sağol canım şifremi unuttugum için bayadır giremiyordum..yarın ameliyat oluyorum ..Allah pişman ettirmesin inşallah istediğim gibi olurlar bende fotolarımı eklerim burdan ..benim için dua edinnn ..
evet nerdeyse dört yıl oldu şu anda hiç ameliyat olmamış gibiyim görüntü olarak da his olarak da sanki hep benimleymiş gibiler. henüz çocuk doğurmadım ben de emzirme olayını çok merak ediyorum.
canım 2 gün sonra meme protez ameliyatı oluyorum,İstanbulda Salih Emre Üregen hoca yapıyor ve fiyat hastane masrafı,kan tahlilleri, dr ücreti hatta sütyenim bile ondan olacak şekilde 7500 TL..protezim en iyisi,mentor diye düşünmüştük ama dr umun önerisi natrelle (alergan)oldu, o nederse tamamdır bana göre:)öptüm
Bak ben 2 dr gorustum. Digeride tugrul meral. Ikiside doc. Ve kendi konularinda uzmanlar. Kesinlikle cok fazla dr. Ile gorusup kafani karistirma. Turgul meralle telde gorustum kendisi bana kas ustu yaptigini soyledi sebeplerini sordum vs cok tatmin edici gelmedi konuşması birazda ukala bir hava var onda itici geldi telefonda görüşmesi. Sonra ercan karacaogluna mail attim super bir maille bana donus yapmis. Sorularimi cvplamis vs. Sonra gene bikac sorum vardi maille donus yapti. Ve muayeneye gittim konusmasi olaya bakisi anlatmasi cok guzel seni olaya hazirliyor. Ve cok kibar bir dr. Hic ukala deil. Ayrica askeri bir gecmisi var ve izler konusunda kendiside hassas. Ve ben ona ameliyat oldum harika gecti su an 3. Günüm direnlerim var biraz agrim var ama iyiym. Direnler cikinca foto aticam. Bakarsin. Cok fazla dr. Ile kafani karistirma. Ben dr. Bakarken ozellikle meme konusundaki uzmanlığını arastirdim. Ve doc. Olmasina baktim sende bu sekilde ayirt edebilirsin. Bu arada ameliyat 7000 tl. Gogus alti kesisi kas alti 345 cc alergan marka protez takildi canim. Ins. Sende en kisa zamanda olursn. Ben 1 aydir filan dusunuodm gittim oldm valla mutlu hissediyorm:)
CANIMM teşk.ederım bılgılerın ıcın :) sey 345cc ka. beden oldun...benım boy 165 kılo 52...suan 275cc bana ıyı gıbı geldı mentor marka yuvarlak olcak benımkı..hazıran 24n gun aldım hadı hayırlısı..dr.cem payaslı'dan olcam..bole cc'den 80b olurum sanırm ole dedı ama hafta ıcı tekrar gıdıp net konusucam gene.. 80b ıstıyorum dıcem net:) suan 75 bedenı bıle zor dolduruyorum artık yeter dedım ınşş guzel bısı olur?
Kizlar lokal anestezi yada sedasyonla yapilabilior mu?
Merhabalar, yazilarin tumunu okuyanadim sizlere bir aorum olucak bende bu haziranda ameliyat olmayi dusiniyorum ama annem siddetle karai cikiyor, ilerde cocugumu emZirememe durumu olusabilirmis, sut kanallarina zarar verilmeden bu ameliyati olan var mi aranizda??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar, yazilarin tumunu okuyanadim sizlere bir aorum olucak bende bu haziranda ameliyat olmayi dusiniyorum ama annem siddetle karai cikiyor, ilerde cocugumu emZirememe durumu olusabilirmis, sut kanallarina zarar verilmeden bu ameliyati olan var mi aranizda??
Kas altina yapilirsa ve meme ucu kesisi ile olmazsa sut konusunda hic sknti yasamazsn:) diger yontemlerde de sifirlanmiyo sut sadece azalmasina etki edebiliyo yani kas ustundeyse sut bezlerine baski yapabiliyor ya da meme ucu kesisiyse hasar olabiliyor bende bekarim ve allah nasip ederse ileride cocugm olmasini isterim:) benimki kas alti meme alti kesisiyle cnm
Coook tesekkurler icime au serptiniz ☺️
ben dua ediyorum şeker. çok çok begenırsın ınsallah. haberını sabırsızlıkla bekleyecegım
ben dua ediyorum şeker. çok çok begenırsın ınsallah. haberını sabırsızlıkla bekleyecegım
Merhaba canim gozun aydin hayirlisi olsun :) darisi basima diyeyim. Bende dogal yollardan coZum arayanlardanim yillardir ama malesef hepsi gecici. Seneye evlilik dusunuyorum ama evlenmeden once mi sonra mi yaptirmali bilmiyorum. Erkek arkadasimi nasil ikna ederim bilmiyorum. Sakinasi yoksa arkadas olarak eklermisin fotolarini merak ediyorum.CANIM AMELİYATIMI OLDUM bu gün 4.gün foto da koydum senden iyi veya kötü yorumunu bekliyorum ..hertürlü yoruma açığım kırılmam ..cevremde kimseye sylemediğim için henüz..onlarada sramıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?