Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sağol canım şifremi unuttugum için bayadır giremiyordum..yarın ameliyat oluyorum ..Allah pişman ettirmesin inşallah istediğim gibi olurlar bende fotolarımı eklerim burdan ..benim için dua edinnn ..

ben dua ediyorum şeker. çok çok begenırsın ınsallah. haberını sabırsızlıkla bekleyecegım

site de sadece 1 kişinin albümünü görebildim hatta bütün kızlar altına hiç belli değil dikiş şimdiden belirsiz diye yorum yapmışlar ama ben tam tersini düşündüm kesi çok fazla açılmış ve resmen kocaman bir dikiş yeri gördüm. yani tamam bomba gibi ciciler olucak ama çok belirgin iki göğüste dikiş çok kötü değil mi?

Anladığım kadarıyla kızlar yeni ameliyatta resim koyuyorlar , aradan zaman geçince mesela 3 ay 5 ay sonrası da bu hale geldi demeden burayı terk ediyorlar resim koymuyorlar galiba

ben sadece silikon düşünüyordum ama gözüme çarpan burunlara da baktım çok şaşırdım yani anca bu kadar değişiklik olabilir çok şaşırdım bu yüzden burunda düşünebilirim

lütfen albüm yapan kızlar eklesin önümüzde ki ay en geç 1 buçuk aya kadar yaptıracağım slikon

ben Antalya da yım kızlar Antalya da ameliyat olacaklar arkadaş listesine eklesin haberleşelim böylece.

bu arada şu meşhur doktor var ya yüz nakli yapan Doktor Ömer Özkan ona ameliyat olan ya da olacak olan var mı ? ben ya Ömer Özerdem ve kardeşini ya da Ömer Özkan' ı düşünüyorum ama sanırım Ömer Özkan'a ulaşmak çok kolay olmayacak ve sanırım çok talep vardır diye düşündüm. Bir de daha pahalıdır diye düşünüyorum. galiba normal de doktorların muayeneleri ücretsiz ama Ömer Özkan'ın ücretli olduğunu duymuştum . 200 tl diye okumuştum bir yerde

evet nerdeyse dört yıl oldu şu anda hiç ameliyat olmamış gibiyim görüntü olarak da his olarak da sanki hep benimleymiş gibiler. henüz çocuk doğurmadım ben de emzirme olayını çok merak ediyorum.

canım epey olmuş 4 yıl çok zaman. iyi ki oldum diyenlerdesin galiba :)

şimdi ki halinin fotosu var mı? iz tamamen geçiyor mu? herhangi bir dezavantajı var mı yıllar içinde ortaya çıkan?

Canim cok tesekkur ederim :) hayirli olsun snaa ameliyat sonrasi deneyimlerinide paylasirsan sevinirim :) bende muayenemi oldum 6500 tl fiyat verildi pesinde 5800 tl dediler fakat pek icime sinmedigi icin baska dr arastiriyorum senin doktorunuda arastirayim gorunmekte fayda var

CANIMM teşk.ederım bılgılerın ıcın :) sey 345cc ka. beden oldun...benım boy 165 kılo 52...suan 275cc bana ıyı gıbı geldı mentor marka yuvarlak olcak benımkı..hazıran 24n gun aldım hadı hayırlısı..dr.cem payaslı'dan olcam..bole cc'den 80b olurum sanırm ole dedı ama hafta ıcı tekrar gıdıp net konusucam gene.. 80b ıstıyorum dıcem net:) suan 75 bedenı bıle zor dolduruyorum artık yeter dedım ınşş guzel bısı olur?

Ben de iki gün önce Izmir'de Atay Atabey'e ameliyat oldum. Ameliyat için İstambuldan geldim. Kas altı 250 cc mentor silikon takıldı. Benim göğüslerin daha büyüğünü almamış maalesef. Bu da yeter. Eski halinin 4 karı filan ama çok ağrım var. Doktorum bana sütyen önermedi. Istiyorsan tak. Takmasan da olur, kas altı olduğu için bir şey olmaz dedi. Biraz iyileşeyim ben de sporcu sütyeni alacağım. Kimi doktorlar sütyen bile veriyormuş. Size önerilen markalar nelerdir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim beni eklemissij sanirim bir bak bakalim nasil olmus. Bebim boyum uzun oldugu icin ben vucuduma gore c kap istemistm kucuk yaptirmak istemedim. Ilk yapildiginda bana kucuk bilw geldi ama su an baktigimda vucudumla orantili gayet guzel duedular. Bence yapilmisken biraz buyuk olsun tatlim.:)

Merhabalar, yazilarin tumunu okuyanadim sizlere bir aorum olucak bende bu haziranda ameliyat olmayi dusiniyorum ama annem siddetle karai cikiyor, ilerde cocugumu emZirememe durumu olusabilirmis, sut kanallarina zarar verilmeden bu ameliyati olan var mi aranizda??

