Cnm benim kas alti 325cc yuvarlak model kullandi.ben damla istemiştim.fakat damlanin benim göğüs yapima uygun olmayacagini soyledi.
Merhaba:) hayirli olsun, darisi basimiza. Kac cc takildi memnunmusun ilk baslarda yadirgadin mi birde 🙈
Merhaba herkese benim bir sorum olacak 17 yasindayim ve goguslerim yok denecek kadar az bundan sonra da buyuyecegini sanmiyorum aile izni cercevesinde istenilen yasta yapilabiliniyor mu ameliyat illa 18'i mi bekleyecegim? ://
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm benim kas alti 325cc yuvarlak model kullandi.ben damla istemiştim.fakat damlanin benim göğüs yapima uygun olmayacagini soyledi.
Damla hiç göğsü olmayanlar için uygun olmuyormuş sanırım çünkü üst tarafı boş kalıyor onda.. Benim de hiç yok göğsüm ama yuvarlakta top gibi olmuyor dimi ya? Ondan korkuyorum. :/
Canım öncelikle kararın hayırlı olsun :)
1,83 boya 350 cc az gibi sanki bak kasaltı protezi 20-25 cc kadar gizliyor. istersen beni ekle bi gör nasıl durdugunu 1,75 boyda doktorunla tekrar konus büyüklüğünü tamam mı. Korkma diyemiycem biraz realist davranıcam gözünü korkutmak için değil ama. İlk 3 gün çok zor geçiyor destekle kalkıyorsun yerinden zor dedigim de zaten yeşil reçete ağrı kesici veriyor doktor ağrı kesicilerin etkisi azalmaya baslayınca sıkıntı oluyor. Zaten hastanede birgün kalıcaksın hemşireler saatte bir damardan agrı kesici vuruyorlar. 1 hafta yerinden desteksiz kalkmamaya calıs. 7 gün sonra filan kendi işini kendin görmeye baslıyorsun zaten.
Güzel haberlerini bekliyorum :)
Yarın istanbuldayım.1.haftam olacak ve bandajlarım alınacak.........
Damla hiç göğsü olmayanlar için uygun olmuyormuş sanırım çünkü üst tarafı boş kalıyor onda.. Benim de hiç yok göğsüm ama yuvarlakta top gibi olmuyor dimi ya? Ondan korkuyorum. :/
tekrar meraba:)) ameliyatımı erteledi doktorum 21 martta değil 26 mart sabahı oldum. bugün 6. günüm ağrılarım azalmaya başladı bir de baskı geçse çok rahatlıcam:) doktorumla da büyüklüğünü konuştum girmeden önce yine ama çok zayıfsın 350 cc bile koyamayabilirim 300 ve 325i de yanıma alcam denicem dedi. ameliyattan sonrada ilk defa bi hastamın isteğini çok dikkate aldım ve olması gerekenden büyük koydum dedi aslında 325 koycakmış ama ben büyük istediğim için 350 koymuş umarım beni pişman etmez dedi. ama şu an gayet iyi görünüyo:)) pansumana gittiğimde kendisi de beğendi:) yalnız aşırı gergin üst kısmı ve alt tarafında da his yok:18: acaba his ne zaman gelir ve bu sertliği ne zaman yumuşar? yardımcı olursanız sevinirim :26:
Hadi yaa o zaman beni baya uzun bi zaman bekliyor :) neyse artık umarım gerginliği yakın zamanda geçerCanım alt tarafta his olmaması çok normal ben 4. ayıma yaklaştım daha yeni yeni hissediom altınıkaşırken bile felan bir garip oluyom tam hissedemedimden
tekrar meraba:)) ameliyatımı erteledi doktorum 21 martta değil 26 mart sabahı oldum. bugün 6. günüm ağrılarım azalmaya başladı bir de baskı geçse çok rahatlıcam:) doktorumla da büyüklüğünü konuştum girmeden önce yine ama çok zayıfsın 350 cc bile koyamayabilirim 300 ve 325i de yanıma alcam denicem dedi. ameliyattan sonrada ilk defa bi hastamın isteğini çok dikkate aldım ve olması gerekenden büyük koydum dedi aslında 325 koycakmış ama ben büyük istediğim için 350 koymuş umarım beni pişman etmez dedi. ama şu an gayet iyi görünüyo:)) pansumana gittiğimde kendisi de beğendi:) yalnız aşırı gergin üst kısmı ve alt tarafında da his yok:18: acaba his ne zaman gelir ve bu sertliği ne zaman yumuşar? yardımcı olursanız sevinirim :26:
Canım çok geçmiş olsun. Ödemler vardır 20. güne kadar olur daha sonra yavas yavas inmeye baslar. Benim 2 ay oldu sol göğsümün altında hala his yok :) His kaybı normal canım. Yumusama 30-35 gün sonra baslıyor belkidaha bile geç :) Sıkma canını sakın malesef iyileşme ve değişim 6.aya kadar.Bu operasyon tam bir sabır işi.SabretTekrar geçmiş olsun
hayırlısı canım.dr bana şöyle demişti:gögüs büyütme kolay bir ameliyat ihtiyaç duyuyorsan güzelleşmek için neden bekleyesinki. demişti.herşey istediğin gibi olur inşallah...ben çok mutluyum.....
Merhaba canim ben de yaza olucam insallah ameliyatimi ama tek korktugum sey narkozyani uyuyup uyanamamak. Sizin hix bu tür korkulariniz olmadi miiii (
Bu arada albümünüzü gördüm, tam benim istediğim şekilde olmuş, çok beğendim.
Canım çok geçmiş olsun. Ödemler vardır 20. güne kadar olur daha sonra yavas yavas inmeye baslar. Benim 2 ay oldu sol göğsümün altında hala his yok :) His kaybı normal canım. Yumusama 30-35 gün sonra baslıyor belkidaha bile geç :) Sıkma canını sakın malesef iyileşme ve değişim 6.aya kadar.Bu operasyon tam bir sabır işi.SabretTekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim :) umarım bi an önce o günler de gelir yumuşar bi an önce şu anda dokunmaktan pek hoşlanmıyorum içim bi tuhaf oluyo :)) size de geçmiş olsun sağlıkla kullanırız inşallah ömür boyu:)
Canım doktor falan ayarladın mı yoksa sadece planın mı o yönde? Ben de yaza düşünüyorum ama tereddütlerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?