[/QUOTE][/QUOTE]Yavaş yavaş yan yatiyorum bisey olmuyo ama benim kas üstü sanirim kas altı birazcik daha agrili bu konuda:)) QUOTE=Sihirlicilenk;33196425]Bende iyiyim ne ağrım ne biseyim var:)) ve sanırım şekilleride oturuyo artık👻QUOTE=Ice_girl;33192010]aynıu gün olmusuz canım senin nasıllar şimdi :) ben hiç ameliyat olmamıs gibi iyiyim :)
Benim bukun dikis yerlerim baya bir sizladi sanki icten ice kasiniyor gibi... yan yatsam bende yatarim ama korkuyorum birsey olur diye 3cuncu haftadan sonra serbest ya o yuzden .... ilk gorduyumde cok buyuklerdi cok korkmustum ama odemler gittikten sonra rahatladim gunden gune daha guzel oluyorlar:))[/QUOTE][/QUOTE]Peki bisey sorucam kuşum,gögüsün yuvarlak oldumu uoksa gögüs üstün sanki hagif bombeli gibimi?
[/QUOTE]Benim bukun dikis yerlerim baya bir sizladi sanki icten ice kasiniyor gibi... yan yatsam bende yatarim ama korkuyorum birsey olur diye 3cuncu haftadan sonra serbest ya o yuzden .... ilk gorduyumde cok buyuklerdi cok korkmustum ama odemler gittikten sonra rahatladim gunden gune daha guzel oluyorlar:))
Ilk gunleri hic kale almanak lazimmis ben pisman bile olmust:)) simdi onuncu gun ve hersey super ... Zaman onemliymis💜QUOTE=Sihirlicilenk;33209220]Resimlere nasil bakabilirim( ? 25 msj yazdimmi nerden anlicam :))
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar,
Benim göğüslerimde südyensiz dümdüz. Bugün Tayfun Türkaslan ve Salih Emre Üregen ile görüştüm. Salih Bey'de benim için biraz iç karartıcı konuştu 235-240 cc önerdi pek bir fark olmayacakmış gibi geliyor. Fakat Tayfun Bey gayet olumlu baktı 270 cc önerdi. Tayfun Türkaslan'a yaptıran var mı? Hasta yorumlarına çok ihtiyacım var.
Merhaba, ben de ameliyatımı Antalya da oldum. İşin uzmanı 4 doktor ile görüştüm. Hepsiyle de görüşmem süper geçti. Ancak ben Mahmut Ulvi Kayalı'dan yana seçimi mi yaptım. Çok da memnunum. İstersen bir görüş.
26 Aralık Perşembe günü ameliyat oluyorum kızlar. Çok karışık şeyler hissediyorum. Iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum. Uzun zamandır düşündüğüm birşeydi, çok küçük göğüslere sahibim bu yönden düşününce evet iyi yaptım. Özellikle buradaki memnuniyet dolu yazıları okuyunca. Ama ameliyattan da korkuyorum. Sırf bu yüzden iki doğumumu da normal yaptım.:97::97::97:
Ben gectigimiz carsamba dgl ondan onceki carsamba oldum yani bugun tam dokuz gün oldu, haftaya carsambada tam iki hafta dolunca dikislerim alinicak.bu sütuendende fenaalik geldi be arkadasim:)) senin dikislerde bu durumda iki haftami kalmis oluyor?
Merhaba kızlar.. Ben yeni üye oldum ancak 1 aya yakın nerdeyse tüm yorumları okudum. Şubat'ta ameliyatım var ancak korkuyorum.
geçmiş olsun tatlım... simdi nasılsın...
Neden memnun degilsinçok iyi araştır öyle git sonuç benim gibi olmasın
Hiç korkma ben hayatımda ilk kez ameliyat oldum ameliyatın ertesi günü hastaneden çıktım ikea ya alışverişe gittim:) kas üstü oldum belki kas altı bi iki gün hafif daha ağrılı olur:) moralini yüksek tut en fazla on güne bişeyim kalmicak de
canım umarım istediğin sonuca ulasırsın ... kime yaptırıyorsun... kaç cc ... kas altımı kas zarı altımı
Üzülme,her şerde bir hayır vardırBenim ameliyat ertelendi yaa. O kadar da hazırlamıştım ki kendimi hem beynen, hem bedenen. Çantamı bile hazırlamaya başlamıştım. Moralim bozuldu, bugün evimi bile temizlettim ameliyat sonrası rahat edeyim diye.Kan değerlerim düşük çıktı.ameliyatımı Melike Erdim yapacaktı, mentor kas altı 300 veya 325 cc yüksek profil. Yarın ilaca başlayacam, önümüzdeki adet döneminden sonra tekrar kan tahlili yaptırıp ona göre gün belirleyeceğiz.:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?