O konuda hiç endişelenme bence, artık eskisi gibi değil tıp gelişti, zarar vermeden yapılıyor ameliyat..

Kızlaaaaaar, aklıma bişi takıldı benim yine.. Ameliyat olan arkadaşlar cevap verebilir mi acaba, ameliyattan sonra kilo artışı oluyor mu, oluyorsa ne kadar mesela?

Kas altina yapilirsa ve meme ucu kesisi ile olmazsa sut konusunda hic sknti yasamazsn:) diger yontemlerde de sifirlanmiyo sut sadece azalmasina etki edebiliyo yani kas ustundeyse sut bezlerine baski yapabiliyor ya da meme ucu kesisiyse hasar olabiliyor bende bekarim ve allah nasip ederse ileride cocugm olmasini isterim:) benimki kas alti meme alti kesisiyle cnm

Coook tesekkurler icime au serptiniz ☺️

Coook tesekkurler icime au serptiniz ☺️

Rica ederm doktorunda zaten seni aydinlatir hatta internette grafik anlatimlar var kas altinin sut bezleriyle temasi bile yok bakabilirsin

ben dua ediyorum şeker. çok çok begenırsın ınsallah. haberını sabırsızlıkla bekleyecegım

mrbaaa..ameliyatımısonunda oldum..ilk günler bukadar acı çekicemi bilseydim hayatta olmazdım dedim.bugün 4.gün dün bandajlarım çıktı sporcu sutyen im takıldı..görüntü güzel sadece sertler ilk günki şişlik yok gerçi..300cc yuvarlak orta koltuk altından takıldı..kızlaarrr bu haliyle bile bayıldım..sabah akşam aynanın karsında kendime bakıyorum ve keşkee daha önce yaptıraydım yaaaa diyorum foto koymaya çalıştım beceremedim.. tekrar tekrar deneyecegim foto için..hareketlerim neredeyse normala döndü .ağrım çok az arada oluyor.. tek düşüncem bir an önce yumuşamaları :))

CANIM AMELİYATIMI OLDUM bu gün 4.gün foto da koydum senden iyi veya kötü yorumunu bekliyorum ..hertürlü yoruma açığım kırılmam ..cevremde kimseye sylemediğim için henüz..onlarada sramıyorum :))

CANIM AMELİYATIMI OLDUM bu gün 4.gün foto da koydum senden iyi veya kötü yorumunu bekliyorum ..hertürlü yoruma açığım kırılmam ..cevremde kimseye sylemediğim için henüz..onlarada sramıyorum :))
Merhaba canim gozun aydin hayirlisi olsun :) darisi basima diyeyim. Bende dogal yollardan coZum arayanlardanim yillardir ama malesef hepsi gecici. Seneye evlilik dusunuyorum ama evlenmeden once mi sonra mi yaptirmali bilmiyorum. Erkek arkadasimi nasil ikna ederim bilmiyorum. Sakinasi yoksa arkadas olarak eklermisin fotolarini merak ediyorum.
Bu arada yaptirip ustunden zaman gecen arkadaslar, dokununca anlasiliyor mu?
Normal gogus gibi oluyor mu? Disaridan anlasilmaz da esiniz yada partneriniz tarafindan olumlu olumsuzluk var mi?
Artik gozumi kararttim kismetse 6-7 aya bende yaptiricam

Kızlarr ben de bu ayın sonu haziranın başı gibi yaptırmayı planlıyorum. Ama aklıma takılan çok şey var :44:
Mesela babamın farketmemesi lazım. Drenler çok büyük mü onları nasıl gizleyebilirim?
Ya da göğüslerin şişliği kendini ele veriyo mu?
Ve ameliyattan 1ay sonra falan tatile çıkmam gerekiyor. Bikiniden belli olucak şekilde göğüs çevresinde ya da göğüs kafesinde morluk şişlik ya da benzeri şeyler oluyor mu? ona göre ameliyatı kışa alıcam 1ay tatile çıkmak için çok mu erken olur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…