Benimde fibrokistlerim vardı fakat ameliyattan sonra hiç sıkıntı yaşamadımHatta ameliyattan önce ağrılarım oluyordu şimdi hiç hissetmiyorum ağrı falan,elimede sertlik falan gelmiyor ..Bence ağrılarınız ameliyat sonrası olan normal ağrılar,fibrokistlerden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
Geçmiş olsun. Peki doktorun ne diyor,bu duruma.
Tek gögüs her zaman biraz daha sıkıntılı olur,endişe etmeyin..Eğer aşırı şişlik,kızarıklık ve aşırı ağrı olursa bir problem var demektir..İşte o zaman endişe edebilirsiniz..Zamanla ağrılarınız azalacak,sabırlı olunewet sordum canım,oda düzeleceğini söylüyor ama sol meme 7 24 rahatsız( belki dikişler alınıp şu sütyenden kurtulunca daha iyi olurum..
sağol canım .. 13 ocak ya senin ?
acaba emzirme işi nasıl oluyor operasyondan sonra? bilen varsa yardımcı olabilir mi?
acaba emzirme işi nasıl oluyor operasyondan sonra? bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Kızlar merhaba yeni üye oldum Bu konuyla ilgili iki senedir araştırma yapmaya çalışıyorum Çünkü çok korkuyorum Ama sonunda kesin kararımı verdim Bende göğüslerimi büyütmek istiyorum Çünkü çok küçük
Ben Serenay Sarıkaya nın göğüslerini çok beğeniyorum Ve o kadar çok araştırmama rağmen Doktoru kim olduğunu bulamadım Bilgisi olan var mı Ayrıca bana doktor önerecek var mı İstanbul da oturuyorum...
Dr nazmi bayçin memelerimi mahveti bununla kalmadı 2. Ameliyatta kendine güvenemedi aslaaaa tercih etmeyinnnnnnn hukuksal açıdan tüm haklarımı arıyorum şimdi maddi manevi tazminat davası açıyorum
canım çok üzüldüm, geçmiş olsun. neden? ne oldu? yardım edebileceğimiz bir şey var mı?
Ben de çok merak ediyorum damla silikonu,daha pahalı ama sanki daha güzel durcakmış gibi geliyor ama dönüyor falan dediler,yaptıran var mı gerçekten,dönebiliyor mu ?damla silikon yaptıran varmı? hissiyatı nasıl?
Dr nazmi bayçin memelerimi mahveti bununla kalmadı 2. Ameliyatta kendine güvenemedi aslaaaa tercih etmeyinnnnnnn hukuksal açıdan tüm haklarımı arıyorum şimdi maddi manevi tazminat davası açıyorum
Kızlar merhaba yeni üye oldum Bu konuyla ilgili iki senedir araştırma yapmaya çalışıyorum Çünkü çok korkuyorum Ama sonunda kesin kararımı verdim Bende göğüslerimi büyütmek istiyorum Çünkü çok küçük
Ben Serenay Sarıkaya nın göğüslerini çok beğeniyorum Ve o kadar çok araştırmama rağmen Doktoru kim olduğunu bulamadım Bilgisi olan var mı Ayrıca bana doktor önerecek var mı İstanbul da oturuyorum...
Ben de çok merak ediyorum damla silikonu,daha pahalı ama sanki daha güzel durcakmış gibi geliyor ama dönüyor falan dediler,yaptıran var mı gerçekten,dönebiliyor mu ?
seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam istersen benim ameliyat sürecimi oku enine boyuna. ben de çok zor hallettim işimi canım. benim de annem istemiyordu sorumluluk kabul etmm falan dedi. hatta git babanla konuş ben karışmam dedi. ve nihayetnde utanarak da olsa tek çare olarak babamla açık açık konuştum ve onu bi şekilde ikna ettim. yani bi şekilde ben bu ameliyatı olcam dedim. evlenmeme 4 ay vardı o zaman süreç zor bi süreç bakım gerektiriyor dedim. el evinde olmayayım kendi evimde atlatayım dedim. beni de ilk başta halamlar kuzenlerim falan hiçbiri desteklemedi. ve nihayetinde babamı ikna ettim ve ameliyatımı oldum. dün de bir ay oldu canım.
korkacak hiçbirşey yok inan bana.. ayın 12 sinde 3 ay olacak bende yaptıralı doktor araştırmanı iyi yap ve doktoruna güven o sana uygun olan protezi önerecektir.. benim doktorum mete aksu nişantaşında yeri. muayenesi ücretsiz git bi görüş çünkü fotoğrafını çekip uygun protezleri koyup ekranda protezli halini aşşağı yukarı nasıl olacağını önceden görebiliyorsun çok iyi oluyor fikir oluyor insanda. hemde şuanda göğsünün simertimi asimetrikmi onuda görmüş oluyorsun küçükken anlaşılmıyor mesela benim normalde 16 cc lik farkım varmış hiç bilmediğimden farketmemişim bile çok küçüktü ya bakmıyodum bile aynada o ayrı :) biran önce yaptır eşim izin vermediği için bu zamana kadar yaptıramışmıştım ama iyiki ikna etmişim çok mutluyum insan kadın olduğunu anlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?