Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun? fıyat olarak ne kadar verdın? kaç cc takıldı..bende hazıranda olcam hala kafa bır mılyon 5doktorla konustum..kafa karıştı :)

Bak ben 2 dr gorustum. Digeride tugrul meral. Ikiside doc. Ve kendi konularinda uzmanlar. Kesinlikle cok fazla dr. Ile gorusup kafani karistirma. Turgul meralle telde gorustum kendisi bana kas ustu yaptigini soyledi sebeplerini sordum vs cok tatmin edici gelmedi konuşması birazda ukala bir hava var onda itici geldi telefonda görüşmesi. Sonra ercan karacaogluna mail attim super bir maille bana donus yapmis. Sorularimi cvplamis vs. Sonra gene bikac sorum vardi maille donus yapti. Ve muayeneye gittim konusmasi olaya bakisi anlatmasi cok guzel seni olaya hazirliyor. Ve cok kibar bir dr. Hic ukala deil. Ayrica askeri bir gecmisi var ve izler konusunda kendiside hassas. Ve ben ona ameliyat oldum harika gecti su an 3. Günüm direnlerim var biraz agrim var ama iyiym. Direnler cikinca foto aticam. Bakarsin. Cok fazla dr. Ile kafani karistirma. Ben dr. Bakarken ozellikle meme konusundaki uzmanlığını arastirdim. Ve doc. Olmasina baktim sende bu sekilde ayirt edebilirsin. Bu arada ameliyat 7000 tl. Gogus alti kesisi kas alti 345 cc alergan marka protez takildi canim. Ins. Sende en kisa zamanda olursn. Ben 1 aydir filan dusunuodm gittim oldm valla mutlu hissediyorm:)

Canim ben de saka yapmistim. Tabi ki kan miktari kisiden kisiye degisiyor. Mesela benim de hic 30 cc nin üzerine cikmadi, hep 25-30 cc arasindaydi o yüzden doktor 2 günde direnleri cikartti. Sonucta iyiyiz ya önemli olan bu

Kizlarrr benim direnlerdeeki miktar bugun 25 in altindaaaa ay ins. Dr.a msj aticam gelde çıkaralım der Dua edin:)) bu arada korkulacak hicbise yok duzgun bir dr. Ameliyat yaptirin ve birakin o size yardimci oluyor korku filan da kalmiyoruz kizlar isteyen herkes olsun. Biraz agrili o kdr cekilmicek bise deil.:)

kolay diyen herkeze hayret ediyorum ben... uzunca aman acaba benmi anormalim die düşündüm.. bugün 17 gün oldu sanki yıllar oldu ve hep bu ağrılarla yaşayacakmısım gibi hissetmeye başladım. ödemlerim duruyor bi göğsün diğerine göre sekilsiz ve yukarda

Serenay sana da gecmis olsun. Hic bir ameliyat kolay degildir ama benim ciddi cok agrilarim olmadi sadece hareketlerim kisitliydi. Sabahlari kalkinca olan agriyi doktoruma sordum normal korkma zamanla o da gececek dedi. Senin daha cok yeni benim bile bir gögüsüm digerine göre büyük ve hala sis cünkü o gögsüme cok islem uygulanmis. Biraz sabir diyoruz en zor olan kismi atlattik bundan sonrasi insallah cabucak gecer.

İnsallah.. En azından doktorun bi açıklama yapıyor benim doktoeuma ben artık bişi sormaya cekiniyorum zaten adam akıllı bi cevapta alamıyorum bunnla ilgili.. Evet kesinlikle öyleymiş ama inş bunca ağrı ve sıjıntıya değer cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabikide hiç bir ameliyat basit deil.. Elin kesilince bile canın yanıyor.. Ben nezaman:: zaman geçmiyor of bu ne dediğimde hemen diyordum capoeira 7 saat darbe gördü vücudun, eee 7 saatlik darbeye dayanılmazmı bu acı? Deildi.. Hatta azdı bence.. Psikolojik olarak hazır girersen ameliyata bence aman aman ölüyorum denilecek bir operasyon deil.. Yani hiç bir estetik ameliyatı öyle korkunç zor deil.. Gelelim doktoruna ne ameliyatı olursan ol dr unun desteğine çok ihtiyacın var.. İnsan önemsendiğini görünce manevi destek alınca kendini iyi hissediyor.. Nasıl düzgün cvp vermez yahuu herşey ameliyat edip parayı alıncaya kadarmıydı?!?... Dr kim bilmiorum ama eğer böyle yapıyorsa yazık!!
Geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırsın

Saol cnım. "Mesafeli" böle tanımlıyorlar onu.. Masaj ağrı morluklar ödemler psikoloji die uzunca anlatrığın sıkıntılarına hafif egzersiz yapın die kısacık bi cevap yazıyo bu cevapla ne kadar yanıt bulursan artık..kesinlikle hak veriyorum allah beterinden saklasın canım inş tez zamnda iileşiriz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım doktorun kim?

sağol canım şifremi unuttugum için bayadır giremiyordum..yarın ameliyat oluyorum ..Allah pişman ettirmesin inşallah istediğim gibi olurlar bende fotolarımı eklerim burdan ..benim için dua edinnn ..

mrb.ben de yaklaşık 4 5 senedir silikon taktırmak isteyipte sonunda karar verebilenlerdenim :) inşallah yarın ameliyat olucam 1.68 boy 55 kiloyum 300cc yuvarlak ortaprofilnagor kullanıcak dr um kızlaaaarrrr dua edin gönlüme gre olsun...buradan çok şey ögrendim ve bilgi aldım faydası çok oldu herkese çooook çooookk teşekkür ederim ..benim için dua ediiiinnnnn......

sagol canım çok tesekkür ederim yarın ameliyat olucamdaha snra fotolar eklerim bol bol .diğer yaptırmayı düşünenlere de fikir olur çünki bende çoookk aradım foto :))

sagol canım çok tesekkür ederim yarın ameliyat olucamdaha snra fotolar eklerim bol bol .diğer yaptırmayı düşünenlere de fikir olur çünki bende çoookk aradım foto :))

Gecmiş olsun cnm sımdıden bi nebze yazdıkalrımla yardımcı olduysam memnun oldum sımdıden gcmıs olsun

Güzel haberlerini bekliyoruz.

inşallah canım, yeni göğüsler ve güzel haberlerle bende burdan sizlere yazmak için can atıyorum:)))Birde yeni iç çamaşırı alışverişi yapmak için çok heyecanlıyım:))Gerçi Emre hocamın dediğine göre 2 ay sadece onun bana verdiği sütyeni takacakmışım ama kuzenimin düğünü var mesela 1 ay sonrasında, o zaman çıkartabileceğimi (1 gece için normal sütyen takabileceğimi)söyledi doktorum....

canım 2 gün sonra meme protez ameliyatı oluyorum,İstanbulda Salih Emre Üregen hoca yapıyor ve fiyat hastane masrafı,kan tahlilleri, dr ücreti hatta sütyenim bile ondan olacak şekilde 7500 TL.. protezim en iyisi,mentor diye düşünmüştük ama dr umun önerisi natrelle (alergan)oldu, o nederse tamamdır bana göre:)öptüm

şu ana kadar duyduğum en yüksek fiyat sen de canım .... inşallah cok cici olurlar istediğin kadar güzel olurlar

tatlım bol şans diliyorum. şimdiden güzel haberlerini bekliyoruz. gelişmeleri yaz bizleri merakta bırakma

evet canım foto koy lütfen kızlar cok az koyuyorlar. doğru karar vermek için görmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…