- 23 Aralık 2014
- 493
- 363
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yataklar dolu olduğu için buraya aldılar de. Ama inanacağım sanmıyorum. Bundan sonra daha dikkatli bakacaktır memelerine fark varmı diye. Orda burda laf etmez inşallah.Kizlar benim bir sorunum var alakasiz olacak.ama ben is yerinden gogsumde kist var diye rapor alacağımi.soyledim. benim erkek.calisma arkadasimda gelmis hastaneye tabi ki ben.plastik cerrahide yatiyorum muhtemelen anladi sinir etti beni sanki ona neyse gelip sormus o.has. calisanda bir ark. Varmis bu adama ne diycem ben nasil bisey uydurabilirim cok sinirim bozuk
Raporum da iltihap icin yaziyor. Sinir oluyorum boyle patavatsiz insanlara sanki ona dusmus gibi gelmis ilk gunden. Tersleyip atmak geliyor icimden ama.birlikte calisiyoruz iste. Of ya neden tum dengesizler beni buluyorYataklar dolu olduğu için buraya aldılar de. Ama inanacağım sanmıyorum. Bundan sonra daha dikkatli bakacaktır memelerine fark varmı diye. Orda burda laf etmez inşallah.
Kizlar benim bir sorunum var alakasiz olacak.ama ben is yerinden gogsumde kist var diye rapor alacağımi.soyledim. benim erkek.calisma arkadasimda gelmis hastaneye tabi ki ben.plastik cerrahide yatiyorum muhtemelen anladi sinir etti beni sanki ona neyse gelip sormus o.has. calisanda bir ark. Varmis bu adama ne diycem ben nasil bisey uydurabilirim cok sinirim bozuk
Arkadaşı varmis o çıkarmış zaten odaya o da söylemiştir bu islem yapilmis diye kesin. Daha once de soylemistim.kimse gelmsein beni oyle.gormenizi istemiyorum diye. Adamin yuzunu gormek bile istemiyorum o kadar gicik etti ki.beni .Allah allah ne meraklıymış o da... Şey de kist alındıktan sonra iki göğsümün eşit olması için biraz yağ enjekte ettiler plastik cerrahide dersin en inanalısı bu bence
Maşallah canım süper. Ama her doktorun yöntemi çok farklıymış tatlım ya.@kattina 77CEYLAN M miskpap V -violet 35TEHAYATBASLAR arca01 @arzu_t blue_suede C cancanan2738 C ChAneL81 CharmAddict Eliff16 Estrellax findukser hayal_alemi kediss12 kontes1535 L limette M macellan M madikti M Memontil miraculous Missezgi mutluluk2015 nejla_44 N nhrgnl nihal_19 P pavlov S Sbl_09 @sejnap sera2724 Tiramisu35 T Trm yeni fotoo ellerinizdenn öperr
Bence boşver takılma önemsiz nir durummuş gibi davran. Önemsemiyormuş gibi. Canını da sıkma. Bişey belli etme. Adama bak sen ya enteresan biri demek.Arkadaşı varmis o çıkarmış zaten odaya o da söylemiştir bu islem yapilmis diye kesin. Daha once de soylemistim.kimse gelmsein beni oyle.gormenizi istemiyorum diye. Adamin yuzunu gormek bile istemiyorum o kadar gicik etti ki.beni .
Sagol kuzuuAynenn oyleee, hepsi ayri telde neyse ki sonuclar iyiMaşallah canım süper. Ama her doktorun yöntemi çok farklıymış tatlım ya.
Cok guzel olmus canim masallah darisi isteyenlere@kattina 77CEYLAN M miskpap V -violet 35TEHAYATBASLAR arca01 @arzu_t blue_suede C cancanan2738 C ChAneL81 CharmAddict Eliff16 Estrellax findukser hayal_alemi kediss12 kontes1535 L limette M macellan M madikti M Memontil miraculous Missezgi mutluluk2015 nejla_44 N nhrgnl nihal_19 P pavlov S Sbl_09 @sejnap sera2724 Tiramisu35 T Trm yeni fotoo ellerinizdenn öperr
Terbiyesizmis hakkatensinir olurum bende oyle gevsek hadsiz erkeklere kadin hastaliklari de aslinda bunu bile yapmak zorunda degilsin ayy cok sinir oldum simdiRaporum da iltihap icin yaziyor. Sinir oluyorum boyle patavatsiz insanlara sanki ona dusmus gibi gelmis ilk gunden. Tersleyip atmak geliyor icimden ama.birlikte calisiyoruz iste. Of ya neden tum dengesizler beni buluyor
@-masal- V -violet 35TEHAYATBASLAR blue_suede arzum77 @askperisi87 @Betus123 bitsedegitsekya @Cyndyrella @Ela vardaristan 77CEYLAN L limette @gizeml miraculous @Okyanus18 M miskpap P pavlov @sejnap S Sbl_09 @Senacicekk @SK123 Tiramisu35 @zzozlem
Kızlar ben ilk defa foto koydum ameliyatsiz halim..bakip yorumlarsaniz ve beni takibe alirsaniz cok sevinirim ben sizi izlemedeyim cok teşekkürler bu forumda herkes birbirine destekçi iyiki varsınız..herkese iyi akşamlar
Bence boşver takılma önemsiz nir durummuş gibi davran. Önemsemiyormuş gibi. Canını da sıkma. Bişey belli etme. Adama bak sen ya enteresan biri demek.
Aynen sanki ona neyse uyandim tepemdeydi neyse bi aciklama yapmayacagim o salagaTerbiyesizmis hakkatensinir olurum bende oyle gevsek hadsiz erkeklere kadin hastaliklari de aslinda bunu bile yapmak zorunda degilsin ayy cok sinir oldum simdi
Aynen cnm ya sonucu güzel olsun yeter.Sagol kuzuuAynenn oyleee, hepsi ayri telde neyse ki sonuclar iyi
Yani bencede yapmak zorunda degilsin salak ya bide basina mi dikilmis normal degil o bence biraz kırıkAynen sanki ona neyse uyandim tepemdeydi neyse bi aciklama yapmayacagim o salaga
Şaka gibi bu insanlar bencede hiç açıklama yapma o sinir olsun hayret yaKizlar benim bir sorunum var alakasiz olacak.ama ben is yerinden gogsumde kist var diye rapor alacağımi.soyledim. benim erkek.calisma arkadasimda gelmis hastaneye tabi ki ben.plastik cerrahide yatiyorum muhtemelen anladi sinir etti beni sanki ona neyse gelip sormus o.has. calisanda bir ark. Varmis bu adama ne diycem ben nasil bisey uydurabilirim cok sinirim bozuk