Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende babamdan gizlicektim ama annem bu sorumlulugu almam soylicem diyerek anlatti babama :) drenler ciktiktan sonra anlamasi inkansiz bence , 1 ayda tatil icin bence biraz erken.. En azindan 6 hafta yormadan kol kaslarini zorlamadan gecirmelisin. Bende ilk gun dahi morluk olmadi ama sislikleri bol kiyafetlerle kamufle edebilirsin

Ahaha iyi olmuş ama senin için gizli saklı olmasındansa :) ama benim öyle bir şansım yok malesef ve drenleri nasıl saklıycağımı düşünüyorum zaten kara kara. Yaptıran bir arkadaşım 3 hafta sonra havuza girdidğini söylemişti ona güvenerek biraz aceleci davranıyorum sanırım ve yormam kendimi diye düşünüyorum hep en büyük korkum da belli olması :18:

Valla soyle kendimden anlatiyim canim o zaman sana en azindan fikir verir :) benim hastaneden cikarken direnlerimde cikarildi zaten pek bir kanamamda oldu denemez dibinde azicik kan vardi hic bosaltilmanbile yapilmadi onlara ve sabahi drenler sokulerek taburcu oldum. Eve gelir gelmez hic yatmadim agri yok diyemem ama ben fildir fildir dolanip durdum evin icinde :) arkama yastik koyup oturdum hep ya da yurudum hafif hafif... 5. Gunu avm lerde geziyodum sua 2. Haftamdayim sabah agrilari haric gun icerisinde agri olmuyor kas alti oldum bu arada kas ustu daha da rahat bir surec agri acisindan bakildiginda...boyut olarak biraz belli oluyor ama gunden gune normale donuyor saniyorum ilk gunler ucgen gibi fuze duran memeler 2. Haftada baya yuvarlanarak indiler bana oyle gelmiyorsa tabi :) 2 aya fln epey yol kathetmis oluruz ameliyat sonrasinda... Kol kaslarini calistirmak 2 aydan once pek iyi degil cunku protezi itebiliyor ve istenmeyen goruntuler olabilir benimde kaslarim biraz guclu cikti gece band ile uyuyorum

ayyy senin sürecin çok iyi geçmiş maşallah yaa :)) umarım bundan sonra da bir sıkıntı yaşamazsın ve umarım herkesinki bu kadar hafif geçerr. En kotü şey o zaten yaa şekli bozulursa gerçekten çok kötü olabilir. Bir de genelde ilikonlar biraz ayrık duruyo diyolar. Hatta masajı varmış yaptırdıktan sonra uygulamazsan öyle ayrık kalırmış arası birleşmezmiş gibi şeyler duydum doğru muu. Bide band derken ne için o band :44:

Masaj sekilleri icin demin bir baslik actim ordan bakabilirsin bandinda fotosu orda var :) evet ben ameliyattan cikar cikmaz kafamda bone varmi sacimi tarayin diyip allik rimel surdum ardindan parfumlendim:) kendini salmicagina soz verirsen gercekten oyle de oluyor emin ol:)

Doğru söylüyosun canım hemen bakıyım benn çok teşekkür ederim cevapların için :)))))

Canım çok geçmîş olsun umarım kısa sürede iyileşir ve istedîğin gîbi olur acil şifalar

Kizlar hepinize benim icin gercekten onemli olan bir soru sormak istiyorum. Ozellikle islemi gerceklestiren arkadaslarim cevaplarsa cok mutlu olurum. 18 yasindayim. Ve goguslerimin boyutundan memnun degilim. Annemin gogusleri de kucuk sayilir. Teyzelerimin halalarimin buyuk ama ben anneme cekmisim iste. Bu durum moralimi bozuyor haliyle. Ve universiteye hazirlaniyorum. İnsallah seneye universitede olucam. Ama ne yapmam gerekir bilmiyorum? Destekli takmaktan biktim. Gerci aileme ciddi olarak bu konuyu henuz acmadim ne kadar olumlu bakarlar bilmiyorum ama cok israr ettigimde direticeklerini sanmiyorum. Gerci unlulerin bile silikonlarinin belli olmasi ciddi moral bozuklugu yaratiyor ben de. Onlar ki en uzman kisilerde yaptiriyorlar onlar da bile bariz belli oluyor. Bu da bir soru isareti. Tabi yasimin kucuk olmasiyla ilgili yorumlar gelecektir ama siz de biliyorsunuz bunun nasil bir problem oldugunu. Eveet,her turlu yorumunuza ve onerinize ihtiyacim.var kizlar. :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar lutfen deneyimlilerden cevap bekliyorum litfen canima tak etti
Pisman olan var mi aranizda? Yamuk olan sorun cikan var mi ozellikle sert diyosunuz ya hani normal meme gibi olmuyo mu. Ele silikon geliyo mi hissediliyor mu??

Pisman olan var mi aranizda? Yamuk olan sorun cikan var mi ozellikle sert diyosunuz ya hani normal meme gibi olmuyo mu. Ele silikon geliyo mi hissediliyor mu??

Ben de merak ediyorum kizlar lutfen cevaplandirin.

Valla cnm benm kas alti ele gelmiyo ya da ben anlamiyorum deniyorum deniyorum ama protezin nerden basladigini ve kenarlarini bulamiyorum ... Kendi gogus yapin sarkik , yamuk ve asimetrik olmadikca protezden kaynakli oyle bir yamukluk yasayacagini sanmiyorum (kapsul olusumu haric) ... Pismanlik dersen genelde insanlar ya daha kucuk , ya daha buyuk istiyorum seklinde yakinmalarini gorebiliyoruz. Birde ilk haftalar kendimden biliyorum bir garipseme , alisamama, adaptasyon donemi yasiyor insan..

Ben ameliyat olalı 8 gün oldu ama hala çok zorlamıyorum. Yataktan kalkmak ciddi bir sorun. 5 günde işe başladım filan diyenlere hayret ediyorum. Göğüslerim sanki birer alev topu. Kollarımı oynatınca, dokununca çok acıyor. Ağrısı bu kadar uzun süren oldu mu aranızda ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) canımm gayet hoş duruyorlar inşş benimde olucakkk cicişlerimmm: ))) benım yakın arkadaşım 6hazıranda olucak sonra 24 hazırandada ben olucam aynı doktordan ..once o bı olsun ben bır ıncelım onu ona gore derım benım kı bundan buyuk yada kucuk olsun dıye...heycanla beklıyorum vallaha ..bana c buyuk olur ama 80b olmasıda benm ııcn gayet ıyı gıbı:) sutyenlere baktım valla 80b doldursam yeter ya D

Merhaba ben gectigimiz pazartesi ameliyat oldum. Kas alti 225e 250 cc yuvarlak protez kullanildi. Doktorum cenk tokat bey. Bugün dorduncu gunum. Ama agrilar azalacagina artmaya basladi sanki. Birde bana diren filan takilmadi. Cok kafama takildi bu durum. Bi fikriniz var mi acaba bununla ilgili?

merhaba bugunde benim 4.gunum ama ilk gun dahil hic agrim olmadi bugun tum gun disaridaydim sanirim senin kas alti o nedenle normal 10 gun bile suruyor dert etme

ayni gun olmusuz ameliyati dren illede takilacak diye birsey yokki cogu cerrah takmiyor bendede takilmadi ayrica bu avantaj dezavantaj degil .kapsul olusumu icin takan takiyor ama benim dr gerek olmadigini iletti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…