Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm benim kas alti 325cc yuvarlak model kullandi.ben damla istemiştim.fakat damlanin benim göğüs yapima uygun olmayacagini soyledi.

Canim sen ercan beye oldun dimi Memorial hastanesi peki nasil gecti birde gorebilirmiyim fotograflarini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba:) hayirli olsun, darisi basimiza. Kac cc takildi memnunmusun ilk baslarda yadirgadin mi birde 🙈

MERHABA,325cc takıldı.evet hoş duruyorlar ama bir hafta sonra normal sütyenlere döneceğim.dikişlerimde alındı.sıkıntı yok.sıra sizde hayırlısıyla....

Merhaba herkese benim bir sorum olacak 17 yasindayim ve goguslerim yok denecek kadar az bundan sonra da buyuyecegini sanmiyorum aile izni cercevesinde istenilen yasta yapilabiliniyor mu ameliyat illa 18'i mi bekleyecegim? ://

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım 1 yıl daha sabret bir şey olmaz. Hatta birkaç sene daha bekle bence, 17 çok erken..

Cnm benim kas alti 325cc yuvarlak model kullandi.ben damla istemiştim.fakat damlanin benim göğüs yapima uygun olmayacagini soyledi.

Damla hiç göğsü olmayanlar için uygun olmuyormuş sanırım çünkü üst tarafı boş kalıyor onda.. Benim de hiç yok göğsüm ama yuvarlakta top gibi olmuyor dimi ya? Ondan korkuyorum. :/

Damla hiç göğsü olmayanlar için uygun olmuyormuş sanırım çünkü üst tarafı boş kalıyor onda.. Benim de hiç yok göğsüm ama yuvarlakta top gibi olmuyor dimi ya? Ondan korkuyorum. :/

olmuyor olmuyor merak etme benim de hiç yoktu kas altı yuvarlak takıldıı . Şuan biile top gibi durmuyor 1 yıl sonra ne oluar allah bilir :)

tekrar meraba:)) ameliyatımı erteledi doktorum 21 martta değil 26 mart sabahı oldum. bugün 6. günüm ağrılarım azalmaya başladı bir de baskı geçse çok rahatlıcam:) doktorumla da büyüklüğünü konuştum girmeden önce yine ama çok zayıfsın 350 cc bile koyamayabilirim 300 ve 325i de yanıma alcam denicem dedi. ameliyattan sonrada ilk defa bi hastamın isteğini çok dikkate aldım ve olması gerekenden büyük koydum dedi aslında 325 koycakmış ama ben büyük istediğim için 350 koymuş umarım beni pişman etmez dedi. ama şu an gayet iyi görünüyo:)) pansumana gittiğimde kendisi de beğendi:) yalnız aşırı gergin üst kısmı ve alt tarafında da his yok:18: acaba his ne zaman gelir ve bu sertliği ne zaman yumuşar? yardımcı olursanız sevinirim :26:

Yarın istanbuldayım.1.haftam olacak ve bandajlarım alınacak.........

hayırlı olsun benim de yarın 1 haftam doluyor siz galiba benden 3 gün önce oldunuz ben 26 martta oldum :) nasıl hissediyorsunuz? bende şu an alt kısımda his yok ve üstte de baskı ve gerginlik var ve çok sert :18: ne zaman yumuşar acabaa

Cnm ben iki cocuk annesiyim.b3nde gogus dokusu vardi..ama buna ragmen doktorum kas alti ve yuvarlak protezi tercih etti.ve resimlerde gorunce anlarsin.oyle top gibi bir durusu yok.ilk zamanlar goruntu sahane degilsede zamanla cok hos oluyolar.

Canım alt tarafta his olmaması çok normal ben 4. ayıma yaklaştım daha yeni yeni hissediom altını kaşırken bile felan bir garip oluyom tam hissedemedimden

Canım çok geçmiş olsun. Ödemler vardır 20. güne kadar olur daha sonra yavas yavas inmeye baslar. Benim 2 ay oldu sol göğsümün altında hala his yok :) His kaybı normal canım. Yumusama 30-35 gün sonra baslıyor belkidaha bile geç :) Sıkma canını sakın malesef iyileşme ve değişim 6.aya kadar.Bu operasyon tam bir sabır işi.Sabret Tekrar geçmiş olsun

Ameliyat sonrası kontroller ne kadar sıklıkta oluyor? Ben ameliyatı yaz tatilinde olmayı düşünüyorum malum öğretmenlerin tatili 2 ay ve sonra tekrar görev yerime dönmem lazım.

Bu arada albümünüzü gördüm, tam benim istediğim şekilde olmuş, çok beğendim.

Merhaba canim ben de yaza olucam insallah ameliyatimi ama tek korktugum sey narkoz yani uyuyup uyanamamak. Sizin hix bu tür korkulariniz olmadi miiii (

Merhaba canim ben de yaza olucam insallah ameliyatimi ama tek korktugum sey narkoz yani uyuyup uyanamamak. Sizin hix bu tür korkulariniz olmadi miiii (

Canım doktor falan ayarladın mı yoksa sadece planın mı o yönde? Ben de yaza düşünüyorum ama tereddütlerim var.

Teşekkür ederim :) umarım bi an önce o günler de gelir yumuşar bi an önce şu anda dokunmaktan pek hoşlanmıyorum içim bi tuhaf oluyo :)) size de geçmiş olsun sağlıkla kullanırız inşallah ömür boyu:)

gecmiş olsun canım bende amelıyat olalı 2 ay oldu sisliklern inmesi ödemi atman bıraz zaman alıyor bu amelıyatda zamana ve sabıra cok ıhtıyacın var 6ay içinde ciiddi anlamda degısmeler oluyor 1yıl içindede tamamen yerıne oturmus oluyor insallah gonlumuzce olur hepimizin gonlune gore nasip etsin rabbım

Canım doktor falan ayarladın mı yoksa sadece planın mı o yönde? Ben de yaza düşünüyorum ama tereddütlerim var.

Doktor ayarladım volkan tayfur canım dual plan olacak ama daha büyüklüğe karar vermedim eminim çok güzel olacaklar tabiki ama narkoz korkum var benim senin tereddütlerin neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…