canım geçmiş olsun? fıyat olarak ne kadar verdın? kaç cc takıldı..bende hazıranda olcam hala kafa bır mılyon 5doktorla konustum..kafa karıştı :)
Canim ben de saka yapmistim. Tabi ki kan miktari kisiden kisiye degisiyor. Mesela benim de hic 30 cc nin üzerine cikmadi, hep 25-30 cc arasindaydi o yüzden doktor 2 günde direnleri cikartti. Sonucta iyiyiz ya önemli olan bu
Size diren takılmış mıydı?
Benim ameliyat olali 4,5 hafta oldu ama ben yine de tam düz yatmiyorum. Sabahlari kalktigim da agrim oluyor sanki gögsüm asiri sismis de onun agrisi gibi biraz ovuyorum sonra düzeliyor. Ödemlerim gecti ama bende nefes problemi hic olmadi. Evet basit bir ameliyat ama yine de öyle herkezin dedigi gibi 3 günde ise dönme diye birsey yok ki ben hic yatmadim ona ragmen kol hareketlerim hep kisitliydi. Simdi bile asiri yüklendigim de biraz baski olusuyor da silikonlardan mi yada yeni ameliyat olundugundan mi bilemiyorum. Hepimize gecmisler olsun
kolay diyen herkeze hayret ediyorum ben... uzunca aman acaba benmi anormalim die düşündüm.. bugün 17 gün oldu sanki yıllar oldu ve hep bu ağrılarla yaşayacakmısım gibi hissetmeye başladım. ödemlerim duruyor bi göğsün diğerine göre sekilsiz ve yukarda
Tabikide hiç bir ameliyat basit deil.. Elin kesilince bile canın yanıyor.. Ben nezaman:: zaman geçmiyor of bu ne dediğimde hemen diyordum capoeira 7 saat darbe gördü vücudun, eee 7 saatlik darbeye dayanılmazmı bu acı? Deildi.. Hatta azdı bence.. Psikolojik olarak hazır girersen ameliyata bence aman aman ölüyorum denilecek bir operasyon deil.. Yani hiç bir estetik ameliyatı öyle korkunç zor deil.. Gelelim doktoruna ne ameliyatı olursan ol dr unun desteğine çok ihtiyacın var.. İnsan önemsendiğini görünce manevi destek alınca kendini iyi hissediyor.. Nasıl düzgün cvp vermez yahuu herşey ameliyat edip parayı alıncaya kadarmıydı?!?... Dr kim bilmiorum ama eğer böyle yapıyorsa yazık!!İnsallah.. En azından doktorun bi açıklama yapıyor benim doktoeuma ben artık bişi sormaya cekiniyorum zaten adam akıllı bi cevapta alamıyorum bunnla ilgili.. Evet kesinlikle öyleymiş ama inş bunca ağrı ve sıjıntıya değer cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol cnım. "Mesafeli" böle tanımlıyorlar onu.. Masaj ağrı morluklar ödemler psikoloji die uzunca anlatrığın sıkıntılarına hafif egzersiz yapın die kısacık bi cevap yazıyo bu cevapla ne kadar yanıt bulursan artık..kesinlikle hak veriyorum allah beterinden saklasın canım inş tez zamnda iileşiriz
Eger meme dokunuz yoksa 300ccden asla daha az bi sılıkon boyutu kooydurmayınbn 1 ay once amliyat oldum 350 cc takıldı ona ragmen cok normal boyuttalar derım daha buyugunu kabul etse olmasını ısterdım ama doktor en fazla b kadırını alabıldı daha buyugu yapay dururdu cok blli olurdu dedı bnde damlanın daha dogal durdugunu soledım sarkık bi goruntu olusturdugu ıcın damla uygulamadılar bana doktoruna guvenıyorsan az bucukta ıstedıgını bılıyorsan analt ve devamını ona bırak bn sadece amliyat olduguma degecek bı goruntu ıstedıgımı cok kucuk olmaması gerektıgını soledım devamını doktorum haleltmıs gosterılen resımelr soelnen cc boyutları falan bnce hepsı hıkaye o an amelıyat anında konulan sılıkon modelın durumuna gore amelıyat gerceklesıyo ıns hersey gonlunce olsun
Eger meme dokunuz yoksa 300ccden asla daha az bi sılıkon boyutu kooydurmayınbn 1 ay once amliyat oldum 350 cc takıldı ona ragmen cok normal boyuttalar derım daha buyugunu kabul etse olmasını ısterdım ama doktor en fazla b kadırını alabıldı daha buyugu yapay dururdu cok blli olurdu dedı bnde damlanın daha dogal durdugunu soledım sarkık bi goruntu olusturdugu ıcın damla uygulamadılar bana doktoruna guvenıyorsan az bucukta ıstedıgını bılıyorsan analt ve devamını ona bırak bn sadece amliyat olduguma degecek bı goruntu ıstedıgımı cok kucuk olmaması gerektıgını soledım devamını doktorum haleltmıs gosterılen resımelr soelnen cc boyutları falan bnce hepsı hıkaye o an amelıyat anında konulan sılıkon modelın durumuna gore amelıyat gerceklesıyo ıns hersey gonlunce olsun
sagol canım çok tesekkür ederim yarın ameliyat olucamdaha snra fotolar eklerim bol bol .diğer yaptırmayı düşünenlere de fikir olur çünki bende çoookk aradım foto :))
Oh yaza 1 bomba daha eklendi harika :))))
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Merhaba kızlar bende cumartesi saat 9 a randevu aldım fakat ne olacak fiyatlar nedir bilmiyorum hepsini cumartesi günü öğreneceğim. İlk görüşmem olucak. Ameliyat olan arkadaslar istanbul icin hem fiyat hemde doktor bilgisi verebilir mi.
canım 2 gün sonra meme protez ameliyatı oluyorum,İstanbulda Salih Emre Üregen hoca yapıyor ve fiyat hastane masrafı,kan tahlilleri, dr ücreti hatta sütyenim bile ondan olacak şekilde 7500 TL..protezim en iyisi,mentor diye düşünmüştük ama dr umun önerisi natrelle (alergan)oldu, o nederse tamamdır bana göre:)öptüm
mrb.ben de yaklaşık 4 5 senedir silikon taktırmak isteyipte sonunda karar verebilenlerdenim :) inşallah yarın ameliyat olucam 1.68 boy 55 kiloyum 300cc yuvarlak ortaprofilnagor kullanıcak dr um kızlaaaarrrr dua edin gönlüme gre olsun...buradan çok şey ögrendim ve bilgi aldım faydası çok oldu herkese çooook çooookk teşekkür ederim ..benim için dua ediiiinnnnn......
sagol canım çok tesekkür ederim yarın ameliyat olucamdaha snra fotolar eklerim bol bol .diğer yaptırmayı düşünenlere de fikir olur çünki bende çoookk aradım foto :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?