Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

[/QUOTE][/QUOTE]
Benim bukun dikis yerlerim baya bir sizladi sanki icten ice kasiniyor gibi... yan yatsam bende yatarim ama korkuyorum birsey olur diye 3cuncu haftadan sonra serbest ya o yuzden .... ilk gorduyumde cok buyuklerdi cok korkmustum ama odemler gittikten sonra rahatladim gunden gune daha guzel oluyorlar:))

Peki bisey sorucam kuşum,gögüsün yuvarlak oldumu uoksa gögüs üstün sanki hagif bombeli gibimi? [/QUOTE]
Benim bukun dikis yerlerim baya bir sizladi sanki icten ice kasiniyor gibi... yan yatsam bende yatarim ama korkuyorum birsey olur diye 3cuncu haftadan sonra serbest ya o yuzden .... ilk gorduyumde cok buyuklerdi cok korkmustum ama odemler gittikten sonra rahatladim gunden gune daha guzel oluyorlar:))[/QUOTE]

Peki bisey sorucam kuşum,gögüsün yuvarlak oldumu uoksa gögüs üstün sanki hagif bombeli gibimi?
Benim bukun dikis yerlerim baya bir sizladi sanki icten ice kasiniyor gibi... yan yatsam bende yatarim ama korkuyorum birsey olur diye 3cuncu haftadan sonra serbest ya o yuzden .... ilk gorduyumde cok buyuklerdi cok korkmustum ama odemler gittikten sonra rahatladim gunden gune daha guzel oluyorlar:))[/QUOTE][/QUOTE]

Yuvarlak oldular o ilk zamanki cirkinliyi yok

Resimlere nasil bakabilirim ( ? 25 msj yazdimmi nerden anlicam :)) [/QUOTE]

Yuvarlak oldular o ilk zamanki cirkinliyi yok[/QUOTE]

Ilk gunleri hic kale almanak lazimmis ben pisman bile olmust:)) simdi onuncu gun ve hersey super ... Zaman onemliymis💜QUOTE=Sihirlicilenk;33209220]Resimlere nasil bakabilirim ( ? 25 msj yazdimmi nerden anlicam :)) [/QUOTE]

Yuvarlak oldular o ilk zamanki cirkinliyi yok[/QUOTE][/QUOTE]

Ilk gunleri hic kale almanak lazimmis ben pisman bile olmust:)) simdi onuncu gun ve hersey super ... Zaman onemliymis💜QUOTE=Sihirlicilenk;33209220]Resimlere nasil bakabilirim ( ? 25 msj yazdimmi nerden anlicam :))

Yuvarlak oldular o ilk zamanki cirkinliyi yok[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Ben resim koymadim canim ..
Kendi profilinde gorebilirsin kac mesaj yazdigini actigin konular cevaplar vs. Yaziyor

Peki resimlere nerden bakiliyor bilgin varmi? Bu arada nasil oldun hersey yolundami cnm? QUOTE=sonbahar2;33209259]Yuvarlak oldular o ilk zamanki cirkinliyi yok[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Ben resim koymadim canim ..
Kendi profilinde gorebilirsin kac mesaj yazdigini actigin konular cevaplar vs. Yaziyor[/QUOTE]

canım ben 9 kasım da dr nazmı baycın ne yaptırdım cok az fark var 6750 para ödedım ama sıfır aslaaa memnun değilim çok ıyı araştır hasta yorumları çokkkk öenmliiii

tesekkür ederim tatlım diğer dr lar kimdi ve neden mahmut bey...

Merhaba kızlar.. Ben yeni üye oldum ancak 1 aya yakın nerdeyse tüm yorumları okudum. Şubat'ta ameliyatım var ancak korkuyorum.

canım umarım istediğin sonuca ulasırsın ... kime yaptırıyorsun... kaç cc ... kas altımı kas zarı altımı

geçmiş olsun tatlım... simdi nasılsın...

Ben de kendim için göğüs büyütme ameliyatı düşünüyorum hatta benim aksime annem de küçültme düşünüyor.Önceliği ona verdik.Fakat daha önce ameliyat olan bir arkadaşım var,5 yıl önce oldu kas üstüne koymuşlardı, şimdi 2 ay önce tekrar olmak zorunda kaldı, tarifine göre göğsü deforme olmuş ve sarkmış.Bu son ameliyatında kas altına koymuşlar fakat farklı doktora yaptırdı.Söylediğine göre bunda daha az deformasyon olacakmış,ilk ameliyatta da böyle yapılması gerekiyormuş yanlış olmuş. Ben doktorla konuşmadım ama kas altı ve üstü arasındaki tek farkın sahip olduğumuz meme dokusu diye biliyorum.Kendi dokun yoksa kas altına koyuyorlar. Zaten onun başına böyle bir şey gelince annemde biraz daha titiz davranıyoruz.Şu aralar doktor araştırmasındayız istediğimiz gibi güvenebileceğimiz birini bulursak ben bile gözümü karartıp yaptırmak istiyorum.

Hiç korkma ben hayatımda ilk kez ameliyat oldum ameliyatın ertesi günü hastaneden çıktım ikea ya alışverişe gittim:) kas üstü oldum belki kas altı bi iki gün hafif daha ağrılı olur:) moralini yüksek tut en fazla on güne bişeyim kalmicak de
Merhaba kızlar.. Ben yeni üye oldum ancak 1 aya yakın nerdeyse tüm yorumları okudum. Şubat'ta ameliyatım var ancak korkuyorum.

Bende meme dokusu var ama kas altı daha mı doğal duruyor bilmiyorum açıkcası. Cemil hocayla sadece telefonla görüştüm gittiğim gün sabah tüm testler kontroller yapılcak akşama da ameliyata gircem. Ameliyattan hiç korkmuyorum temmuz ayında da kalp ameliyatı oldum kasıktan. Sadece ameliyat sonrası ağrılar beni korkutuyor. KPSS ye hazırlanıyorum ve 1 hafta içinde derslere girip çıkabilirim demi :44:

canım umarım istediğin sonuca ulasırsın ... kime yaptırıyorsun... kaç cc ... kas altımı kas zarı altımı

Benim ameliyat ertelendi yaa. O kadar da hazırlamıştım ki kendimi hem beynen, hem bedenen. Çantamı bile hazırlamaya başlamıştım. Moralim bozuldu, bugün evimi bile temizlettim ameliyat sonrası rahat edeyim diye. Kan değerlerim düşük çıktı.ameliyatımı Melike Erdim yapacaktı, mentor kas altı 300 veya 325 cc yüksek profil. Yarın ilaca başlayacam, önümüzdeki adet döneminden sonra tekrar kan tahlili yaptırıp ona göre gün belirleyeceğiz.:97:

Üzülme,her şerde bir hayır vardır Geç olsun güç olmasın.. Önemli olan sağlıgın,ameliyattan sonra problem yaşama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…