım.

Canım sen kemik ağrısına dayandıysan bu sana vız gelir, tırıs gider. Hiç erteleme bence, önce ehliyetini al, kalan bir ay sana rahat rahat yeter. Acil doktor müdahalesi gereken durumlar erken dönem denen ilk on gün içinde, max bir ay içinde çıkar zaten. Adapazarı devlet hastanesinde olan bir arkadaş çok memnun kalmıştı ama adını anımsamıyorum. Risus da İzmit de devlet hast.de oldu ameliyatlarını. İstersen konularına bir bak.

Hiç erteleme bence, her zaman birşey çıkar, sonra çok pişman olacaksın.
Sevgiler

Ben de Kocaeli üni hastanesini düşünüyorum, ordaki doktor hakkında çok iyi yorumlar okudum. Adapazarı dev. hastanesindeki arkadaşı hiç görmedim ya, oraya güvenemediğim için hiç düşünmemiştim. Orayı da bir araştırayım. Çok teşekkürler..

Ben kasüstü oldum ve 2 haftada çok rahat normal hayatına dönersin. Benim doktorum kasaltı önermiyordu. Hiç ağrı kesici bile almadan iyileştim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, kas altı yada üstü doktorun veya sizin seçiminzle olmuyor. Mevcut göğüs dokusu miktarınıza göre veriliyor bu karar. Demek ki sizin protezi kapatacak kadar dokunuz varmış. Şanslı olanlardansınız.

Arzumcum arkadasin memnun mu momelerinden,izleri ne halde,sen gordun mu?

Arzumcum arkadasin memnun mu momelerinden,izleri ne halde,sen gordun mu?
Arkadaşımın göğüsleri çok büyüktü.Tabi toparlandı ama hâlen ona göre büyük.Üst kısım dolu durmuyor,ilk sene çok güzeldi.Birinci senden sonra üst kısım boşaldı tekrardan be sarkık durmaya başladı maalesef.Doktoru ona ufak bir protez koyalım,hep dik dursun diye önermişti ama istememişti.Şimdi pişman Meme ucu kesisi çok iyi ama ters t şeklindeki izi kabarma yaptı.Tekrar ameliyat olup düzeltilmesi gerek.Ayrıca tekrar toparlanması gerek diyor başka doktorlar.. Üst kısmada ufak bir protez takviyesi tabi ... Yani bir operasyona daha ihtiyacı var maalesef
Evet,süreci hep gözlemeleyebilme şansım oldu benim..Çok yakın bir arkadaşım çünkü.

Son düzenleme:

Aynen benim simdiki halim.Sanki beni anlatiyorsun,ama bende kuculme de oldu bisey kalmadi dekoltede.Ondan ikinci doktoru cok dikkatli secmek lazim,iz konusundada iyi olmali

Aynen benim simdiki halim.Sanki beni anlatiyorsun,ama bende kuculme de oldu bisey kalmadi dekoltede.Ondan ikinci doktoru cok dikkatli secmek lazim,iz konusundada iyi olmali
İz konusunda ikinci bir ameliyatta daha başarılı sonuçlar alınıyor,emin ol Ama tabi doktorun iyi ve başarılı olmasıda önemli.Tabi her kişide iz iyileşmeside farklı gelişiyor.Kimi silikon bantlarla yada kremlerle bir adım yol alırken kimide hiçbirşey kullanmadan iz iyileşmesi gayet başarılı bir süreçte ilerliyor..
Dediğim gibi,arkadaşımın gögüsleri çok çok büyüktü.O kadar doku ve deri çıkarılmasına rağmen yinede vücuduna göre büyük,en önemliside sarkık duruyor.Ama ilk sene çok çok güzeldi Zamanla ameliyatın başarı oranı ortaya çıkıyor aslında.İlk başta ödemler ve şişlikten,gerginlikten daha hoş durabiliyor..

Aman masallah sanaaaa nazar degmesin simdi kesinlikle senin doktoruna gitmeye karar verdim yarın sabah ilk isim randevu almak olucak cünkü hala istedigim dr bulamadımmmmm

amin amin gerçekten maşallah deyim bendeşimdi ameliyatta 1,5 ay oldu ve emin ol gün geçtikçe oturup doğallaştı.başta üstleri taş gibi oluyor, dokunmaya korkuyor insan ama şimdi normal kıvamına geldi
birde ilk günlerde şişlikten üst kısmında fazla kabarık gibi olan görüntüde şuan gitti ve daha doğal bir dolgunluık oldu.
tüm bu süreci zaten salih emre hocam tek tek söylemişti,aynen dedikleri çıktı.
eline sanatına sağlıkmı deyim ne deyim,Allah razı olsun,psikolojim çok düzeldi,herşey güzel ve mutluluk verici geliyor.
Düşünüyorsan,kararın kesinse kesin yaptır.Beklediğine,mutsuz olduğuna değmeyecek kadar kolay
haberlerini bekliyorum seninde

1,5 ayda olayım tamamdır canım.salih emre hoca 6ay -1 yıl arasında dikiş izi kaybolur demişti ama vallahi şuan dikiş izi diye bir şey göremiyorum.
Allah a binlerce kez şükür,her işim yolunda gitti.Tabii dr umun sayesinde,emeği büyük...

Bugün ameliyat olalı 39 gün olmuş. Izlerim koyu pembe gibi bi renk. Ama eminim sonra beyaz olacak. Çünkü benim sezaryen izimde belli belirsiz ve ten rengime dondu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden nurettin beyi iptal ettiniz. bende ona olmayı düşünüyorum.olumsuz bir durummu oldu

Nurettin bey bana eylul ekim ayina gun vermisti.Mart nisan ayinda baslamistim arastirmaya.O kadar bekleyecek vaktim yoktu bir an once ameliyat olmak istedim.Sonra duydumki hastaneden ayrilmis.Bana kucuk protez onerdi 200 cc kucuk istemedim baska doktorlarin da fikrini almak istedim.Negatif bi durum olmadi olumsuz bi yanini gormedim.

Kod:
Kocaeli ünv de oldum ben hangi doktoru önerdiler sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…