Doktorun ücret bilgilerini paylaşabilir misiniz lütfen
Geçmiş olsun ama neden yattığınızı anlayamadım ? Ben ameliyattan sonra hiç yatmadım, hatta oturmadım bile, hep dolandım durdum. Çok şükür sorun yaşamadım. Bir hafta sonrada iş başı yaptım.
Zaten kendinzde yatmaktan daha çok ağrııyor demissiniz. hava da güzel, çıkın dolaşın.
Kollrda normal durumda, 15 günden önce daha fazla kaldırmayın ama kolunuzu dirsekten bükerek her işi yapabiliyorsunuz zaten
Lütfen hasta modundan çıkın, gidin sütyen alın
sevgiler
Simdi cok daha iyiyim ama bir hafta boyunca benim çok fazla ağrım oldu tek başıma hareket edemiyordum o yüzden de hep yatıyodum. Yağ aldırma işlemi de oldum ben bel kısmım da ağrıyodu. Bide kas altı protez yaptırmam da etkiledi galiba geç iyileşmeyi. Şuan çok daha iyiyim kolumu tam kaldıramasam da
Geçmiş olsun ama neden yattığınızı anlayamadım ? Ben ameliyattan sonra hiç yatmadım, hatta oturmadım bile, hep dolandım durdum. Çok şükür sorun yaşamadım. Bir hafta sonrada iş başı yaptım.
Zaten kendinzde yatmaktan daha çok ağrııyor demissiniz. hava da güzel, çıkın dolaşın.
Kollrda normal durumda, 15 günden önce daha fazla kaldırmayın ama kolunuzu dirsekten bükerek her işi yapabiliyorsunuz zaten
Lütfen hasta modundan çıkın, gidin sütyen alın
sevgiler
karmicimmmm tekrar okudum o dedigin beze kan oldu ya ya o birikimdir yada odem dir aman yaaa hergun bisey buluyosun karmicik ya birak kendinle ugrasmayi ver mailini sana resim gondereyim de bak bak bende boyle olacam diye unut derdini tasani:))deli sey:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb , bende ameliyat olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum şu günlerdefakat doktor konusunda kararsızım. Siz hangi doktora oldunuz ameliyatınızı acaba ? birde foto almam mümkün mü acaba fikir edinmek için :) benim doğal olmayacağı konusunda kokkularım varda
mailim svcnkms@hotmail.com
Çok geçmiş olsun, yağ aldırma daha ağrılı bir süreç sanırım. Çok geçmiş olsun. Bol su içmeyi unutmayın.
sevgiler
Offf evlenince büyür mü acaba diye düşüne düşüne kafayı yiyeceğim bi yandan çook istiyorum bi yandan yabancı bi maddeyle nasıl yaşanır onu düşünüyorum. Gerçi hiç olmayan minik bir limon kadar olan şey evlenince ne kadar büyüyebilir ki. Kilo al büyür evlenince büyür bla bla bla bla.. Ne derece doğru evlenmeden önce yaptırmak mı evlendikten sonra yaptırmak mı mantıklı olan ? Yardım ediin43:
Merhabalar kusura bakmayın geç cevap verdim ben istanbulda yaptırdım fiyat biraz yüksek 10 bin
bende araştırıyorum protez yaptırıcam fakat sen çok vermişsin(10 bin) haziran sonu olucam ameliyatımı 7000 tl ye anlaştım doktorumla.
Evet doktorum çok paragöz biri değil.Sende daha önceden tanıyormuşsun zaten burun ameliyatını doktorum yapmış şimdide memişleri yaptırıcan yani şimdiden geçmiş olsun sana ve banada bende burnumu yaptırıcam.
bende araştırıyorum protez yaptırıcam fakat sen çok vermişsin(10 bin) haziran sonu olucam ameliyatımı 7000 tl ye anlaştım doktorumla.
Ameliyat olanlara çok önemli bir sorum var kızçeler.. Şimdi ben temmuzda memlekete döneceğim ve döner dönmez muayene ardından da ameliyat istiyorum hemen.. Gel gör ki canım babam beni ehliyet kursuna yazdırmış. 12 Temmuz sanırım yazılı sınav, 2-3 temmuz da direksiyon sınavı.. Tabi ben 2 hafta da direksiyon dersine gidecekmişiz. Şimdi ben temmuz ortalarında ameliyat olsam hemen direksiyon dersine başlayabilir miyim sizce? Yani hareketler nasıl olur kısıtlı mı olur? Acı çeker miyim? Böyle büyük bir planım varken bu ehliyet işi hiç mi hiç iyi olmadı, çok sinirliyim içten içe ama yapacak bir şey yok..
simdiiii bence ertele.nedeni kisiden kisiye degisir ancak sen en olumsuzunu dusun 15 gubde ehliyet pratik dersleri erken olur.kollarini o kadar hareket edebilmen mumkun dur ama acil olmadigi icin yapmamani oneririm.ben 23 yildir araba kullaniyorum ki 7 gunu duz vitesli arac kullanirken zorlandim.ki senin arac pratigin yok daha cok kasacaksin.tarihi degistirmelisin ya ameliyati ya da kursu.benim fikrim.heleki kas alti ise impossibile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlim kas alti ise ilk 10 gun sikintili cogu kiside.simdi sen ameliyati olup arac kullanma isini nasil yapabilecen emin degilim.ben kas zari alti idi.bugun 32 gunum .ilk hafta kisitli hareketlerle hayatima rahatlikla dondum ama kollarimi asla 45 derece ustune cikarmadim.agir tasimadim.ki hala dikkat ediyorum ilk 6 hafta cunki sonra serbest.dr ile gorus bakalim o ne der
1 ay gayet guzel bir sure.su an ben tam bur aydayim ve herseyimi yapabiliyorum sende yapabilirsin tatlim
Ben çok planlı bir insanım ve planımda bir şey şaştı mı her şey dağılıyor. Şu an da aynen öyle oldu. Az önce de anneme bir yığın laf söyledim. Siz iyilikten anlamıyorsunuz diyor. 25 yaşındayım, çocuk muyum ben benim adıma işler yapıyorlar bilmem. Tüm yıl bunun için para biriktirdim, bunun hayaliyle bekledim yaz tatilini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?