- 23 Nisan 2013
- 52
- 26
Canım snapten cekip kaydet öyle at snapten cekilen fotografın pikseli düşük oluyoKizlar bu fotoyu 3kere denedim yüklemeyi yapamadim piksel boyutu mu uymadi bilemiyorum yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım snapten cekip kaydet öyle at snapten cekilen fotografın pikseli düşük oluyoKizlar bu fotoyu 3kere denedim yüklemeyi yapamadim piksel boyutu mu uymadi bilemiyorum yardımcı olur musunuz
sagol canim iyilik sukur sen? senin ameliyat tarihin neydi cnm?Hos geldn cnm naslsn
Peki deniyorum cok tesekkr ederim :-*Canım snapten cekip kaydet öyle at snapten cekilen fotografın pikseli düşük oluyo
1 Mart Allahın izniyle sabahtansagol canim iyilik sukur sen? senin ameliyat tarihin neydi cnm?
Kac gun oldu?? Hyir oyle dusunme doktor 250 taktiysa vardir bi bildigi her vucuda 300-400 olmaz. Benim 240 takildi. Merak ettigin birsey olursa ozelden de konusabiliriz. Moralini sakin bozma :)
Rica ederim.Ben Dilek Şenenle gorusmeye gittim aklimda Asim beyde vardi ama Dilek hanimda bile asistani muayene edince biraz sogudum devletten.Zaten cok gec randevu veriyorlar.Bana buradan biri Mahmut Ulvi Kayali'yi onermisti gittim görustum 2 ay once kadar, cok sicak kanli ilgili biri sizi dinliyor ona gore yönlendiriyor.Işlerim ve sinavlarim dolayisiyla mart sonu nisan basi gibi tekrar onunla gorusup ameliyat olmayi dusunuyorum.Mahmut bey disinda ozelden baska biriyle gorusmedim ama medstar hastanesine fiyat sormustum 7.5-8000 arasi bir sey demislerdi.
Bende 6. gün iş başı yapacağım ama ben masa başı çalıştığımdan sanki zorlanmam diyorum gibi ama umarm ağrularım azalmış olurKasaltı büyütme ameliyatı olan arkadaşlar; benim bugün 5. gün olmasına rağmen çok ağrım var, hala kendim kalkamıyorum yattığım yerden, sıvı sabuna bile basıp sıkamıyorum. Yarın işbaşı ve ben mümkün değil çalışabileceğimi düşünmüyorum. sizlerin kaç günde tamamen geçmişti ya da çok hafiflemişti?
Kasaltı büyütme ameliyatı olan arkadaşlar; benim bugün 5. gün olmasına rağmen çok ağrım var, hala kendim kalkamıyorum yattığım yerden, sıvı sabuna bile basıp sıkamıyorum. Yarın işbaşı ve ben mümkün değil çalışabileceğimi düşünmüyorum. sizlerin kaç günde tamamen geçmişti ya da çok hafiflemişti?
Pavlov ben bugün biraz daha iyiyim ama benim kollarda hiç güç kaybı olmadı zaten sadece zorlayınca ağrıyor zaten o da yasakTiramisu35 M macellan 35TEHAYATBASLAR kızlar sağolun bilgiler için, ama ben bulaşığı bırakın kendi duşumu alamadım dün, en iyisi rapor almayı denemek yoksa zorlayıp iyileşmesi uzarsa hiç dayanamıcam sabrım kalmadı resmen