Kızlarr ben de bu ayın sonu haziranın başı gibi yaptırmayı planlıyorum. Ama aklıma takılan çok şey var :44:
Mesela babamın farketmemesi lazım. Drenler çok büyük mü onları nasıl gizleyebilirim?
Ya da göğüslerin şişliği kendini ele veriyo mu?
Ve ameliyattan 1ay sonra falan tatile çıkmam gerekiyor. Bikiniden belli olucak şekilde göğüs çevresinde ya da göğüs kafesinde morluk şişlik ya da benzeri şeyler oluyor mu? ona göre ameliyatı kışa alıcam 1ay tatile çıkmak için çok mu erken olur :/
Bende babamdan gizlicektim ama annem bu sorumlulugu almam soylicem diyerek anlatti babama :) drenler ciktiktan sonra anlamasi inkansiz bence , 1 ayda tatil icin bence biraz erken.. En azindan 6 hafta yormadan kol kaslarini zorlamadan gecirmelisin. Bende ilk gun dahi morluk olmadi ama sislikleri bol kiyafetlerle kamufle edebilirsin
Ahaha iyi olmuş ama senin için gizli saklı olmasındansa :) ama benim öyle bir şansım yok malesef ve drenleri nasıl saklıycağımı düşünüyorum zaten kara kara. Yaptıran bir arkadaşım 3 hafta sonra havuza girdidğini söylemişti ona güvenerek biraz aceleci davranıyorum sanırım ve yormam kendimi diye düşünüyorum hepen büyük korkum da belli olması :18:
Valla soyle kendimden anlatiyim canim o zaman sana en azindan fikir verir :) benim hastaneden cikarken direnlerimde cikarildi zaten pek bir kanamamda oldu denemez dibinde azicik kan vardi hic bosaltilmanbile yapilmadi onlara ve sabahi drenler sokulerek taburcu oldum. Eve gelir gelmez hic yatmadim agri yok diyemem ama ben fildir fildir dolanip durdum evin icinde :) arkama yastik koyup oturdum hep ya da yurudum hafif hafif... 5. Gunu avm lerde geziyodum sua 2. Haftamdayim sabah agrilari haric gun icerisinde agri olmuyorkas alti oldum bu arada kas ustu daha da rahat bir surec agri acisindan bakildiginda...boyut olarak biraz belli oluyor ama gunden gune normale donuyor saniyorum ilk gunler ucgen gibi fuze duran memeler 2. Haftada baya yuvarlanarak indiler bana oyle gelmiyorsa tabi :) 2 aya fln epey yol kathetmis oluruz ameliyat sonrasinda... Kol kaslarini calistirmak 2 aydan once pek iyi degil cunku protezi itebiliyor ve istenmeyen goruntuler olabilir benimde kaslarim biraz guclu cikti gece band ile uyuyorum
ayyy senin sürecin çok iyi geçmiş maşallah yaa :)) umarım bundan sonra da bir sıkıntı yaşamazsın ve umarım herkesinki bu kadar hafif geçerr. En kotü şey o zaten yaa şekli bozulursa gerçekten çok kötü olabilir. Bir de genelde ilikonlar biraz ayrık duruyo diyolar. Hatta masajı varmış yaptırdıktan sonra uygulamazsan öyle ayrık kalırmış arası birleşmezmiş gibi şeyler duydum doğru muu. Bide band derken ne için o band :44:
Masaj sekilleri icin demin bir baslik actim ordan bakabilirsin bandinda fotosu orda var :) evet ben ameliyattan cikar cikmaz kafamda bone varmi sacimi tarayin diyip allik rimel surdum ardindan parfumlendim:) kendini salmicagina soz verirsen gercekten oyle de oluyor emin ol:)
Doğru söylüyosun canım hemen bakıyım benn çok teşekkür ederim cevapların için :)))))
mrbaaa..ameliyatımısonunda oldum..ilk günler bukadar acı çekicemi bilseydim hayatta olmazdım dedim.bugün 4.gün dün bandajlarım çıktı sporcu sutyen im takıldı..görüntü güzel sadece sertler ilk günki şişlik yok gerçi..300cc yuvarlak orta koltuk altından takıldı..kızlaarrr bu haliyle bile bayıldım..sabah akşam aynanın karsında kendime bakıyorum ve keşkee daha önce yaptıraydım yaaaa diyorum foto koymaya çalıştım beceremedim.. tekrar tekrar deneyecegim foto için..hareketlerim neredeyse normala döndü .ağrım çok az arada oluyor.. tek düşüncem bir an önce yumuşamaları :))
Merhaba canim gozun aydin hayirlisi olsun :) darisi basima diyeyim. Bende dogal yollardan coZum arayanlardanim yillardir ama malesef hepsi gecici. Seneye evlilik dusunuyorum ama evlenmeden once mi sonra mi yaptirmali bilmiyorum. Erkek arkadasimi nasil ikna ederim bilmiyorum. Sakinasi yoksa arkadas olarak eklermisin fotolarini merak ediyorum.
Bu arada yaptirip ustunden zaman gecen arkadaslar, dokununca anlasiliyor mu?
Normal gogus gibi oluyor mu? Disaridan anlasilmaz da esiniz yada partneriniz tarafindan olumlu olumsuzluk var mi?
Artik gozumi kararttim kismetse 6-7 aya bende yaptiricam
Canım çok geçmîş olsun umarım kısa sürede iyileşir ve istedîğin gîbi olur acil şifalar
Kizlar lutfen deneyimlilerden cevap bekliyorum litfen canima tak etti
Pisman olan var mi aranizda? Yamuk olan sorun cikan var miozellikle sert diyosunuz ya hani normal meme gibi olmuyo mu. Ele silikon geliyo mi hissediliyor mu??
Kizlar lutfen deneyimlilerden cevap bekliyorum litfen canima tak etti
Pisman olan var mi aranizda? Yamuk olan sorun cikan var miozellikle sert diyosunuz ya hani normal meme gibi olmuyo mu. Ele silikon geliyo mi hissediliyor mu??
çok teşekkür ederim canım..bu gun 4 günün acısını çıkardım sabahtan akşama kadar gezdiimmm..:) bide yüz üstü yatabilsem herşey tamamdıııırrrrrr
Canim beni eklemissij sanirim bir bak bakalim nasil olmus. Bebim boyum uzun oldugu icin ben vucuduma gore c kap istemistm kucuk yaptirmak istemedim. Ilk yapildiginda bana kucuk bilw geldi ama su an baktigimda vucudumla orantili gayet guzel duedular. Bence yapilmisken biraz buyuk olsun tatlim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?