Tesekkür ederim.Bende haftaya görüsmeye gidicem .
hadi hayırlısı inş mutlu mesut günler çok yakındaaa :)
Selam kızlaaarrr bugün 9. günüm ve ağrılarım baya azaldı çok şükür. Sadece sabah uyandığımda biraz ağrım oluyor. Onun dışında baya rahatım:) isteyenlere duyrulurr
MERHABA,325cc takıldı.evet hoş duruyorlar ama bir hafta sonra normal sütyenlere döneceğim.dikişlerimde alındı.sıkıntı yok.sıra sizde hayırlısıyla....
canim geçmiş olsun nerede hangi doktora ameliyat oldun bende istiyorum ama dikişler kötü duracak yapmacık olucak diye korkuyorum benim goguslerim cok minik acaba kotu dururmu????
ist. Dr tuğrul turan.cilt dokun ile alakalı canım...
Cok gecmis olsun:) foto isterizzzz
cumartesi günü ameliyatım var kızlar sonunda büyük gün geldi sayılır. bana dua edin :)
Teşekkür ederim Tuğrul beyi tavsiye eden 3. Kişisin bi gidip görüşmekte fayda var böle oğlan çocuğu gibi dolasmaktan bıktım...
merhaba senin için hayırlısı olsun sadece tuğrul bey değil birkaç dr gitki kafanda soru işareti kalmasın tuğrul bey 1,5saat anlattıktan sonra diyor ki sen biraz dolaş düşün diyor:44:hemen ameliyat edelim demiyor.hayırlısı olsun.
merhaba senin için hayırlısı olsun sadece tuğrul bey değil birkaç dr gitki kafanda soru işareti kalmasın tuğrul bey 1,5saat anlattıktan sonra diyor ki sen biraz dolaş düşün diyor:44:hemen ameliyat edelim demiyor.hayırlısı olsun.
Kesinlikle canım zaten doğru bir doktor böyle bir cevap verir araştırmalara dvm bu arada Tuğrul beyden de haftaya cumaya randevu aldım. ..
sanırım:26:kendime mesaj attım.
Sanirim ama olsun bende artık bol dolgulu sutyenlerden bıktım umarım yaza dolgun göğüslü olarak girerim :)
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar,
Benim göğüslerimde südyensiz dümdüz. Bugün Tayfun Türkaslan ve Salih Emre Üregen ile görüştüm. Salih Bey'de benim için biraz iç karartıcı konuştu 235-240 cc önerdi pek bir fark olmayacakmış gibi geliyor. Fakat Tayfun Bey gayet olumlu baktı 270 cc önerdi. Tayfun Türkaslan'a yaptıran var mı? Hasta yorumlarına çok ihtiyacım var.
Merhaba arkadaslar
Bende meme büyütme operasyonu gecirmek istiyorum. Dr. Hakan Gündogan gelmisti Yurt disina, onunla görüsmeye gitmistim. Bi arkadasim oldu kendisine ve cok güzel duruyo, resmen hayran oldum. Ama yinede biraz arastirmak istiyorum. Burnumu Fatih Dagdelene yaptirdim arastirmadan, sadece taninmis bi Doktor diye, ama memnun kalmadim. Taninmis taninmamis, ucuz , pahali hic fark etmiyo bence, hastalariyla ilgilenmek önemli ve isini ciddiye almak. Her sayfayi tek tek okuyamiyorum malesef, sizin görüsleriniz, önerleriniz nelerdir? Yardiminiza ihtiyacim var...[/QU
göğüs operasyonumu dr salih emre üregen e yaptırmaya karar verdim.daha önce iş arkadaşım yaptırdı ve her aşamasını inceledim.ağrısı ilk bir iki gün oldu sonra 5.gün ofise döndü çalıştı.büyüklüğü tam kararında hem çok seksi ve hoş hem abartı değil.gerçekçi bir cerrah oluşu etkiledibeni.mesela buradan bir hastaya memeleri dümdüz olduğu için çok büyük olmaz demiş,sonuçta vaad verip ameliyat etmek düşüncesi yok demekki.biz bir arkadaşımla beraber gittik muayeneye, onun durumu için de çok vaat verici konuşmadı,memeleri dümdüzdü ve koyabileceği en büyük protezi söyledi.ama benim için 360 cc kadar uygulayabilecek,iş yerindeki arkadaşımada o civarda yaptı,çok çok güzel oluyor.fiyatı araştırdığım diğer iyi cerrahlara göre uygun ,bir araştır istersen benim dr umu.kolay gelsin
Nereye ve kime ameliyat yaptiracaksin? Kararini kesin verdin mi?
Slm kızlar. Bende ameliyat olmayı düşünüyorum, forumu uzun uzun okudum ve anladığım kadarıyla bu işe sonunda dr karar veriyor size en uygun olanı seçiyor, benim merak ettiğim şu? Ameliyat olduğunda illede 1 gece kalmak zorunluluğu varmı? Çünkü bende bu ameliyatı kimseye söylemeyi düşünmüyorum ve sürekli destekli sütyen kullandığım için anlaşılmayacagını düşünüyorum. Benim olmak istediğim bedende destekli sütyendeki halim çok abartı büyüklükte istemiyorum şuan 75 a en fazla 85 beden olur diye düşünüyorum eğer olan arkadaşlar bana dr ve ameliyatları hakkında yardımcı olursa sevinirim boğaziçi tıpla görüştüm burda olan arkadaşlar memnunmu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?